reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia wszystkiego najlepszego :)

Josek witaj :)

U mnie 8kg na plusie ale nie wiem gdzie... Chyba w brzuch i cycki mi idzie tylko bo spodnie z tylka spadaja :tak:

Odebralam z poczty tuniki i sukienke, L troszke duze ale starcza do konca ciazy. Moze tylko zaszewki na jednej zrobie. Chociaz takie luzne jakos mi sie podobaja nawet. I tuniki dlugie bo prawie do kolana a sukienka za kolano.

Moj tatusiek wrocil wczoraj w nocy i jestem mega szczesliwa... Do poniedzialku... Bo znow jedzie :(

Ja zaraz zabieram sie za farsz na pierogi ruskie bo moh ma zachcianke na jutro. Zrobie wiecej to na swieta zamroze :tak:

reklama
U mnie teraz 59kg, ale najpierw przytyłam do 58kg, później schudłam do 54kg. Wszystko idzie w brzuch i w cycki;-)
Aneta przyjeżdżam na ruskie:-D

cześć,
ja rano zaliczyłam glukozę i trzykrotne pobieranie krwi, przy okazji dowiedziałam się że na mojej jedynej dobrej żyle mam zrosty, ale pani była miła i znalazła jakieś miejsce na dłoni. Później szybkie śniadanie i urodziny koleżanki Ignaca, a jeszcze później pojechałam przymierzyć tę kurtkę, którą kiedyś wam pokazywałam, ale była tylko L no i niestety za duża.
mamusia, wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i gratuluję zakupu,
krysina, tu nie chodzi o chciwość, moim zdaniem powinnaś starać się o alimenty, bo takie obiecywanie może na początek pomoże, ale później może się chłopak rozmyślić. Skoro nie musi si,e wami opiekować i w ogóle przejmować to niech chociaż płaci, bo dziecko niestety kosztuje.
ozila, ja ryba no i termin mam w dodatku w swoje urodziny, 8 marca, mąż baran, a Ignac lew
marcia, ty to masz przygody, dobrze, że chociaż zawsze pomyślnie się kończą

wczoraj zaczęłam licytować kosz mojżesza, ale coś czuję że nie będzie mój :-(

Jutro porobię fotki karocy :-)

Uwaga uwaga właśnie z m siedzimy i dumamy nad imieniem Anielka bo........ wszyscy je przekręcają i mowią Amelka.............................. całe zycie będzie się dziewczyna poprawiac ze ona nie jest Amelka tylko Anielka..............

wiem wiem ale już mnie zaczyna wkurzac bo szwagier nawet nie zna imienia Aniela tylko wali Amelia, dziś Julek powiedział sąsiadce ze będzie miał siostrzyczke Anielke a ta 2 minuty poxniej zrobila z niej Amelke...............

Ja kiedyś przygadałam babie, że niech nauczy się słuchać i czytać, bo w rejestracji mając przed oczami książeczkę gdzie jak byk pisze Celina, na karcie napisała Cecylia. Wziełam kartę od lekarza poszłam rzuciłam w nią i kazałam poprawić na Celina, a ta że przecież napisała Cecylia. Myślałam, że mnie krew zaleje, sytuacje łagodziła jakaś babcia, tez Celina i kazała się przyzwyczaić do ignorancji

Ja już po kolacji i chyba zaraz pójdę do łózka poczytać bo mnie kręgosłup boli...
I od wczoraj boli mnie spojenie łonowe, jak chodzę to czuje chwilami jakby mi miało całe podwozie się zarwać:szok:. Do tego ta rwa kulszowa....
Normalnie BABCIA ze mnie a nie matka.

I zaczęłam się przejmować kilogramami, bo niby nie obżeram się tłustym czy słodkim (tylko sporadycznie jak mnie ochota najdzie), jem racjonalnie to jednak poza brzuchem i cyckami poszło co nieco w biodra i uda i ramiona mam grubsze. Z 5 kg to przytyłam w I trym jak prawie wcale nie jadłam bo mdłości i migreny mnie męczyły:szok:.
Patrzyłam na kalkulator przyrostu wagi to mam za dużo jak na ten etap (powinnam ważyć max. 56, a ważę prawie 59 i CODZIENNIE na wadze jest więcej. Niby to nie dużo ale jednak za dużo i widać po mnie:no:. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem... A ponoć w III trym jest największy przyrost wagi.
No to się wygadałam.

Witam jeszcze nową mamusię:-D.

mamusia synka mnie tez wkurzałoby jakby ciągle ktoś przekręcał moje imię, albo imię dziecka...

reklama
Mlodamama – to tk jak u mnie drugacórunia!wreszcie i Ty wiesz kto u Ciebie mieszka
secreto – a może zrzuta zkims na tenprezent? bo drogi dość
nikusia – kurcez dla twojej małejnie wiem czy to nie za dziecinne ale ja chrzesnikowi prawie 6 lat chce kupiccos takiegoŚLICZNY PROJEKTOR RZUTNIK+21 OBRAZKÓW+PISAKI+NOTES (3694184791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kainkas, ozila, marcia, josek –trzymajcie sie-wazne ze maluchy ok
koreczek – spoko loko ze wszystkimzdążysz!
Mamusiasynka – wszystkiego naj najnaj – ja też z listopada ale już strzelec

my wczoraj mieliśmy połówkowe i mampiękne wyraźne zdjęcie buzi mojej Gabrysi no ale wiadomo że tonieistotne tylko to że wszystkie parametry są prawidlowe i żadnych„anomalii” po mamusi typu podwójne UKM i rozszczepieniekręgosłupa; mój podpuścił lekarza i powiedził żeby jeszczepotwierdził nam że chłopak – lekarz zdębiał i pytał czy onakiedykolwiek mówil że chłopczyk będzie bo to 100% dziewczynka :p

Do góry