reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia synka mówisz, że masz 4... Ułatwiłaś mi decyzję :-D Ja mam dopiero dwa, a nie planuje kupować na razie pościeli... tak wiec kocyk jest mój :-D

Mamusia synka...a to możliwe? Dla mnie wszystko co związane z szyjką to czarna magia... ale trochę mnie Twoje słowa przeraziły :szok:

reklama
nie wiem, nie umiem tego sprawdzić ale wczoraj było tam inaczej..............................jak bum cyk jutro jade do mojego gina bo przecież umre ze stresu.........

Juszka - GRATULUJĘ wiadomości...sama jestem ciekawa jak mój synek teraz ułożony bo różnie go wyczuwam :dry:

Ja mam wyniki glukozy więc na czczo 86 po 1 godz. 159 po 2 godz 120...więc NORMA ZACHOWANA :tak:Pojęcia nie mam jak się to ma do sytuacji brania prze ze mnie metformaxu ???? No ale 14 wizyta to się dowiem

A mnie sowy nie rajcują :sorry2::sorry2: nie no serio...jakoś tak no bardziej ta w paski mnie chwyciła za serce... ale o gustach się nie dyskutuje nie :-)

Po co Wam tyle kocyków? :p Ja mam 2 cienkie Adaśkowe i jeden gruby, który właściwie dopiero teraz używam dla Adaśka, wcześniej te cienkie starczały, gruby bardzo rzadko używałam. Dla niuni chcę wydziergać nowy na drutach :)

juszka ja nigdy nie plamiłam po badaniu....

no 1 kocyk mały cieńki, 1 bardzo gruby, jeden taki zwykły polarowy, jeden na nozki do wozka :-)

wzięłam nspe bo brzuch jak kamień i 3 magnezy i leze z poduszką pod dupą.......
boje się

Nikusia ja tez nie mam parcia na sowki,chyba ani jednej rzeczy nie mam z sową.....

Juszka gratuluję udanej wizyty..ale ta krew..nie wiem..jak ja mam wątpliwości zaraz sięgam po telefon do gin.
Tu napisali Plamienie w ciąży | parenting.pl ze plamienie może być wynikiem podrażnieniem szyjki macicy. Wiec jutro chyba powinno być ok

Mamusia synka eee jak to nie masz szyjki...? Niemozliwe...kurde ale sprawdz jak nie jesteś niczego pewna i dużo lez... To Ty kupowalas dziś te kanape? Może zakupy cie zmeczyly stad ten stan....

Sowy też nie w moim typie, choć nie mowie ze brzydkie. Ja wole tradycjne misie, albo żyrafki albo słoniki:tak:

A tu coś dla mamusiek co będą miały córki:-D

1488031_494457300671522_1559949468_n.jpg

Załączniki

• 1488031_494457300671522_1559949468_n.jpg
    1488031_494457300671522_1559949468_n.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 43
Aneta Norwegia daj linka do tej pościeli z sowami :cool2: ja sie przed nimi chyba nie obronie...wszedzie za mną chodzą :-D wszsytko w nie bym kupowałą :-D ale czy do chłopaka bedą pasować? :sorry2:

nieznajoma1991 współczuję z tym ZUS-em... niestety ja nie pomoge...mam nadzieję, że jakoś uda się to pozytywnie rozwiązać

Moniqua u mnie napady najgorsze są tak po 20 :-( masakra..zjadlabym wtedy konia z kopytami!!! mimo nawet jak staram sie jesc regularnie w ciągu dnia :-( Fajne te kocyki i nie drogie

Jagna25 świetne te body :biggrin2:

Juszka1988 gratuluję udanej wizyty. Wiec skoro masz odpoczywać to tak rób! :tak:

Carri zdrówka życzę
Mamusia synka fajnie że masz już kanapę :tak: czyli udało się przed swietami :biggrin2: no i proszę, nie denerwuj sie bo to tylko pogarsza sprawe..jak co jedz na IP..

Co do kocyków...nie mam jeszcze żadnego :confused:

Mamusia synka - a może skontaktuj się z ginem telefonicznie, bo jak masz brzuch twardy i do tego czujesz, że się zmieniła szyjka, to może nie ma co czekać tylko IP i kroplówka rozkurczowa jak najszybciej?

reklama
Witamy :tak:

widzę, że już w geny weszła Wam ta produkcja:-p

Juszka gratuluję wizyty i wiadomości:-) Co do krwawienia często się zdarza po badaniu, teraz jest wszystko tam bardzo ukrwione.

Mamusiasynka zadzwoń do doktora albo jedz na IP bo zaraz ja skurczy dostanę ze stresu:-(

Ja też mam napady głodu:zawstydzona/y: ale jem zdrowiej od ostatniej wizyty i w dwa tyg przytyłam "tylko" 1,5kg :-D
Choć parę dni temu otworzyli u nas Mc :wściekła/y:

Do góry