reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie:) Ja po 2 dniach okropnego samopoczucia dziś odpukać czuje się lepiej:) oby tak i jutro było bo marzy mi się Czestochowa, jutro wejście tarnowskiej pielgrzymki:) Co do badań ginekologicznych to ja za każdym razem mam badanie i usg.Miłej soboty życzę:)Ps. Dziś wybiło 11 tygodni:)

reklama
Czesc dziewczynki!

dobrze ze za duzo nie naprodukowalyscie to szybciutko was doczytalam.
Ja kontynuacja ostatnich dni czyli bylam u tej chorej ale nie bede was zanudzac.
co do wozkow to juz tez ogladalam ale do kupna to jeszcze duzo czasu.
jolcia gratulacje 11 tc :-)
igem mysle ze jak ciaza jest ok to nie ma przeciwskazan moja siostra w tamtym roku bedac w 4 miesiacu poleciala do portugalii i bylo ok takze lec smialo :-)
co do badan to u mnie jest roznie czasami mam badanie ginekologiczne a czasmi same usg. Ostatnio moja ginka na nfz se przypomniala ze tam w karcie ciazy jest miejsce na ocene szyjki i wrocila mnie z drzwi zeby dla swietego spokoju sprawdzic.
Milego dnia !

Witajcie:)

w końcu postanowiłam do Was dołączyć, bo wcześniej miałam zbyt dużo obaw. Ale teraz kiedy już największe zagrożenie minęło pozwalam sobie w końcu na euforię i dzielenie się ze światem tym szczęściem, które we mnie rośnie:)

Witam się po pięknym dniu :) Olaliśmy sprzątanie i wybyliśmy do Ojcowskiego Parku Narodowego połazić po skałkach. Franek sobie ładnie radził, za rok może spróbujemy w Bieszczady jakieś niskie uderzyć :)

Piękna pogoda - 25 stopni, lekki wiatr, słonko. Jesień już czuć w powietrzu :)

Nikusia, wiele lat miałam maszynę do chleba, ale jak w końcu padła, to się przerzuciliśmy na wypasiony robot kuchenny (kenwood), który mi ciasto drożdżowe wyrabia i kamień do piekarnika, na którym piekę chleb. Ale szczerze mówiąc wolę bułki :)
Dawno już nie piekłam przez te upały. Trzeba to zmienić :) Tylko ja na razie jedynie na drożdżach, bo się zakwasu boję:/

Witaj arahna!

U mnie dziś właściwie nic ciekawego ;) Mąż ma w tym tygodniu urlop, więc pewnie mniej będę się udzielać. Zapewne skoczymy do teściów do Międzyzdrojów, słuchać wnerwiających rad ;)

Ja dziś tak średnio się czułam, jadłam dosłownie co chwilę i już zgubiłam rachubę ile tego wszystkiego się zebrało, łącznie z fioletowym wodnym lodem, który kapnął mi na białą koszulkę :p

Dziewczyny, czy Wam też już zaczynają rzeczy z rąk lecieć?? Dziś miskę bym stłukła. No to się zaczyna ciążowa niezdarność!

reklama
Do góry