reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
u mnie cytomegaliowirus wyszedł 0,570 uff... a różyczke jak mam IgG 65,50 tzn że chorowałam juz czy to od szczepienia? bo mamcia nie pamiętała czy ja czy siostra miała różyczkę a w książeczce zdrowia nic nie wpisano...

mamusiu jestem zdruzgotana faktem, że jej nie ma, że nie zna mojej córeczki, że nie mam się kogo zapytać o rade i wypłakać jak kobieta kobiecie... nie wie, że zdałam mature choć nikt w to nie wierzył... 63lata to zbyt mało:( zwłaszcza, że się kobieta całe życie orobiła jak wół.. ojciec pił i miał kase dla siebie.. mama wychowała 5 dzieci sama! a teraz kiedy ja juz byłam duża a ona mogłaby odpocząć to ją zjadło..

Ostatnia edycja:
Witam się z ranka :-)
Ja już też po śniadanku :tak:
Mamusiasynka- GRATULUJĘ DUŻEJ POCIECHY :tak:
Co do tętna ja nie mam jak zweryfikować słuchaliśmy dopiero 2 razy bicia serducha i to tak na sprawdzenie i nawet nie pamiętam ile biło na minutę :sorry2:... Ale mój gin ciągle przekonany, że chłopak będzie :happy2: Za tydzień genetyczne więc może gin od genetycznego coś powie :happy2:
Ewa- A Ty już jesteś po wizycie???? Czemu lutkę dostałaś?

witam z rana

gratuluje dziewczyny dobrych wieści ja dzisiaj odbieram wyniki badań a we wtorek do gin zobaczymy ile moje maleństwo już ma :)

życzę miłego dnia

edit: a co do tabelki to jestem za :)

Ostatnia edycja:
mamusia synka - gratulacje! ja też marzę o dziewczynce, ale przeczucie podpowiada mi,że to raczej chłopiec...ale jeszcze zobaczymy:)
kurcze, ja też muszę się zabrać za jakieś badania...mam zrobić HBS,USR i Toxo przed następną wizytą (6 września).
Myślałam już że z tymi mdłościami to już powoli przeszłość - osłabły i zdarzały się rzadziej. Przez ostatnie parę dni to już było fajnie! I apetyt wrócił! A dziś rano...wielki powrót...:baffled: tak mnie muli że masakra...może kisielek pomoże...:confused:

Młodamamo, ciężkie miałaś życie... Bardzo Ci współczuję. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak to jest.

A slyszalyscie o tetnie historie? Podobno jak tetno wyzsze to dziewczynka, nizsze to chlopak, ciekawa jestem...

Ja znam teorię odwrotną ;) I na podst. pierwszego badania usg.
U mnie się sprawdziło właśnie tak odwrotnie. Franek - ponad 160. Aniela - 130. Teraz znowu 130 :)

Jestem wręcz przekonana, że od kilku dni czuję malucha.

Całkiem możliwe! Ja Franka poczułam niby w 18 tc, ale być może, że czułam już wcześniej, ale nie wiedziałam, co to, bo w tym 18 tc to już były tak mocne kopniaki, że Mąż czuł pod ręką.
A Anielę poczułam w 13 tc już!

Witam z rana. Dziś musiałam zadzwonić do pracy i powiedzieć że nie wracam z L4 bo wczoraj koleżanka dzwoniła że przychodzą dziewczyny z sekretariatu do niej z ponagleniami do moich spraw no i trzeba żeby się tym ktoś zajął. Oj martwie sie jak wytrzymam tyle w domu:confused:.

Mamusia synka gratulacje udanej wizyty oby tak dalej.

Babygg mi też się wydaje że czuje ruchy maleństwa i tak jak ty pomyślałam że coś za wcześnie a do tego mąż stwierdził że wymyślam.
Dziewczyny a wy coś czujecie ponoć przy kolejnych dzieciach to się czyje wcześniej bo juz się wie co to za odczucie.

mamusiasynka no ja na 100% slyszalam od ( znajomej poloznej tu) ze wyzsze to przepowiadaja dziewczynke, nizsze chlopak-no ale czy to sie tak sprawdza to nie wiem....;-)
tak produkujecie, ze reszty nie doczytalam jeszcze:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry