reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja dzisiaj wyskoczyłam do jyska - kupiłam kilka drobiazgów do domu i regał na buty do przedpokoju. Teść w tym czasie przypilnował córkę ( nie poszła dzisiaj do szkoły w związku z tą wysypką wczorajszą), wkręcił mi żarówkę w łazience bo się przepaliła i naprawił lampę w pokoju stojącą. A jak wróciłam z regałem to jeszcze pomógł mi skręcić - to tak a propo teściów - jak już pisałam ja nie narzekam :-)
flower - tez byłam z córą w weekend na Krainie Lodu i gorąco polecam, uważaj na siebie skoro usiedzieć nie mogłaś w kinie to znaczy , że musisz często zmieniać pozycje albo nóżki wyżej trzymać
koreczek, nieznajoma - leżeć i odpoczywać :tak:
kamaa - gratki piernika, ja planuję zrobić makowiec z thermomixem na święta - mam nadzieję , że mi się uda
juszka - gdzie taką bluzkę z dzidzią znalazłaś - jest na sprzedaż gdzieś??
jagna - trzeba było babom nosa utrzeć u ginekologa i tak im odpowiedzieć :laugh2:
agnis - ja jak wróciłam z jyska dzisiaj to mój teść z córką też w karty grali - w makao :-)
megi - pogadaj z tą nianią faktycznie, nie ustaliła jeszcze z tymi nowymi - pewnie się napaliła a z Wami niezbyt w porządku postępuje w tym momencie

Uciekam - wyrwałam się z łazienki na chwilę - bo tam właśnie sprzątam ale forum uzależnia i musiałam spr co u Was dziewczyny :-D

reklama
Jestem !!! Jakos zakupy sie udaly... Od 10:30 do 15:30, kupilam przeznty dla 18 osob z 19 :D wiec jestem meeega zadowlona ze mam wszystko z glowy :) zostal tylko brat mojego :)

Pisalyscie o przepuszczaniu u mnie jakos na szczescie uprzejmi ludzie sie trafiaja. Dzisiaj stalam w kolejce z mala w wozku i w obcislej bluzce wiec brzuszek bylo widac a przede mna jakas babka kupowala prezenty i zapytala sprzedawczynie czy moze zapakowac w papier na to ona zwrocila sie do mnie z pytaniem czy poczekam chwile i ze moge sobie usiasc jak mi ciezko a ja mowie ze ok moge poczekac a ona nagle do tej babki ze da jej papier
I wstazke zeby sobie w domu zapakowala a zaraz mnie skasowala :D

Mamusia jak mi zaczeli wywolywac to mialam 0 rozwarcie i o godz 20 podali mi do szyjki tabletke a od 23 mialam juz 2cm, odeszly wody i o 1:21 urodzila sie mala z tych 2cm :) a kazdy mowil ze dopiero jutro :D

Ale jestem zmeczona...
Moja mala troche marudzila dzisiaj , jeszcze mi zwymiotowala w galerii :( biszkoptem :/ dobrze ze mialam ciuchy na przebranie i zapas chusteczek to szybko wyczyscilam.

Kupilam pare ubranek i 2 pizamki na przecenach dla malego :) juz 68,74 kupuje :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1386695407.234682.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386695419.642294.jpg
No i dla malej
ImageUploadedByForum BabyBoom1386695445.887613.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386695456.496319.jpg

Za godzinke klade Michelle do spania i biore sie za pakowanie prezentow.. 6 reklamowek czeka na mnie w pokoju u chlopakow :( jeszcze mojemu zdjecia musze porobic i wyslac na fb zeby widzial co mniej wiecej komu kupilam :)

A poki co leze i odpoczywam :D nog nie czuje

Aaaaaa no i moja wyczekana kurtka
ImageUploadedByForum BabyBoom1386695656.943068.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386695407.234682.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386695407.234682.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 61
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386695419.642294.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386695419.642294.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 39
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386695445.887613.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386695445.887613.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 34
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386695456.496319.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386695456.496319.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 37
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386695656.943068.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386695656.943068.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 42
Ja ogólnie na sąsiadów nie narzekam.
Co do gina to nie chciałam mu opinii psuć, jego żona też pracuje w tej przychodni. Fajny jest, nawet pomógł mi z fotela zejść i życzył pierwszy wesołych Świąt.
Susi ja tez nie mogę powstrzymać się od zajrzenia tu co jakiś czas.
Koreczek zdrówka

Grrrrt znowu mi skasowalo:(

Eh....
Nadtka dzieki za info...tyle pamietam ;)
Juszka gdzie mozna zamowic taka bluzke??? Sprezentowalabym sobie ;)

Nikusia viesze sie, ze juz lepiej ;)
Agnis ale sie usmialam.... fajna wychowawczyni.... ludzie to potrafia sie wczuc heh... przepraszam....

Megi Pegi spokojnie Kochana nic nerwy nie wskuraja.... jesli Cie to pocieszy to wokol mnie oprocz m nie ma ani jednej osoby, ktora by mnie inaczej traktowala bo jestem w ciazy.... malo kto sie pyta jak sie czuje bo ja mam sie czuc dobrze.... duzobym pisala a nie chce sie denerwowac...jesli macir jakies mozliwosci to nianie bym usunela od razu....
Anetka super, ze sie zakupy udaly, sliczne ciuszki....

Jagna ja mam tak po kielbasie albo barszczu ze tak mi sie odbija...

Zmykam narazie....padam cos...

Dziekuje jeszcze raz wszystkim za kciuki.... teraz miesiac laby ;)

megi - ano widzisz tak to jest że późnej nikt Ci nie podziękuje za to że coś robisz i tylko o sobie myślą; z tą nianią to ja bym się zaczęła rozglądać za ewentualną zastępczynią i powiedziała o tym tamtej że skoro planuje odejście to Ty musisz mieć kogoś w zastępstwie (niech się trochę wystraszy że tam jej nie wyjdzie a u Ciebie już roboty nie będzie miała)
susi-no super film! aja to jestem do życia z bólem przyzwyczajona bo mam rozszczepienie kręgosłupa w odcinku lędźwiowym na szczęście nie jakieś bardzo poważne chyba (bo normalnie to ludzie przy tym nie chodzą często - ale jak mi to wykryli to mi babka pwoiedziała że mam się cieszyć DOPÓKI chodzę:szok: na szczęście ortopeda popukał się w głowę jak to usłyszał i powiedział że lekarz od wszytskiego to lekarz od niczego)
malpawzoo- ja wlasnie zakupilam blaszke do muffinek wiec tez juz eksperymentowalam w weekend i robilam z mandarynkami i kremem waniliowym - tez papier mi do tego potem przywarl niefajnie i taki nieladny byl

Ja muszę kupić 3 prezenty...dla dzieci siostry i UWIERZCIE MAM MEGA PROBLEM...Bo te dzieciaki WSZYSTKO MAJĄ :cool:

Poza tym mam budżet ograniczony i maks mogę po 50 zł na głowę wydać....JUŻ MNIE GŁOWA BOLI...Co kupić dzieciom, które mają co dusza zapragnie?????????????

My z mężem kupujemy tylko dla naszej małej jeden konkretny prezent i już...sami się nie obdarowujemy bo kasy na to po prostu nie ma :-( szkoda ale na prawdę jest kryzysowo :baffled:... i jak mam wybierać pomiędzy prezentami a zrobieniem zakupów na święta i też skromnie to wybieram zakupy no...PREZENT najpiękniejszy już pod sercem noszę :tak::tak::tak:

reklama
Do góry