reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej

nie doczytałam tyle piszecie..
Marcia- oby juz sie krew nie pojawiała..a co do ruszania sie to tez od wczoraj woeczora schizy mialam bo tylko tak delikatnie raz na 2-3 godz...ale mysle ze to zalezy od ułożennia:tak:dziecka...jeszcze 3 miesiace...niech ten czas szybciej leci

a ja odpoczywam-wczoraj wróciliśmy ze szpitala dopiero po 16.00-tak sie tam ze wszystkim schodzi, na wszystko czeka- masakra, dostałam Monural i za 3 tyg kontrola u gina no i zwolnienie mam w końcu:( trzeba bedzie kontrolowac te nerki- ale to dziwne bo zastoje duze a mnie nic nie bolalo tylko ta krew w moczu..

miłego dnia

reklama
marcia to dobrze, ze badania ok,panikowaniem sie nie przejmuj, bo ja tez panikuje i kazda z nas pewnie tez by tak zrobila- ja tez w pierwszej ciazy latalam w ta i tamta i ani razu nic nie krwawilam, widocznie kazda ciaza inna i juz, ja tez tak tylko jak podcieralam,sorki mnie sie cos wydawalo kurcze, ze pisalas kiedys, ze jestes na acard czy clomid hm, cos mi sie pomylilo, no niewazne.
Strasznie to stresujace, ale bedzie dobrze;-)

Ostatnia edycja:
5d253c07fea3235eb55790aeacd1e310.jpgz10452602Q.jpg

cześć
Zapraszam dzis do mnie na torcik i kapke winka :-)

Załączniki

• 5d253c07fea3235eb55790aeacd1e310.jpg
    5d253c07fea3235eb55790aeacd1e310.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 49
  • z10452602Q.jpg
    z10452602Q.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 51
To Ty skorpionica jestes?;-)
to moze zabawa w znaki zodiaku?? Ja wierze nawet w to, nasze bobaski w wiekszosci rybki , a pod koniec marca barany beda:tak:
ja waga jestem;-)

100 lat! :-) jak najmniej zmartwień, jak najwięcej radości no i szczęśliwego rozwiązania :-) buźki!

Ja też skorpion... mój rybka, a córeczka będzie prawdopodobnie też rybka. Mąż by z drugim skorpionem nie wytrzymał :-p

reklama
hej dziewczeta:-)
rano zaliczylam kibelek-juz kilka dni wymiotuje z rana.. niekiedy wieczorami.chyba mi wrocilo
apetyt jednak mam niezly zjadlam 4 tostyyy :-)
marcia
kochana nic cie nie oszczedza:-( dobrze ze pojechalas ,sprawdzilas,ja kiedys czytalam o kobietach ktore krwawia regularnie w ciazy i taka ich natura poprostu... dziwne to wszystko , trzymajcie sie;-)
agnis super ze masz ciuszki po synku,ja chyba tez nie bede sie pozbywac,najwyzej pozyczac:-)
ozilaa no niezly twoj "syneczek":-D chlop jak dąb:-D ja tez nic nie mam oprocz ciuszkow-tych to za duzo. zakupy zaczne dopiero za miesiac jak moj wroci z poligonu.

milej soboty!!!

Do góry