reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej

J mam dziś idealne ciśnienie 120/60 i od rana leze i nawala mnie łeb :-(

U nas piękna pogoda i chłopaki urzędują na dworze :-)

młodamamo
na pewno kogoś ci dorzucą, pewnie jutro już nie będziesz sama na sali ......

reklama
I dziękuję Wam kochane za wszystko:) mam nadzieję że u Was wszystko ok bo mało co na tel widzę. Ale i tak się cieszę że mogę tu wejść:) dziś czujemy się już lepiej. Nie boli aż tak bardzo. Wczoraj to jak skurcze porodowe normalnie przyszła chwilą co nie szło usiedziec. Mam nadzieję że w środę wyjde bo mam rocznicę ślubu. No i córeczka szuka mamy:(

Dzieki dziewczyny za mile slowa :) na telefonie troche zle sie forum przeglada wiec doczytam jak bede w domu. Narazie nie chca mnie wypuscic, ale czuje sie juz dobrze i licze jutro na wypis.

Mlodamamo trzymaj sie cieplutko i mysl pozytywnie, musi byc dobrze!

Witam Kobitki!!!! Ja dopiero wstaje....

Izka_sz corcie masz starsza wiec spribuj jej przemyc seietlikiem oczka, wspolczuje szpitalu w domu ale niedtety to taki okres....

Nikusia jeszcze troszke..... jutro o tej porze bedzie juz git....
Ja wsaje, do Kosciolka a pozniej to raczej domek....troszke chlodniej jest..... milego dnia

witajcie:-)
Czytam Was i odpisuję...
Mlodamamo i Siasiu dużo zdrówka Wam życzę, trzymajcie się dzielnie!

Nikusia a więc od wtorku pełen relaks;) SUPER:-)

Aneta nutella i banany, uwielbiam!! i jeszcze bita śmietanka :tak:. Oby dzidzia ustawiła się dobrze i było widać kto to tam u Ciebie w brzuszku rośnie:)

Ja jestem u Mamci w DeTe:-) dlatego tak mało piszę, bo tutaj mam swój poTworkowy raj:):) i większość czasu przebywam w pracowni:):) po tych kilku godzinach robótek boli mnie kręgosłup:-(a jeszcze chciałam coś powyszywać...
Miłego wieczoru życzę:)

Witam się wieczorową porą :)
Adaś kąpany to w końcu jest jak naskrobać dwa słowa, choć przeczytałam Was wcześniej :)

Mlodamamo, Siasia mocno trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Myśmy wczoraj byli w kinie na Wałęsa człowiek z nadziei i gorąco Wam go polecam, na prawdę wart zobaczenia, wg mnie.

Dziś w południe byliśmy po Adaśka (akurat spał, więc trochę musieliśmy poczekać) i się okazało, że w nocy zrobił sobie u dziadków 1,5 godzinną przerwę na chodzenie po domu, może mnie szukał?? Nie wiem, bo on nawet mama nie mówi póki co, ale możliwe też że to przez wychodzącą trójkę, bo go męczy. W każdym razie dziecko szczęśliwe, a dziadkowie trochę nie wyspani, bo o 6 30 już nie było zmiłuj się, tylko babcia baw się ze mną :p
Stęskniłam się za tym moim maluchem przez ten czas.

reklama
Do góry