reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie:) Ja po 2 dniach okropnego samopoczucia dziś odpukać czuje się lepiej:) oby tak i jutro było bo marzy mi się Czestochowa, jutro wejście tarnowskiej pielgrzymki:) Co do badań ginekologicznych to ja za każdym razem mam badanie i usg.Miłej soboty życzę:)Ps. Dziś wybiło 11 tygodni:)

reklama
Czesc dziewczynki!

dobrze ze za duzo nie naprodukowalyscie to szybciutko was doczytalam.
Ja kontynuacja ostatnich dni czyli bylam u tej chorej ale nie bede was zanudzac.
co do wozkow to juz tez ogladalam ale do kupna to jeszcze duzo czasu.
jolcia gratulacje 11 tc :-)
igem mysle ze jak ciaza jest ok to nie ma przeciwskazan moja siostra w tamtym roku bedac w 4 miesiacu poleciala do portugalii i bylo ok takze lec smialo :-)
co do badan to u mnie jest roznie czasami mam badanie ginekologiczne a czasmi same usg. Ostatnio moja ginka na nfz se przypomniala ze tam w karcie ciazy jest miejsce na ocene szyjki i wrocila mnie z drzwi zeby dla swietego spokoju sprawdzic.
Milego dnia !

Witajcie:)

w końcu postanowiłam do Was dołączyć, bo wcześniej miałam zbyt dużo obaw. Ale teraz kiedy już największe zagrożenie minęło pozwalam sobie w końcu na euforię i dzielenie się ze światem tym szczęściem, które we mnie rośnie:)

Witam się po pięknym dniu :) Olaliśmy sprzątanie i wybyliśmy do Ojcowskiego Parku Narodowego połazić po skałkach. Franek sobie ładnie radził, za rok może spróbujemy w Bieszczady jakieś niskie uderzyć :)

Piękna pogoda - 25 stopni, lekki wiatr, słonko. Jesień już czuć w powietrzu :)

Nikusia, wiele lat miałam maszynę do chleba, ale jak w końcu padła, to się przerzuciliśmy na wypasiony robot kuchenny (kenwood), który mi ciasto drożdżowe wyrabia i kamień do piekarnika, na którym piekę chleb. Ale szczerze mówiąc wolę bułki :)
Dawno już nie piekłam przez te upały. Trzeba to zmienić :) Tylko ja na razie jedynie na drożdżach, bo się zakwasu boję:/

Witaj arahna!

U mnie dziś właściwie nic ciekawego ;) Mąż ma w tym tygodniu urlop, więc pewnie mniej będę się udzielać. Zapewne skoczymy do teściów do Międzyzdrojów, słuchać wnerwiających rad ;)

Ja dziś tak średnio się czułam, jadłam dosłownie co chwilę i już zgubiłam rachubę ile tego wszystkiego się zebrało, łącznie z fioletowym wodnym lodem, który kapnął mi na białą koszulkę :p

Dziewczyny, czy Wam też już zaczynają rzeczy z rąk lecieć?? Dziś miskę bym stłukła. No to się zaczyna ciążowa niezdarność!

reklama
Do góry