reklama
mamusia synka
i córeczki
farfalla surowe mięso i ptaki mogły spowodować zakażenie toxo :-(
A może chorowałaś niedawno, typowe grypowe objawy albo bez objawowo. Tu artykuł
Jakie mogą być objawy toksoplazmozy u dorosłych? - Choroby odzwięrzece - Choroby zakaźne - Wieszjak.pl
Jakie mogą być objawy toksoplazmozy u dorosłych? - Choroby odzwięrzece - Choroby zakaźne - Wieszjak.pl
Nikusia82
Fanka BB :)
Mamusiasynka - toż Ty na wizycie miałaś być o 21 więc co ty na Forum robisz????
JA JUŻ PO :-)
Maluch urósł, ma już 5 cm od główki po pupcię, serducho wali, 2 rączki 2 nóżki...no chłopak jak się patrzy mówi dr...ale skąd ta wiedza, że to chłopak????
GENERALNIE ZA TYDZIEŃ czyli w 12 tygodniu i 5 dniu mamy USG Genetyczne...bagatela 250 zł ...
Poza tym wyniki ok, do zrobienia posiew i cytologia, no i Wit D3.
Najgorsze, że muszę siedzieć w domu ...ciąża nadal z tych wysokiego ryzyka i zagrożonych do tego przecież tyle lat starań więc do 19- stego muszę się ostro oszczędzać...
Pojadę jednak do pracy i najważniejsze rzeczy zrobię ...w przyszłym tyg.
Jutro zdjęcie malucha w odpowiednim wątku umieszczę oczywiście
JA JUŻ PO :-)
Maluch urósł, ma już 5 cm od główki po pupcię, serducho wali, 2 rączki 2 nóżki...no chłopak jak się patrzy mówi dr...ale skąd ta wiedza, że to chłopak????
GENERALNIE ZA TYDZIEŃ czyli w 12 tygodniu i 5 dniu mamy USG Genetyczne...bagatela 250 zł ...
Poza tym wyniki ok, do zrobienia posiew i cytologia, no i Wit D3.
Najgorsze, że muszę siedzieć w domu ...ciąża nadal z tych wysokiego ryzyka i zagrożonych do tego przecież tyle lat starań więc do 19- stego muszę się ostro oszczędzać...
Pojadę jednak do pracy i najważniejsze rzeczy zrobię ...w przyszłym tyg.
Jutro zdjęcie malucha w odpowiednim wątku umieszczę oczywiście
mamusia synka
i córeczki
IGM dodatnie swiadczy o przebytej chorobie i oznacza ze mamy już przeciwciała, a igm dodatnie swiadczy o świeżym zakażeniu a jak sa oba dodatnie to świadczy o tym, ze choroba jest w pełni, ja mam tak z cytomegalią :-(
mamusia synka
i córeczki
nikusia, dobrze ze ok!!!!!!!!no już jade, spoko zawsze jest obsuwa.......... jak mnie wpisywał w kalendarz to widziałam ze 3 osoby z usg na koniec I trymestru miał wpisane wiec nie mam złudzeń ze będzie na czas ta wizyta :-(
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: