reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

czesc

U nas w nocy była burza i padało i teraz jest znośnie :-) można żyć :-) ale się nie wyspałam, najpierw nie mogła zasnąć a po 4 się obudziłam i już nie mogłam zasnąć :-(

Witam nowa mamę!
gratulacje dobrych wieści u lekarza!

babygg
skąd nietoperek? masakra, też bym się darła jakby do nas wleciał :-)

reklama
Dziewczyny strasznie się rozpisałyście, wystarczy mieć jeden dzień zaległości i już się tego odrobić nie da :) Wczoraj nie pisałam bo upał mnie pokonał.. okropnie znoszę te wysokie temperatury ;/ Może dzisiaj będę na bieżąco.

A co do Mewy do czy ona nie dawała Nikusi telefonu, żeby mogła jej napisać czy wszystko w porządku z dzidziusiem ?

Witajcie

MewaSmieszka niestety została pozbawiona swoich praw. Na ile mówiła prawdę nie wiemy ale jedno jest pewne.Zdjęcie z usg nie było jej.

Miłego dnia dla Każdej i radości z każdego kolejnego zdjęcia usg :-)

edit. Admin pisał żebyście wybrały nowego moderatora. Najlepiej zorganizować konkurs. Jak będziecie chciały to dajcie znać.

Ostatnia edycja:
WItam nowe dziewczynki!
Gratuluje udanych wizyt- super sie czyta pozytywne wiadomosci:)
Ale się dzisiaj wyspalam to moj rekord od poczatku ciazy 8:30 wow!
Dzisiaj u nas ma byc 37 stoni:( chyba umre:(
NA dzien dobry znalazlam cos na poprawe humoru:) hehe
dzidzi.JPG
wiecej na stonie facebook : mother power :)))

Załączniki

• dzidzi.JPG
    dzidzi.JPG
    46,7 KB · Wyświetleń: 21
Nietoperz pewnie wleciał przez uchylone okno... Oj powiem szczerze, że strach był. Szczególnie dlatego, że został namierzony w pokoju dzieci :/ W każdym razie mam nadzieję, że wyleciał, a nie zaszył się gdzieś za szafą. Poczytałam, że same z siebie nie są agresywne, ale mimo wszystko przerażający jest widok latającego czarnego batmana z wielkimi skrzydłami (mimo, że sam w sobie duży nie był). Brrrrr....

Hey Kobietki.
Strasznie współczuję Wam tych mdłości. Ja nigdy w życiu nie przytulałam kibelka i cieżko mi nawet sobie wyobrazić co czujecie...
Biedactwa...

Ja startuję z wagą 50kg przy wzroście 158cm. Zobaczymy jak to się skończy, ale w rodzinie widzę, że może nie być fajnie :crazy:

Hej dziewczyny u nas tez grzmiało i padało nie potrafię pozbierać myśli dziś mam wizytę ciekawe czy w pęcherzyku coś się pojawi ryczeć mi się chce:-(Mały dziś mówi mamo masz tam dzidzi ja mówię mu że tak a on a gdzie idziemy a ja ze do lekarza muszę iść a ty do przedszkola a on; po co do lekarza idziesz a ja że lekarz powie czy dzidziuś jest zdrowy czy chory a on :mamo dzidziuś zdrowy jest i dał buziaka dla brzuszka gdyby nie on to bym chyba zwariowała dzieci takie szczere są:)

witam mamusie:-):-):-)
wczoraj bylam na 2 wizycie w 10 tyg,dzidzia pieknie rosnie,ma 3,36 cm:-) i juz takie ruchliwe,machalo raczkami,niesamowity widok:-):-):-)
co do jedzonka to nie mam apetytu,juz miesiac nie mialam w ustach miesa i slodyczy,poprostu nawet na reklamy nie moge patrzec:( zajadam sie nabialem ,warzywkami,zupami,kanapkami z serem zoltym i wlasnie wcinam borowki z malinkami:)
wymiotuje codziennie rano i wieczorem,tylko otworze oczy,niekiedy wyrzymam 3 min ale nie za czesto,
co do wagi to startowalam 68 168cm ,waga spadla do 65,a na dzien dzisiejszy 66:-) mam tendencje do ycia wiec spodziewam sie nielego wyniczku marcowego:-)
od kilku dni zauwazylam dziwny przyrost brzuszka,nie dopinam sie w spodnice,we wszyskim wystaje brzucholek:-)
arania ale bym zjadla lecz,tylko bezmiesne:-)
mlodamamo super wiesci,fajnego masz lekarza:) ja zapomnialam o moim ze czeka na korytarzu,mialam go zawolac jak bedzie cos widac,taka bylam przejeta ze zapomnialam,a pozniej smutny chodzil caly wieczor ze nie zobaczyl dzidziusia:-)

aaa i czy lekarz mowil Wam o usg genetycznym miedzy 11-13 tyg? moj kazal juz sie zapisac
milego dnia:-)

reklama
Do góry