reklama
mamusia synka
i córeczki
w tej szufladzie sie dobrze kurz zbiera :-)
Flower, myślałam właśnie o tym łózeczku, ale nie jestem do niego przekonana, nie wiem, jakos tak nie przemawia do mnie w odpowiedniu sposób Ale jeszcze mam czas, bo łóżeczko i wózek chce nabyć dopiero w nowym roku, łóżeczko w styczniu a wózek w lutym ;-)
flower188
Fanka BB :)
szuflada, szuflada i jeszcze raz szuflada - nieoceniony schowek na pampersy chociazby ktorych ilosc i zapasy w domu zawsze gigantyczne plus wszystkie inna *******y typu mokre chusteczki, suche, pieluchy tetrowe, flanelowe, kremy do pielegnacji, przewijak ceratkowy, podklady itp. itd
teraz jak jeszcze nie mamy mebelkow do Karoli pokoju to nawet jej ciuszki tam poukladalam
mamusiasynka - owsiki? albo inne robaki?moze kupke przebadaj albo po prostu jakies podraznienie - posmaruj fioletem;-)
teraz jak jeszcze nie mamy mebelkow do Karoli pokoju to nawet jej ciuszki tam poukladalam
mamusiasynka - owsiki? albo inne robaki?moze kupke przebadaj albo po prostu jakies podraznienie - posmaruj fioletem;-)
Mamusia synka moze owsiki?
ja wam powiem dziewczyny ze mi to rece opadaja i niebawem tez w depreche wpadne jak tak dalej mnie sie bedzie ciagle cos czepiac....znowu byla krew i taki malutki skrzepik :-(Mam nadzieje ze sie nic nie dzieje ale umieram ze strachu , leze i rycze...pipka dalej piecze i swedzi, masc nic nie przynosi ulgi , az boje sie wogle aplikowac cokolwiek. Czy to mozliwe zeby z infekcji byla ta krew?
ja wam powiem dziewczyny ze mi to rece opadaja i niebawem tez w depreche wpadne jak tak dalej mnie sie bedzie ciagle cos czepiac....znowu byla krew i taki malutki skrzepik :-(Mam nadzieje ze sie nic nie dzieje ale umieram ze strachu , leze i rycze...pipka dalej piecze i swedzi, masc nic nie przynosi ulgi , az boje sie wogle aplikowac cokolwiek. Czy to mozliwe zeby z infekcji byla ta krew?
mamusia synka
i córeczki
ale owsiki byłoby widać w kupie....... a ja tam nic nie widzę......... lepiej zeby to nie były owsiki bo ja siechyba leczyc nie moge.......
mamusia synka
i córeczki
Małpawzoo ale bylyby w kupie? ostatnio mial długo biegunke a teraz zaparcia, wogole nie robi qpy w przedszkolu tylko trzyma ja i przynosi do domu....... kurcze to przy owsikach wszyscy w domu muszą sie leczyc? ja tez?aha bo juz ogladam te kupe ze wszsytkich stron, a zgrzytałby ząbkami?
malpawzoo
Fanka BB :)
Mogą być, ale nie muszą, tak samo jest ze zgrzytaniem. A pozwoli ci obejrzeć okolice odbytu? Jeśli wstrzymuje w przedszkolu, to może być tak, że sobie podrażnił albo zrobiła się jakaś malutka ranka, która go swędzi, on drapie, ranka się odnawia i koło zamknięte. Ja to zawsze mówię rodzicom, że mechanizm jest taki sam jak u dorosłego, tylko dziecko o tym nie wie - jak dorosły ma biegunkę i leci sam kwas, to też szczypie i swędzi, tylko się nie drapiemy. Jak ktoś ma zaparcia i w końcu się wypróżni, to też niejednokrotnie coś tam sobie podrażni i szczypie i swędzi, ale się nie drapiemy. A dziecko drapie i podrażnia jeszcze bardziej. Obejrzj mu tyłeczek, jeśli nie zobaczysz nic niepokojącego w okolicach odbytu (zaczerwienienie, otarcie naskórka, itd), to zbadaj kał na owsiki.
Jagna daj mi ta listę ja za same ubranka pewnie dałam razem z 700 zl:/a jeszcze paru rzeczy mi brakuje
Marcia dobrze że to nic poważnego miejmy nadzieję że kolejne miesiące będą już spokojniejsze
Dziewczyny podajcie tytuły jakiś fajnych
Książek mam ochotę coś poczytać
Lista to ta co była rozsyłana. Tylko wzięłam z niej to co potrzebuję, bo np. łóżeczko, fotelik, wanienkę i inne rzeczy większe mam.jagna, ja też sobie podliczałam i z fotelikiem do samochodu wyjdzie mi jakieś 900, tylko nie wiem czy mój mąż zawinie się w jakąś chustę po Ignacu, bo jak nie to jeszcze ten zakup mi dojdzie
Scoretto daj e-maila na pw to Ci wyślę. Ale ja i tak większość kupie w komisie. Tak zrobiłam orientacyjnie tą listę
reklama
mamusia synka
i córeczki
małpawzoo chyba musi byc cos na rzeczy bo wczoraj przy podcieraniu mu tyłka na chsteczce była odrobinka krwi wiec chyba musi miec tam jakąś ranę, chociaz z wierzchu odbyt wygląda ladnie i nic nie widac........ chyba jutro pojde do lekrza z nim.....
Podziel się: