mamusia synka spełnienia WSZYSTKICH marzen!!!!!!! :-)
marcia30 ty to w tej ciazy wogole nie możesz odpocząć!
Sciskam mocno! Ale jak już pisaly dziewczyny wczesniej, to na pewno nic powaznego i wazne ze z dzidziusiem wszystko w porzadku!
kasiulekk ja na razie kupilam taki misiowy kombinezon 0-3 tylko. Dalam za niego 20zl na allegro, ale jeszcze nie przyszedł. Ja z drugiej strony nie wiem czy kupowac taki typowo zimowy…
Ozila ja morfologie i mocz robie tak naprawde co 4 tygodnie i oprocz tego co 4 tygodnie tsh. Na szczescie mam na jednej rece bardzo widoczne zyly, to nie musza szukac. A ostatnio to wogole chodze co tydzień, bo mam jeszcze dodatkowe badania i wogole. Wiec teraz już mi zaczely siniaki wychodzic.
kainkas dobrze, ze już w domku! Teraz to musisz duzo odpoczywac i będzie dobrze!
AnetaNorwegia ,
susi dzieki za te linki do przewijakow! Już sobie je zapisałam, bo pewnie będziemy cos takiego kupowac. ;-)
Jeśli chodzi o znaki zodiaku to ja byczek jestem a maz panna.
A jesli chodzi o rybki, to moj kuzyn jest z pod znaku ryby i od malego mamy ze soba super kontakt! :-)
Do nas wczoraj znow moi rodzice przyjechali i tak mi podnosza cisnienie, ze az się martwie. :-( Wczoraj po zaledwie 2 godzinach z nimi mialam 150/100 a to już takie cisnienie, ze powinnam do szpitala jechac…
No ale na szczescie po zarzyciu tabletki spadlo. Najbardziej nie lubie tego, ze oni się do wszystkiego wtrącają! Wczoraj caly wieczor dyskutowali, ze zle rozplanowailsmy remont i wogole. Ze nasze pomieszczenia będę nieladne itd., itp.
Sory ale to my mamy tu mieszkac i to nasza sprawa jest. Dzisiaj postanowilam się nie denerwowac i ignorowac ich pomysły (bo sa tragiczne)!
A i wczoraj zaczelam robic z pomoca youtube buciki na szydelku dla malej. Jeśli mi wyjda to się pozniej pochwale!
Milego weekendu wszystkim zycze!!!