reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej dziewczyny witam z wieczora podczytywałam was cały dzień ale nie miałam jak pisać. Dziś zostałam z synem w domu bo po wczorajszym szczepieniu jakiś nieswój był w nocy płakał zrywał się i rano miał stan podgorączkowy więc o przedszkolu nie było mowy. No i marudził tak cały dzień.

GRATULUJE udanych wizyt oby tak dalej dziś dzień dobrych wieści na forum i niech tak pozostanie:-)

Jolcia to się wypłacz w ciąży to norma taka zmienność nastrojów od euforii po płacze. Ja to i tak podziwiam że masz siłę pracować jeszcze do tego z małym dzieckiem za którym trzeba się nabiegać i mu rozrywki wymyślać. A wiesz coś w tym jest co pisałaś o nianiach mój syn z niania zasypiał sam smoczka nie potrzebował jadł sam, na jak ja się pojawiałam na horyzoncie to do wszystkiego byłam potrzebna. On chyba tak nadrabiał moją nieobecność w ciągu dnia bo jak sie budził to już mnie nie było tylko mąż a potem niania.

Dzien doberek wieczorowa pora!

nie mam sily was doczytac bo dzisiaj nalatalam sie jak pies z wywieszonym jezorem z ta ciocia. Myslalam ze jak ja odbieralam ze szpitala to bede chyba plakac bo ona taka slaba ze isc nie dala rady, ze szpitala to mi salowa na wozku pomogla ja wywiezc i wsadzic do samochodu a potem pod bolkiem musialam wzywac meza z kolega posadzili ja na krzeslo i wniesli. Generalnie ma raka zlosliwego we wnece lewego pluca z orzerzutami do wezlow chlonnych. Kazali zglosic sie do poradnioonkologicznej tylko ciekawe kto ja tam zataszczy mysle ze to przegrana sprawa dzisiaj chirurg mi powiedzial ze w calej swojej karierze a gosc wygladal na jakies 60 lat nigdy nie widzial takiego raka. Jutro rano musze jechac do niej dac zastrzyk i podac jej sniadanie przez gastrostomie apotem wracam do domu. Dobra dosyc tego smecenia gratuluje dzisiejszych udanych wizyt oby wiecej dobrych wiadomosci a mnie dzisiaj cycuchy tak bola az pod pachami takie nabrzmiale sie zrobily.
uciekam spac dobranoc!

Jo_asiu ja podziwiam wszystkie mamy które mają małe dzieciaki i są w ciąży, takie mamy powinni jakoś nagradzać! Ja bardzo lubie pracę z dziesiątkami! Choć przyznaje że sił do pracy nie mam i jutro w domu zostaje...

Nikusia, super wieści!

Mamusia, kciuki są!

Zazdroszczę wszystkim, którzy idą spać ;) U mnie wczoraj dzień laby, a dziś znów robota :/ A dzieci w dzień nie współpracowały.

Co do cytomegalii, to mi gin. powiedziała ciekawą rzecz. Mówi, że nie ma na nią jakiegoś specjalnego leczenia i że przebycie tej choroby nie chroni przed kolejnym zachorowaniem, więc ona nie zleca rutynowo tych badań, dopiero jak coś jest nie tak.

Siedzę z luteiną pod językiem i się zaraz porzygam...:/ Idę to dziadostwo się rozpuszcza???

ewa86 - współczuję, ja lutkę przyjmuję dopochwowo na szczęście...ale odkąd ją biorę sikam chyba 3 razy częściej...to pewnie przez progesteron...Co do cytomegalii to mi lekarka też powiedziała,że nie daje skierowań:baffled: bo skoro nie ma na to leczenia to po co to wykrywać? Samo wyjdzie (trochę debilne dla mnie to tłumaczenie zwłaszcza,że na składki co miesiąc ściągają mi tysiaka a jak chcę badania zrobić to skierowania doprosić się nie da więc albo moge nie robić albo za wszystko płacić - szlag mnie trafia)...podobnie z resztą wyrażała się o toxo. Z biedą raz mi dała skierowanie na morfologię i mocz...

A nie, to moja toksoplazmozę każe badać.

Ja sobie tą luteinę pod język sama zażyczyłam...:/ Bo ja nienawidzę wszelkiego rodzaju globulek. Ale teraz się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam ;) Już się rozpuściła na szczęście :D

reklama
Do góry