reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Gratuluję udanych wizyt i dziewczynki się zaczęły pojawiać:).

Ja dziś coś kiepsko się czuję głowa mnie mocno boli i chyba zaraz idę do łóżka tylko młodemu coś na kolacje zrobie.

Życzę wam spokojnego wieczoru i nocki.

reklama
Moj tatko wrocil dzis z pracy z pieknym prezentem dla corki. Jego babcia zrobila na drutach przesliczny komplecik z czapeczka i skarpetkami :) pozniej Wam wstawie fotke... Cudo :)
Jakis czas temu pytala mnie czy chce zeby zrobila jakis sweterek na drutach i czy lepiej niebieski czy czerwony, no ale nie spodziewalam sie takiego czegos :)
To nie pierwszy jaki zrobila dla Michelle, ale jeden z najladnejszych.

Corcia juz spi , moj tatko od 3h odsypia nocne posiedzenie u babci. Mial zamiar znow jechac ale to dla niego za ciezkie czekac i patrzec az umrze. Ktos z rodziny caly czas jest przy niej.

Dzisiaj zaczelam sie rozgladac za spodniami ciazaowymi. Myslalam o h&m ale trafila mi sie okazja i za 75zl kupilam te 3 pary
ImageUploadedByForum BabyBoom1382464533.075900.jpg

Gratuluje wizyt i fajnie ze dziewczynki sie ujawniaja :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382464533.075900.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382464533.075900.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 47
Cześć dziewczyny :-) rzadko się odzywam ale u nas wszystko ok, dzisiaj miałam wizytę i będę miała najprawdopodobniej chłopca co zamierzam jeszcze potwierdzić na drugim genetycznym 12.11 :-D co do dzidziolka kopie, rośnie i ja też ;-)i ma już 350g jupiii :-D gratuluję wszystkim wizyt i trzymam kciuki za kolejne :tak:

Aneta Ty fuksiaro! Ja przedwczoraj kupiłam w HM jedną parę za 149pln i na dodatek nie było mojego rozmiaru więc kupiłam większy (na zapas) i trochę mi spadają. Mało tego- są ciemnogranatowe i barwią mi ręce, ciuchy itd. Zakup życia!

reklama
Aneta gdzie Ty taka okazje dorwala?:) super.

Ja jutro wizyte o dziatej i denerwuje sie no nie wiem co z tym krwiakiem... chcialabym by juz go nie bylo bo i tak dlugo jest:(

Do góry