reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jam jest baran:-D

kupiłam dziś pierwszą rzecz dla mojej córeczki malutkiej... komb.jpg..jeszcze jeden cieplejszy sie licytuje i ubranko wierzchnie bedzie gotowe:)
ten mi sie udało za 15zł więc całkiem fajnie:)

Załączniki

• komb.jpg
    komb.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
mamusia synka sto lat, sto lat! Rośnij duża i zdrowa ;-)

marcia trzymaj się, najważniejsze, że z synusiem wszystko w porządku! Więc możesz być spokojna, może to rzeczywiście jakieś naczynka...

Ozila ja miałam morfologię 2 razy już, teraz mam skierowanie na trzecią.

Ja byczek :-)

mamusia synka spełnienia wszystkich marzeń!:-):-)

marcia leż, odpoczywaj, będzie wszystko dobrze! każda z nas panikuje, wsłu****e się w swoj organizm. Ja też nie czuję ruchów regularnie, ale jak pytałam lekarza w czwartek to powiedziała, że to za wcześnie żeby czuć cały czas, że dzidzia ma jeszcze dużo miejsca. Ale nie wiem czy to mnie uspokoiło.

ja dziś mam wizytę u endokrynologa, zobaczymy co powie na moje wyniki.

Ja jestem rybki, mam urodziny 9 marca, a termin na 13 marca, może dzidzia zrobi prezent mamie na urodziny:-D

My wczoraj mielismy gości, dziś z rana przejrzałam rzeczy dla córeczki, spisałam co mam, będę wiedziała czego mi brakuje:-) Dziewczyny, czy jeden kombinezon taki grubszy wystarczy? czy kupić jeszcze takiego misia?widziałam wczoraj na ciuszkach po 20zł super, ale rozmiar 0-3 miesiące, więc nie wiem czy nie za duży będzie, poza tym jeden już mam, a nie jestem zorientowana czy potrzeba więcej... jak myślicie?:-)

MARCIA - :szok::szok: NO RZESZ ...ja sądziłam, że my żyjemy w permanentnym stresie w tej ciąży ale u Was widzę jakaś masakra. Najważniejsze, że z maluchem wszystko dobrze.
Ozila- kochana możesz być z synka dumna. Super!!! Co do badań ja zapewne znowu na morfologię będę musiała lecieć bo hematokryt spadł hemoglobina też, ale mam w pn wizytę więc się dowiem...
Mamusiasynka- STO LAT STO LAT !!!!!!!! A TORT MNIAM....Tyle, że bo ja ani słodyczy ani alkoholu ;-):-):sorry2: hehe wiesz...no ciąża itd. :-D

Spadam dalej sprzątać ....MIŁEJ SOBOTY!!!!

Dzieki dziewczyny za wsparcie :tak:

Mamusia synka sto latek zdrowka i wszystkiego co najleprze :-)

ja jestem z pod znaku barana moja panna tez a maz waga rownowarzy nasze humorki :-) a maly pewnie bedzie rybenka..jeszcze nie mam nikogo w rodzinie z pod tego znaku wiec nie wiem czego sie spodziewac..

reklama
marcia30 - wiem jaki to stres zobaczyć krew i mieć 1000 myśli w głowie. Dobrze,że okazało się,że wszystko jest ok :)
Mamusia synka - wszystkiego najlepszego!!! dużo zdrowia, radości, dobrego samopoczucia no i oczywiście łatwego i sybkiego porodu ze szczęśliwym rozwiązaniem :)

Do góry