Ja dzisiaj wyskoczyłam do jyska - kupiłam kilka drobiazgów do domu i regał na buty do przedpokoju. Teść w tym czasie przypilnował córkę ( nie poszła dzisiaj do szkoły w związku z tą wysypką wczorajszą), wkręcił mi żarówkę w łazience bo się przepaliła i naprawił lampę w pokoju stojącą. A jak wróciłam z regałem to jeszcze pomógł mi skręcić - to tak a propo teściów - jak już pisałam ja nie narzekam :-)
flower - tez byłam z córą w weekend na Krainie Lodu i gorąco polecam, uważaj na siebie skoro usiedzieć nie mogłaś w kinie to znaczy , że musisz często zmieniać pozycje albo nóżki wyżej trzymać
koreczek, nieznajoma - leżeć i odpoczywać
kamaa - gratki piernika, ja planuję zrobić makowiec z thermomixem na święta - mam nadzieję , że mi się uda
juszka - gdzie taką bluzkę z dzidzią znalazłaś - jest na sprzedaż gdzieś??
jagna - trzeba było babom nosa utrzeć u ginekologa i tak im odpowiedzieć
agnis - ja jak wróciłam z jyska dzisiaj to mój teść z córką też w karty grali - w makao :-)
megi - pogadaj z tą nianią faktycznie, nie ustaliła jeszcze z tymi nowymi - pewnie się napaliła a z Wami niezbyt w porządku postępuje w tym momencie
Uciekam - wyrwałam się z łazienki na chwilę - bo tam właśnie sprzątam ale forum uzależnia i musiałam spr co u Was dziewczyny
flower - tez byłam z córą w weekend na Krainie Lodu i gorąco polecam, uważaj na siebie skoro usiedzieć nie mogłaś w kinie to znaczy , że musisz często zmieniać pozycje albo nóżki wyżej trzymać
koreczek, nieznajoma - leżeć i odpoczywać
kamaa - gratki piernika, ja planuję zrobić makowiec z thermomixem na święta - mam nadzieję , że mi się uda
juszka - gdzie taką bluzkę z dzidzią znalazłaś - jest na sprzedaż gdzieś??
jagna - trzeba było babom nosa utrzeć u ginekologa i tak im odpowiedzieć
agnis - ja jak wróciłam z jyska dzisiaj to mój teść z córką też w karty grali - w makao :-)
megi - pogadaj z tą nianią faktycznie, nie ustaliła jeszcze z tymi nowymi - pewnie się napaliła a z Wami niezbyt w porządku postępuje w tym momencie
Uciekam - wyrwałam się z łazienki na chwilę - bo tam właśnie sprzątam ale forum uzależnia i musiałam spr co u Was dziewczyny