reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć dziewczyny. Nie dam rady was nadrobić po tych kilku dniach!!!! :szok: nawet z dzisiaj nie czytałam za dokładnie. Flower najserdeczniejsze życzenia!!! :happy:
Zauważyłam również, że mamy nową koleżankę. Witamy w naszym gronie.

Co do mnie to jakoś przeżyłam pogrzeb... :-(nie wiem jak... czuję się cały czas jak w transie... :-(
Całe szczęście bobas kopie, żadnych bólów też nie mam. Jedynie tyle, że przez 2 tyg tych stresów najpierw wagi nie zmieniłam..a teraz jeszcze mi spadła...
Jutro ide zrobić tą glukozę, morfologię i mocz.
Ana popołudnie umówiłam się z doktorkiem, żeby sprawdził czy wszystko z nami w porządku.

Postaram się doczytać co pisałyście, ale nie obiecuję, jeszcze dużo spraw mam do załatwienia.

reklama
koreczek nic z pęcherzem nie ma.... oprócz krwi ma jeszcze bakterie w moczu.... powiem jej żeby zadzwonila do gina i sie zapytala.
Dzięki bardzo :)
Ja miałam takie wyniki w piątek antybiotyk dostałam. Miałam bardzo liczne bakterie, leukocyty i czerwone krwinki. Za 2 tygodnie mocz do kontroli. Ale załapie się na skierowanie od gina, bo mam mocz, glukoze i żółtaczkę, do tego zrobię sobie na swój koszt morfologię.

Kamaa dobrze, że po tych przeżyciach u Was oki.

Ania, a nie ma zapalenia pecherza? Ja mialam krew w moczu jak mialam wlasnie z tym pecherzem przeboje. No ale ogolnie nie doradze ci, czy to cos powaznego.... bo ja to przed ciaza mialm. Ale lepiej niech sie zglosi jak najszybciej do tego lekarzs, to nic dobrego.

Jagna, moja ciotka oststnio corce, ktora ma 13 lat, trzymala ja jak niemowlaka, kolysala i lektore na glos czytala, to jak to zobaczylam to smialam sie jak nie wiem, rozbawilo mnie to. W taki sposob rodzice robia ze swoich dzieci idiotow wrecz.

Tej koleżanki młodsza córka w wieku mojej, to już tak rozpieszczona na maxa. Od pół roku nie pije z butelki, śpi z mamusią, bo sama się boi. Sama nie zostanie u mnie, taka gapę chowa. Do sklepu jak latem szły dzieci to jej nie poszła , bo jak sama. Moja leciała po loda z kasą w kieszeni, w sumie były dzieci pod opieką 15latki i szły grupą. U nas do sklepu przez żadna drogę nie idziesz.

Ależ produkujecie:szok::szok::szok:

Młodamamo najważniejsze że wszystko dobrze!:tak:

Dzisiaj miałąm iść na glukozę, krew i mocz, ale siku poszło do wc a nie kubeczka i duuupa :p

O czternastej pojechałam do tego kardiologa, zrobił ekg i wywiad. Podobno mam arytmię...:shocked2:
Dał receptę na Beto 25 ZK, ale mam obawy... Zadzwonie jutro do mojego gina, bo skoro tyle czasu nic nie brałąm to po co ryzykować i to jeszcze w takim stanie? Na echo zapisałam się na 11.12.
Mój M się podłamał, że coś z sercem mam i mi też tak dziwnie teraz psychicznie..

czarnyloczek a to czemu w ogóle miałaś wizyte u kardiologa? bo chyba nie doczytałam :zawstydzona/y: ta arytmia to coś poważnego? Da się wyleczyć czy już lekarstwa do końca życia??? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

ale boli mnie głowa ;/ dzisiaj mąż z córą śpią u teściowej i do jutra do 20 jestem sama.... mam zamiar powolutku chate ogarnąć

Ostatnia edycja:
secreto nas też nikt nie zmusił grzecznie wszystkim mówiliśmy że to każdego indywidualna kwestia. Moi rodzice ok (sami święci nie są :-p więc są bardzo tolerancyjni) teście no wiadomo u nich na wsi to inaczej i jak się dowiedzieli to krzywe miny widziałam ale tez powiedziała teściowa że to nasza sprawa za co bardzo ją szanuję. Ja nigdy nie chodziłam do kościoła itp więc nie chce czegoś robić tylko na pokaz bo to bez sensu a dziecku chcę dać możliwość własnej decyzji. To tyle;p

Ewa ja od mamy zawsze chce coś praktycznego do domku (noże, gary) lub jakiś jakiś fajny kosmetyk:cool2:
jagna 5 latka i z butelki???? ło matko...no to na serio jaką gapę chowa!

Mój poszedł biegać, Zosia ogląda Diego a ja chyba pobuszuję po necie;p

Czarnyloczek ja mam tez arytmie... Wykryta w wieku ok 13-14 lat. Bralam leki 2 lata, pozniej odstawili... Z tym ze ja dostawalam jakies ataki i mdlalam co chwile, i kilka razy w szpitalu lezalam. Teraz jedynie jak sie przemecze to sama czuje takie kolotanie w sercu... Ale nie zemdlalam juz od baaaardzo dawna. A mocna arytmia?

reklama
a ja ogarnełam chate i padłam na pysk i lezałam..............m zrobil obiad na jutro ;-)

mlodamamo gratulacje!

ja chyba tez mam arytmie bo co mierze cisnienie alektrycznym cisnieniomierzem to mi znaczek arytmi sie pokazuje zreszta sama słyszę ze nierówno mi puka ....

Ania to chata wolna :-)

Do góry