mamusia synka
i córeczki
ale ja mam wysokie ciśnie nie w tamtej ciąży tez miałam ale lekarz olewacz mnie zlał i miał to w dupie a ja przez cala ciaże 15o/100 a teraz zaczelam jeszcze lepiej 160/80 :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ja mam wysokie ciśnie nie w tamtej ciąży tez miałam ale lekarz olewacz mnie zlał i miał to w dupie a ja przez cala ciaże 15o/100 a teraz zaczelam jeszcze lepiej 160/80 :-(
Zazdroszczę Air Show, byłam raz akurat jak się Su rozbiło :-( to było chyba w 2009r.mamusiu synka mi lekarka powiedziała ze akurat u mnie skoki ciśnienia są związane ze stresem..... to fakt ze za każdym razem jak się czymś zdenerwuje to mi skacze ciśnienie... mam codziennie mierzyć i zapisywać jak będzie się powtarzac będę musiała brać leki. no zobaczymy jak to się wszystko ułoży.
co do wizyt u gin i badań ginekologicznych to moja zawsze na każdej wizycie mnie bada bez wziernika i bardzo delikatnie... ostatnio na wizycie była z nią studentka to nie pozwoliła jej mnie dotykać bo powiedziała ze przy ciąży bardzo trzeba uważać z badaniem ginekologocznym. poczułam się wtedy bardzo bezpiecznie :-)
u mnie dziś piękny dzień i gdyby nie kiepski nastrój przez ostatnie wydarzenia to pewnie byśmy z mężem byli na air show w Radomiu :-( no nic może jutro.... :-)
miłego dnia dziewczynki :-)