nadrabiam Was i tak sobie czytam... aaaa... przepraszam zapomniałam Witam Was
...
aż tu nagle
Ewa o
śpikach pisze, hihihi
koleżanki dzieci na chusteczki mówią śpikołaki
Monisia miałam to samo wczoraj:| mamy nową klawiaturę i zaraz obok baskspace jest przycisk ktory wyłacza komputer
Ewa zdrówka dla Twoich dzieciaczków, co by Anielka juz lepiej sie poczuła!
Forfalla dla Ciebie też życze zdrówka! Gratulacje wygrania prezentu
Koreczek kciukasy za Twoja za Twoja wizytę, będzie dobrze:-)
Aneta, też słyszałam o czarnej herbacie na oczy, ale jak boli to do lekarza trzeba iść.
19Ania20 ja właśnie mam mam na chwilę obecną tylko jedne jeansy.... i tylko w nich chidzę, piorę suszę i strasznie mało to wygodne chyba muszę zainwestwoać w drugie gacie
ja niestety na obiad jadam tylko karkówkę... ale nic innego mi nie przejdzie, do tego kluski śląski i sałatka z czerwonej kapuchy to mój obiad od około tygodnia... tak nudnie codziennie to samo jak mi się nie chce klusków kleić to robię same ziemniaki. Już mnie pomału zaczynają denerwować te ciążowe zachcianki. Ja biorę femibion 2 pierońsko drogi i chyba nastepnym razem kupie cos tanszego bo niby jest 40 tabletek ale dwie dziennie sie bierze tabletke i kapsulke.
Mrówka gratuluje córeczki:-)
Flower też bardzo lubie syrop z cebuli
mniam!
Qrcze ja nie czuję, jeszcze
ruchów:-( i nie wiem czy juz powinnam czy to jeszcze za wcześnie jak na pierwsza ciąże... a tak już bym cos tam chciala poczuć!
A wczoraj pisałyście o swoich mieszkaniach, domach i ja też chciałam o tym napisać, ba nawet napisałam dosć długiego posta ale mi się wcisneło to głupie wyłączanie kompa i juz nie miałam sił pisać od nowa bo naprawdę po całym dniu spędzonym przewd monitorewm oczy mnie piekły i kręgosłup bolał, napiszę Wam dzis tylko tyle, że my teraz mieszkamy w takim okropnym baraku, jest tu bardzo zimno i i duża wilgoć:| a w zimie to mamy grzyba:| więc za zdrowo nie jest:| na ale płacimy za to grosze jak na Kraków (latem 300 zł zimą z ogrzewaniem wychodzi cos kolo 700 zł) 45 m2, 3 pokoje kuchnia łazienka, jesteśmy w stanie odkładać na budowę domu, który już jest przykryty i teraz czekamy na okna, a później środek się będzie robiło. Dom ma 105 m powierzchni urzytkowej bez piwnicy bo to drugie tyle kosztuje. Projekt domu taki:
Projekty domów małych (40-150 m2) Dom w perłówce (G2N), tyle że my n ie robimy na styl nowoczesny i mamy lustrzane odbicie, w środku tez kilka zmian. Przed rozwiązaniem na pewno nie uda skończyć sie budowy ale po porodzie jadę do DeTe będę mieszkać u Mamy Basi (teściowej) bo do tego baraku dziecka nie przyprowadzę!!
a dzis rano byłam u dentysty wszystko dobrze w paszczy mej
a tak się bałam.... stomatologa mam na drugim koncu miasta i muszę jechac 2 autobusami... kregosłup mnie bardzo boli i nie wygodnie mi stać... jak tak jeszcze szarpią w tych korkach:| więc sobie usiadłam bo były wolne miejsca... coraz wiecej ludzi w tym autobusie i taka starsza Pai weszła ale naprawdę nie jestem w stanie stać z tym bólem więc jej nie ustapiłąm (może to bardzo niegrzeczne z mojej strony eh....) a inna Kobieta do mnie z buzia, że mam tej Pani ustąpić miejsce, a ja do niej grzecznie, że w ciąży jestem i źle się czuję... a ta do mnie z jeszcze większą buzia krzyczy, że swięta krowa, ze jak ona w ciiąży była to nie było żadnych taryf ukgowych do pracy musiala chodzić etc... cały autobus słyszał jej wydzieranie sie na mnie.... w końcu ja nie wytrzymałam właczyłam muzykę i załozyłam słuchawki na uszy bo mnie zirytowała bardzo
ale zaciekawił mnie pewien młody mężczyzna, ktróry zaczął coś do tej kobiety mówić wiec sciszyłam muzykę a ten do niej mówi, a miło Pani było wtedy kiedy Pani w ciąży była i nikt Pani w niczym nie pomagała, to może teraz pozwólmy kobietom w godny sposób przebyć ten okres, ta Pani musi uważać teraz podwójnie i na siebie i na dziecko, a ja
to tak można, Kobieta skasowała mnie wzrokiem jakby chciala mnie nim zabić. No i uważam, że ten młody mężczyzna miał racje i trochę się tym usprawiedliwiłam, że tej Pani miejsca nie ustąpiłam...
Ja znowu taki długaśny post stworzyłam sorki, zmykam posprzątać mieszkanie bo dziś wieczorem jedziemy do DeTe i ja zostaję u rodziców na tydzień
Miłego popołudnia życzę