reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia i Jagna w jakim wieku dzieciaki??

Bo ja chrześniakowi mojego meza chce cos kupic tez do 50 zl zwiaznego z malowaniem, bo on lubi wlasnie rysować. Myslalam o jakiś farbkach któymi można robić witraże na oknach, lub jakims zestawie pasteli itp. Ma 9 lat.:tak:

Np. mój syn ma 7 i intersuje się pilką nozną. Ztego powodu zamowilam mu album do zbierania kart piłkarskich
CHAMPIONS LEAGUE 2013 2014 ALBUM +50 KART + PLAKAT (3776352138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jak chlopiec zbiera takie karty będzie wniebowzięty:tak:
Poza tym można zamowic jakas koszulke ulubionego klubu, bądź nowa pilke do gry, albo rekawice bramkarskie, ochraniacze na nogi, getry itp.

Tu dla młodszych chłopców:
WITRAŻE - RAMKA "WESOŁE AUTKO "+ 9 FARB (3757298795) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i wersja dla dziewczynek:
WITRAŻE - RAMKA " SERDUSZKA "+ 7 FARB !! (3757299219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

O to jest super - moje dzieciaki w pracy lubily się tym bawic:
http://allegro.pl/farby-farbki-witrazowe-wesole-zelki-10-kol-witraze-i3751338432.html

Ostatnia edycja:
reklama
Jagna my naszej rocznej kupilismy pieska z fp co uczy czesci ciala
ImageUploadedByForum BabyBoom1386703845.116956.jpg
W polsce chyba 70-80zl kosztuje.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386703845.116956.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386703845.116956.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 36
A dziewczyny co robicie na Sylwestra???
Mój dostał zaproszenia na bal, ale nie ma kto się zająć Celinka, bo byśmy poszli. Oddaliśmy je znajomym.

A dziewczyny co robicie na Sylwestra???
Mój dostał zaproszenia na bal, ale nie ma kto się zająć Celinka, bo byśmy poszli. Oddaliśmy je znajomym.

Serio??? Ja w żadną sukienkę nie wejdę:-D to po pierwsze a po drugie znam swój organizm i o 21 - 22 już mi się nieraz spac chce :tak: Nie dla mnie bale i lokale przynajmniej teraz.
Zresztą my na sylwestra nigdzie nie chodzimy bo w styczniu/lutym idziemy zawsze do szkoły gdzie mój maz uczy na 100 dniówkę:-D
No ale w tym roku idzie sam bo jest wychowawca 4 klasy i musi wszystkiego pilnować no a ja w domku będę.
A sylwestra pewnie przed telewizorem i kupą żarcia:-D

Jagna my naszej rocznej kupilismy pieska z fp co uczy czesci ciala
Zobacz załącznik 598452
W polsce chyba 70-80zl kosztuje.
Aneta on ma wszystkie te zabawki. nNa Mikołaja kopiliśmy klocki. I teściowa brata skomentowała, że taki tani prezent. Ja Celinie nigdy nie kupiłam zabawki powyżej 100zł, bo po co jak są fajniejsze tańsze i lepiej rozwijają. Też nie rozumiem kupowania 6 latkom tabletu:szok:

Ja bym chętnie poszła, 2 raz zaproszenia nie dadzą, wiecie za darmo, tylko kieckę kupić. Ale moi rodzice idą na bal, a teściowa młodą się nie zajmie

My także w domu...
A właśnie jeśli mowa o sylwestrze... to ja dzisiaj wybierając piwko dla męża na święta (chciałam mu jakieś takie "inne" kupić) znalazłam piwo Bavaria było na nim 0,0% alkoholu. Tak właśnie patrząc na nie o sylwestrze pomyślałam...

reklama
Aneta on ma wszystkie te zabawki. nNa Mikołaja kopiliśmy klocki. I teściowa brata skomentowała, że taki tani prezent. Ja Celinie nigdy nie kupiłam zabawki powyżej 100zł, bo po co jak są fajniejsze tańsze i lepiej rozwijają. Też nie rozumiem kupowania 6 latkom tabletu:szok:

Taki tani prezent??? :szok: Skomentowala to przy was? Podejrzewam ze nie, ale bym jej cos chyba powiedziała przy okazji....
Nie przejmuj się:tak: Dzieci na to nie patrzą:tak:

Do góry