reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jaspis, wczoraj na ważeniu 76,4kg(w ubraniu)
tylko ze wcześniej (przed ciążą, na czczo, po porannym WC) waga się wahała 75-80kg
czyli wychodzi że schudłam... mimo, iż jem więcej i częściej niż zwykle... tylko może mniej kalorycznie

reklama
zgłaszam się po wizycie;-)
Mały ma 800g, więc znowu przybrał przez te kilka dni:-)
Leży główką w dól. Wstydził się znowu pokazać i troche moja gin go posztyrała i pokazał buźkę:-) Wynik glukozy bardzo ładny mam:-)

Szyjka zamknięta ale wydaje mi się że coś jest nie ok bo gin powiedziała że głowke ma nisko i że mam bardzo dużo leżeć a o świątecznym sprzątaniu i staniu przy garach mam zapomnieć. Jak zapytałam czy wszystko ok to powiedziała tylko że mam leżeć a nie będziemy się martwiły.
Jak wróciłam i poszłam siku to się trochę wystraszyłam bo na wkładce miałam trochę krwi, ale już jest chyba wszystko ok, a przynajmniej mam taka nadzieje.
No i od początku ciąży aż do teraz +6kg.
Dzięki za &&&:-)

Jaspis ja nigdy nie wróciłam do wagi sprzed ciaży :-( boczki mi zostały, nigdy nie zmiescilam się w spodnie, które nosiłam przed ciaza......strasznie ciężko mi waga spadała, po porodzie z 7-8kg a reszta została....... teraz mam +8 kg, ciekawe na ilu się skończy..............

No brzuch pewnie od jezdzenia za ta kanapą, potem 2 godziny nosiłam 5 miesięczne dziecko mojej siostry na rekach, nawen na 5 minut jej nie polozylam bo ryczała, tylko na raczkach nie........ale to jest dziecko bezsmoczkowe, cyckowe więc ciężko ja uspokoić jak już się rozaferuje......

Juszkasuper wieści, ciekawe ile moja panna waży.....

Ostatnia edycja:
Tehawianka jak dostarczasz organizmowi wszystkiego co niezbędne to chyba dobrze. Ja nie znam się naprawdę na tych dietach, kilogramach etc. Sama myślałam że się zdrowo odżywiam i d.... Obyś szybko dostała się do lekarza to będziesz spokojniejsza.
Juszka synek rośnie jak na drożdżach. Jak gin nie kazała się martwić to nie martw się na zapas tylko odpoczywaj ile wlezie. A krew na wkładce to być może po badaniu co?

Jagna sliczna posciel :)) A te body tez niczego sobie ja bede cos szukala ale z motorem :))

Mamusia synka gratulacje z zakupu kanapy teraz ja testuj czy jest wygodna do lezenia :))

Moniqaa ale mi narobilas smaka na bigos:)

Koreczek ale Twoj ma zachcianki ja nawet nie wspominam o placku po wegiersku bo tez zapewne do kuchni maz by mnie zagonil - on poprostu lubi takie placki

Juszka super ze wizycie wszystko ok :)) A co do lezenia no coz jak lekarz karze lezec to coz trzeba się dostosować do tego , w sumie jak na jedne swieta nie będzie idelanie posprzątanie to przecież nic się nie stanie :cool2:

A mnie jak nie katar to gardlo zaczelo bolec .... trzeba sobie herbatke z miodem i cytrynka zrobić:-)
Dziewczyny

Carri zdrówka :-)

Moniqa ja mam 4 kocyki, a miałam 5 ale moja mamcia kiedyś jeden zgubiła na spacerze, tzn zostawila na ławce w parku a jak wrocila to już nie było.....kupie jeszcze jeden :-)

reklama
Do góry