reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
u mnie cytomegaliowirus wyszedł 0,570 uff... a różyczke jak mam IgG 65,50 tzn że chorowałam juz czy to od szczepienia? bo mamcia nie pamiętała czy ja czy siostra miała różyczkę a w książeczce zdrowia nic nie wpisano...

mamusiu jestem zdruzgotana faktem, że jej nie ma, że nie zna mojej córeczki, że nie mam się kogo zapytać o rade i wypłakać jak kobieta kobiecie... nie wie, że zdałam mature choć nikt w to nie wierzył... 63lata to zbyt mało:( zwłaszcza, że się kobieta całe życie orobiła jak wół.. ojciec pił i miał kase dla siebie.. mama wychowała 5 dzieci sama! a teraz kiedy ja juz byłam duża a ona mogłaby odpocząć to ją zjadło..

Ostatnia edycja:
Witam się z ranka :-)
Ja już też po śniadanku :tak:
Mamusiasynka- GRATULUJĘ DUŻEJ POCIECHY :tak:
Co do tętna ja nie mam jak zweryfikować słuchaliśmy dopiero 2 razy bicia serducha i to tak na sprawdzenie i nawet nie pamiętam ile biło na minutę :sorry2:... Ale mój gin ciągle przekonany, że chłopak będzie :happy2: Za tydzień genetyczne więc może gin od genetycznego coś powie :happy2:
Ewa- A Ty już jesteś po wizycie???? Czemu lutkę dostałaś?

witam z rana

gratuluje dziewczyny dobrych wieści ja dzisiaj odbieram wyniki badań a we wtorek do gin zobaczymy ile moje maleństwo już ma :)

życzę miłego dnia

edit: a co do tabelki to jestem za :)

Ostatnia edycja:
mamusia synka - gratulacje! ja też marzę o dziewczynce, ale przeczucie podpowiada mi,że to raczej chłopiec...ale jeszcze zobaczymy:)
kurcze, ja też muszę się zabrać za jakieś badania...mam zrobić HBS,USR i Toxo przed następną wizytą (6 września).
Myślałam już że z tymi mdłościami to już powoli przeszłość - osłabły i zdarzały się rzadziej. Przez ostatnie parę dni to już było fajnie! I apetyt wrócił! A dziś rano...wielki powrót...:baffled: tak mnie muli że masakra...może kisielek pomoże...:confused:

Młodamamo, ciężkie miałaś życie... Bardzo Ci współczuję. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak to jest.

A slyszalyscie o tetnie historie? Podobno jak tetno wyzsze to dziewczynka, nizsze to chlopak, ciekawa jestem...

Ja znam teorię odwrotną ;) I na podst. pierwszego badania usg.
U mnie się sprawdziło właśnie tak odwrotnie. Franek - ponad 160. Aniela - 130. Teraz znowu 130 :)

Jestem wręcz przekonana, że od kilku dni czuję malucha.

Całkiem możliwe! Ja Franka poczułam niby w 18 tc, ale być może, że czułam już wcześniej, ale nie wiedziałam, co to, bo w tym 18 tc to już były tak mocne kopniaki, że Mąż czuł pod ręką.
A Anielę poczułam w 13 tc już!

Witam z rana. Dziś musiałam zadzwonić do pracy i powiedzieć że nie wracam z L4 bo wczoraj koleżanka dzwoniła że przychodzą dziewczyny z sekretariatu do niej z ponagleniami do moich spraw no i trzeba żeby się tym ktoś zajął. Oj martwie sie jak wytrzymam tyle w domu:confused:.

Mamusia synka gratulacje udanej wizyty oby tak dalej.

Babygg mi też się wydaje że czuje ruchy maleństwa i tak jak ty pomyślałam że coś za wcześnie a do tego mąż stwierdził że wymyślam.
Dziewczyny a wy coś czujecie ponoć przy kolejnych dzieciach to się czyje wcześniej bo juz się wie co to za odczucie.

mamusiasynka no ja na 100% slyszalam od ( znajomej poloznej tu) ze wyzsze to przepowiadaja dziewczynke, nizsze chlopak-no ale czy to sie tak sprawdza to nie wiem....;-)
tak produkujecie, ze reszty nie doczytalam jeszcze:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry