reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
mamusia od clexane priv
mamusia od clexane priv
Dziękuję Ci bardzo! Biorę 20mg. Więc nie da rady.
mlodamama21
;/ a szkoda..
AnetaNorwegia
Moj tatko wrocil dzis z pracy z pieknym prezentem dla corki. Jego babcia zrobila na drutach przesliczny komplecik z czapeczka i skarpetkami pozniej Wam wstawie fotke... Cudo
Jakis czas temu pytala mnie czy chce zeby zrobila jakis sweterek na drutach i czy lepiej niebieski czy czerwony, no ale nie spodziewalam sie takiego czegos
To nie pierwszy jaki zrobila dla Michelle, ale jeden z najladnejszych.
Corcia juz spi , moj tatko od 3h odsypia nocne posiedzenie u babci. Mial zamiar znow jechac ale to dla niego za ciezkie czekac i patrzec az umrze. Ktos z rodziny caly czas jest przy niej.
Dzisiaj zaczelam sie rozgladac za spodniami ciazaowymi. Myslalam o h&m ale trafila mi sie okazja i za 75zl kupilam te 3 pary
Gratuluje wizyt i fajnie ze dziewczynki sie ujawniaja
Jakis czas temu pytala mnie czy chce zeby zrobila jakis sweterek na drutach i czy lepiej niebieski czy czerwony, no ale nie spodziewalam sie takiego czegos
To nie pierwszy jaki zrobila dla Michelle, ale jeden z najladnejszych.
Corcia juz spi , moj tatko od 3h odsypia nocne posiedzenie u babci. Mial zamiar znow jechac ale to dla niego za ciezkie czekac i patrzec az umrze. Ktos z rodziny caly czas jest przy niej.
Dzisiaj zaczelam sie rozgladac za spodniami ciazaowymi. Myslalam o h&m ale trafila mi sie okazja i za 75zl kupilam te 3 pary
Gratuluje wizyt i fajnie ze dziewczynki sie ujawniaja
Załączniki
Cześć dziewczyny :-) rzadko się odzywam ale u nas wszystko ok, dzisiaj miałam wizytę i będę miała najprawdopodobniej chłopca co zamierzam jeszcze potwierdzić na drugim genetycznym 12.11 co do dzidziolka kopie, rośnie i ja też ;-)i ma już 350g jupiii gratuluję wszystkim wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Aneta Ty fuksiaro! Ja przedwczoraj kupiłam w HM jedną parę za 149pln i na dodatek nie było mojego rozmiaru więc kupiłam większy (na zapas) i trochę mi spadają. Mało tego- są ciemnogranatowe i barwią mi ręce, ciuchy itd. Zakup życia!
AnetaNorwegia
Gaga ja ciesze sie jak glupek trafilo mi sie jak nic
reklama
Czarnyloczek
Zaangażowana w BB
Aneta gdzie Ty taka okazje dorwala? super.
Ja jutro wizyte o dziatej i denerwuje sie no nie wiem co z tym krwiakiem... chcialabym by juz go nie bylo bo i tak dlugo jest
Ja jutro wizyte o dziatej i denerwuje sie no nie wiem co z tym krwiakiem... chcialabym by juz go nie bylo bo i tak dlugo jest
Podziel się: