reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Juszka witaj, ciacho wygląda pysznie:) qrcze szkoda, że ja nie mam piekarnika bo bym z chęcią coś upiekła... dobrze, że chociaż mam gofrownicę wczoraj po 20 robiłam gofry zjadłam 5 z bitą śmietanką bananem i czekoladą!

Monisia
najlepiej babci ustąpić, starsi ludzie niestety tak czasem mają, jakby wszystkie rozumy pozjadali, i nie ma co się za bardzo stresować tym wszystkim.
Młodamamo nie daj się temu choróbsku! zdrówka życzę!

Aneta
takie kopytka u nas nazywamy knedlami, a kopytka to takie na słodko z cukrem śmietaną czy jogurtem:)

ps. nadal mam chęć na browara... szok!!! myślicie, że takie bezalkoholowe nie zaszkodzi, ono wkońcu cos tam alko ma? :confused:

Jolcia...ja Cię trochę rozumiem- miałam tak na początku (lipiec/sierpień)...tak mi się chciało piany,że myślałam,że zwariuję:szok: ale oczywiście nie wypiłam nic bo wyrzuty sumienia by mnie zabiły :sorry2: nie wiem jak to jest z bezalkoholowym,ale sama ze sobą źle bym się czuła gdybym się skusiła :dry:

O tutaj masz knedle z owocami i z miesem ImageUploadedByForum BabyBoom1380895089.099766.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1380895098.533283.jpg
A tutaj kopytka :) ImageUploadedByForum BabyBoom1380895171.968423.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1380895182.987836.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1380895089.099766.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380895089.099766.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 21
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1380895098.533283.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380895098.533283.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 25
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1380895171.968423.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380895171.968423.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 46
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1380895182.987836.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380895182.987836.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 36
Mrowkaa, przebijam, a co?! Cieszs sie qrcze jak nie wiem:D tylko nie mam zgodnosci terminow, bo z om wychodzi termin na 16 marca, a z usg na 7. Na polowkowym sie dowiwm juz definitywnie. Trzymam kciuki za twoja polowkowa i inne wizyty:)

kurcze...własnie się zestresowałam. Zadzwonili do mnie rodzice,że na mój stary adres (do domu rodzinnego) przyszła jakaś korespondencja z ZUS... Ciekawe czego mogą chcieć ode mnie...:szok:

U mnie leniwe to takie kluski z twarogu mąki jajka.
W kopytkach do tego są ziemniaki.
A knedle robię ze śliwkami z tego ciasta co leniwe :)

Pisałyście o przemywaniu oczu i Nuśka się obudziła z zaropiałymi!!!
I do tego znowu pod 40 stopni.
Czekam na Męża i idę do apteki po antybiotyk. Nie lubię dzieci tym faszerować, ale od wtorku ma katar, od wczoraj temp. pod 40 stopni, jest półprzytomna i te oczy do tego.
Czopek uspokajający homeopatyczny raczej na to wiele nie pomoże. Trzeba zadziałać póki oskrzela czyste. Bo dziecka szkoda strasznie :/

A Franek się wykpił trzydniowym katarem, cwaniak :p

reklama
Ewa wlasnie robilam kopytka z ziemniakow , jajka i maki pszennej. Podobnie jak slaskie kluski tylko zamiast ziemniaczanej to pszenna. Do kopytek dodaje tylko z 2 lyzki ziemniaczanej :)

Mojej ropieja oczka, lzawi, zamyka je co chwile jak by bolaly. I spala by caly czas. Wstala 8.30 11.30 zasnela i wstala 13,40 :O a teraz znow spi pare minut juz. Moj mowi ze jak rano bedzie gorzej to pojedziemy do lekarza, a jak sie polepszy to poczekam do poniedzialku, mamy wizyte na 9 rano.

Do góry