reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ja codziennie gotuję, a za mną chodzi placek po węgiersku, a w restauracji kolo nas jest w promocji. Małej wezmę placki ziemniaczane z cukrem i z głowy:-D

Mniam jagna smaka mi narobiłaś tym plackiem. Nawet sama robiłam jakiś czas temu bo uwielbiam!!! Ja dziś też wychodne i nie gotuję. Jadę na sabat czarownic jak to mój mężul mówi ;) ale w planach bardzo zdrowy posiłek- pizza :-) a mężul coś tam sobie zamówi.
Pomalowałam pazurki i schnę :-)

Jej dziewczyny, teraz muszę zacząć meżusia męczyć o placki ziemniaczane! przez Was naszła mnie taka ochota, że szok! :szok: A on najlepsze robi... może na jutro uda mi sie go namówić...wolne ma niech robi :cool2:

Mi bardzo smakują te sosy robione w restauracjach, bo w domu choć bym pękła nie zrobię;-) A do tego tam maja mega dobre surówki:-D

Widze ze dziś leniwy dzionek ....mi tez nie chce się gotowac cale szczęście rosolek mam, potem spacer i pizza :-) Echhh gdyby jeszcze udało by mi się zmiescic deser który mi chodzi po glowie od dłuższego czasu byłoby pysznie :-)
Dziewczyny mysle o otwarciu nowego watku..... Czas swiateczny czyli prezenty itd. :) co wy na to??

reklama
Do góry