reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Dzien dobry:-)
Witam arahne i panna cote ;-)

a u mnie juz 10 stuknela!!!!:-D:-)

moj faworyt na razie z wozkow- ale nie widzialam " na zywo" , a poza tym jestem troszke przesadna, wiec na razie tylko ogladam- ten mam a oku;-)

wszystkim Wam zycze milej niedzieli!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
witam was w niedzielny poranek witam serdecznie również nowe mamy gratulacje :-) wstałam dzisiaj jak zwykle o 6 rano bo jakoś nie mogę wyleżeć i tak chodzę po mieszkaniu wszyscy spali no teraz moja córcia wstała i mnie dręczy w piątek miałam trochę nerwów bo dowiedziałam się że córka nie będzie chodzić do zerówki tam gdzie miała chodzić próbowałam ją przepisać ale powiedzieli że nie da rady więc jak wyszłam to cały czas ryczałam masakra jakaś ale jutro idę tam znowu i nie wyjdę dopóki mi jej nie przepiszą tam gdzie chcę trochę się boję bo to będzie wielki stres zmierzyć się z wice dyrektorką bo to taka zołza jest i już mnie nerwy rzucają ale nie mam wyboru mam nadzieję że się uda .pozdrawiam was dziewczyny i przepraszam że rzadko piszę ale wszystko nadal mnie przeraża choć czytuje was i cieszę się z waszych udanych wizyt a ty którym się nie udało szczerze współczuje bo też przez to przechodziłam.

Witam :) nowe mamusie gratulacje:)
jak dobrze, że mało naprodukowałyscie wpisów bo można szybciutko doczyta:)
Ewula ja to już od jakiegoś dłuższego czasu straciłam gracje... Non stop coś rozlewam, potykam się na prostej drodze, wchodzę w różne przedmioty... Czuje się czasem jak słoń w składzie porcelany;) myślicie że to przez ciążę?
Ja czuje się całkiem dobrze i jedziemy do Częstochowy:)
Pozdrawiam niebiesko i miłej niedzieli życzę:)

mamusia synka czemu za wcześnie pójdzie jako 5 latka u nas to obowiązkowe albo w szkole albo w przedszkolu musi iść na pewno jej to dobrze zrobi bo będzie miała kontakt z dziećmi którego na co dzień niema i może się czegoś nauczy ona się bardzo cieszy z tego więc i tak niemiałam wyboru

no właśnie nie to do pierwszej klasy tak jest czyli od przyszłego roku mogę ja puści do pierwszej klasy albo może drugi raz chodzić do zerówki bo jest z drugiej połowy 2008 ale teraz musi iść albo do szkoły albo do przedszkola a na przedszkole mnie nie stać więc zostaje mi szkoła tak powiedzieli że jakbym jej nie puściła teraz to i tak by ją znaleźli i musiałaby skończyć przygotowanie do szkoły czyli zerówke

reklama
Do góry