Wiesz ja nie chce tych ciuszków, ale mogla by się zapytać z grzeczności, ode mnie ciuszki brała. A jak była w ciąży to wszystko wokół niej się kręciło, a o mojej ciąży cisza, nawet głupiego "jak się czujesz??"jagna- to moja siostra wręcz mi oświadczyła,zebym przypadkiem niczego nie oczekiwała i na nią nie liczyła....choć i tak nie zamierzałam tego robić, to miło dostać takie info
Ja jeszcze zapytałam czy czasami wózka na wiosnę nie będą sprzedawać, bo bym wolała od nich odkupić, to głupie miny porobili
Ale wiesz, że im więcej masz tym bardziej pazerny się stajesz. Biedny szybciej się podzieli niż bogaty.a moja mi powiedziała, że może mi sprzedać ubranka po córkach poczeka nawet na becikowe jak dostane bym miała czym zapłacić nie wiem ile chciała za nie ale powiedziałam NIE! ku***cze moja sw pamięci mamcia większość jej ubranek dla starszej kupowała, ze mnie dostała masę fajnych ubrań a ta mi chce je za kase dawać.. cóż to za siostra.. za kase to sama na ciuchach sobie znajdę..A jej niech mole jedzą te ciuchy!
ja rozumiem jakby byla biedna ale ona ma swoją firmę, buduje dom i stać ja na wakacje i inne rzeczy! ja kurcze kupe lat młodsza ( ona moją matką chrzestną jest) wie, że mamci już nie ma, że mój mąż zarabia tyle, że mamy na styk a czasem za mało ale cóż... Magia pieniądza wzięła górę
Malpawzoo a Ty na chorobowym jesteś?? bo nie kojarzę. Jak tak to olej ich.
Ja wkurzona, był konkurs na misia w przedszkolu. Celinka namalowała misia sama, a wygrała praca zrobiona przez mamusię. Byłam chamska i głośno skomentowałam, że na 2 raz Celina nie bierze udziału w żadnym konkursie. Zasada była jedna praca samodzielna i co gów...