reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Monikqaa fajny ten kocyk ale tak mysle czy nie lepiej to bylo zostawic komus zeby to kupil np komus na chrzciny albo komus kto przyjdzie w odwiedziny ....Kocyk z haftem z imieniem, waga przy okazji sprawdza się jako kocyk i jako pamiatka na późniejszy czas ,

Mamusia synka nie stresuj sie , moze sie mylisz ?? Ale jak się nie pokoisz to smigaj na IP ....daj znac co postawnawiasz Trzymaj się !!

Nikusia sowy mnie tez nie rajcuja ja juz wole misie, zyrafki pszczolki :))

reklama
juszka ja nigdy nie plamiłam po badaniu....

no 1 kocyk mały cieńki, 1 bardzo gruby, jeden taki zwykły polarowy, jeden na nozki do wozka :-)

wzięłam nspe bo brzuch jak kamień i 3 magnezy i leze z poduszką pod dupą.......
boje się

Nikusia ja tez nie mam parcia na sowki,chyba ani jednej rzeczy nie mam z sową.....

mamusiu może przejedz i zbadaj się? ja mam schizę bo wiem, że można zacząć rodzic nawet w 25tyg.. przecież mam znajomą z sali co zanim się kapnęła to już było 4cm:-(

dziewczyny wzięłam 2 nospy i 3 magnezy, mojego gina w srody nie ma.........jest w czwartki....... leżę brzuch mi zmiękł, a obadam się tam rano, już Luteina zapodana to nie będę tam grzebać bez sensu, zobaczę jak jest jutro chociaż nie wiem co ja tam sprawdzam przecież się nie znam......

A ja dzisiaj malo co zjadlam, chyba... 3 banany, dwie mandarynki, 3 kiwi, zapiekanke, mueslli z mlekiem i dwa ciastka.

Nogi mi juz do du...y uciekaja, mojemu dzisiaj zechcialo sie plackow po wegiersku, od 14 molestuje ten gulasz, bo wiadomo zeby mieso miekkie bylo, dopiero koncze :szok: jak ja nie lubie robic gulaszow, bo dusic, dusic i dusic trzeba godzinami ta wieprzowine... a jeszcze scinki kotu chcialam rzucic, to kotka nie wytrzymals i rzucila mi sie i podrapala, su...a :crazy: !

I krwotoki z nosa, az w glowie mi sie kreci...
Żeby mięsko zmiękło szybciej możesz dolać troszkę wódki, przykryć i poczekać 10 min aż odparuje i gotowe.
Mamusia jak coś to masz jechać na IP.
A mnie coś chyba łapie, spałam 2 raz dziś i troszkę lepiej się czuję, albo to ciśnienie mnie lamie, bo teraz śnieg pada

Co do kocyka to chcę taki
http://www.kik-textilien.pl/pl/navi...mowleta-42-86/wyposazenie/koc-z-polaru-6.html

Oglądałyście może super film
https://www.youtube.com/watch?v=EEPHLC6dMGA

Ostatnia edycja:
Jaspis tak mi się wydaje że ta krew to po badaniu, tyle że wcześniej tak nie miałam:-[

Nic się nie martw. Jeśli to tylko delikatny ślad na wkładce i nic Cię nie boli, to na pewno to jest plamienie po badaniu. Ja tak miałam 2 czy 3 razy przez wszystkie ciąże. Moja gin. zawsze mnie ostrzega, że w dniu badania czy dzień po może coś takiego nastąpić i nie trzeba się bać :) No chyba żeby bolało i lało się dłuższy czas.

Jagna, niesamowity jest ten chłopczyk!!!
To jest niepojęte jak dzieci są mocne! Rozwaliło mnie jak się uśmiechnął, jak go mama pocałowała, kiedy leżał na brzuszku jeszcze taki maleńki.

jagna25 ale maleństwo, aż się popłąkałam.. ile mogło mieć tygodni jak się urodziło? Ale się wzruszyłąm...

Z tego co mówili w wiadomościach to miało 600g, czyli mniej więcej tyle co nasze maluszki.
Śliczny jest i dzielny.Ten film to prezent od taty dla mamy dziecka na roczek, ku pamięci jak wiele przeszli

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusia synka ale jak zakladasz lutke to czujesz szyjke czy nie? Bo sie zastanawiam jak to jest im wyzej tym lepiej czy im nizej tym lepiej ?:confused: Tzn jak sie skraca to idzie do gory czy do dolu?
ja sie tez zaczelam denerwowac czy u mnie wszystko ok bo przez ten bole miednicy i spojenia to tak czasami mam wrazenie jakbym tampona tam miala ( kiedys aneta o czyms takim pisala) dobrze ze w pn mam wizyte u ginki

Do góry