reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jagna25 sprawdziłam. Idzie przykleić, więc każda zamiast pisać by poprawić może edytować :tak: W ten sposób na końcu zawsze będzie aktualna tabela :-D
Jakby któraś z nas nie dała rady to na pewno któraś pomoże. To tylko za pierwszym razem tak źle wygląda :-D

Podpowiadam:
1) zaznaczamy całość z postu wyżej
2) Kopiuj -> Wklej
3) wybieramy zaawansowaną edycję po wklejeniu :) i mamy opcje do tabelki

reklama
może nie forum na fejsie, ale może poznajmy się na fejsie albo nk. Na privach można sobie powysyłac zaproszenia. I wtedy założymy zamknięty wątek

Tylko kogo zaprosić do prywatnego wątku?
Rozumiem, że chcecie najpierw podesłać sobie linki do profili na nk i fejsie by się obejrzeć? :-D

Witam się w upalny dzień...
Godzinę Was nadrabiałam:rofl2:.
Sprawę Mewy zostawię bez komentarza....

Maqa bardzo mi przykro, takie wiadomości zawsze sprawiają mi jakiś taki wewnętrzny ból, trzymaj się kochana.

Violet myślę, że trochę za wcześnie na wątek zamknięty i grupę na fb, tym bardziej po takiej akcji... Ale później bardzo chętnie.

Co do moderatora to myślę, że powinnyśmy wybrać go jak najszybciej, a przy takiej liczbie nas dużo jest inf. i zrobią się zaległości i też jestem za 2 moderatorami. Ewa86 a ty nie chciałabyś być jednym z modów?

Dziewczyny spokojnie, co Wam się tak spieszy? Jeszcze zdążymy zrobić zamknięty. Przecież ten wątek trwa chyba nie całe 2 miesiące, na pewno będzie jeszcze wiele nowych dziewczyn, a część przestanie się odzywać z różnych powodów. Na facebook też będzie czas, z resztą na pewno nie każdy ma konto.

Był jeden troll, dobrze że został wyłapany. Miejmy nadzieję, ze następnego nie będzie.

Tak bedzie uczciwie. Spojrz na to,bedziemy tu pisac,ale o czym? Kazda bedzie sie teraz zastanawiac co napisac i czy to prawda. Zostalo naruszone nasze zaufanie.... Ale wy zdecydujecie czy chcecie...

Ja tez chcialabym z Wami zostacna tym czy innym forum, fakt miernie sie udzielam ale sil naprawde mam niewiele... Choc dzis jest lepiej... A mimo to do "pracy"musze chodzic (jestem niania) i zajmowac sie podopieczna, ale tylko do wrzesnia. Wiec jak wracam do domu to juz tylko jeden kierunek lożko!! Postaram sie czesciej udzielac:) moge podac poje dane na fb (Jolcia Lis) nie mam nic do ukrycia:) wiem, ze sprawa z Mewa jest dosc dziwna ale wole sie na ten temat nie wypowiadac.
wlasnie przed chwila wmusilam w siebie jakis obiad... To jest straszne... Kiedys taki zarlok i lakomczuch a teraz tak mi trudno jesc... Bleeeeee.... Nic mi nie smakuje:(:( no ake trzeba jesc! Wczoraj na badaniach okazalo sie ze nic nie przytylam:( a mialam juz nadzieje ze z 50 kg bedzie... A tu niestety 48,50:( ech... Z jedzenia nie mam w ogole przyjemnosci, jem na siłe:( dobra koncze te moje wywody:)
Pozdrawiam niebiesko:)

reklama
Do góry