reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Jestem w szoku. :szok: Sądziłam, że znalazłam miejsce w którym będę mogła porozmawiać szczerze z kobietami podobnymi do mnie i będącymi na tym samym etapie ciąży. Liczyłam, że mogę tu wam zaufać a tu takie coś... Może mewa tylko wrzuciła to zdjęcie, a reszta faktów się zgadza... Sama nie wiem...

Dzisiaj w pracy miałam istny sajgon, więc padam z nóg. ŻYczę wam i waszym maluszkom spokojnych snów. :)

Farfalla, generalnie tu tak jest. Ja większość Grudniówek 2010 poznałam na żywo, znamy się dobrze już parę lat (nawet na wakacje ze sobą jeździmy ;)) i nikt nikogo nie oszukuje ;)
Ale to czas dopiero zweryfikuje. Na razie nas tu za dużo ;)

MewaŚmieszkahttps://www.babyboom.pl/forum/members/mewasmieszka-125448.html najważniejsze że to dla zdrowia dziecka
marcia30
https://www.babyboom.pl/forum/members/marcia30-116367.html zgadzam się z toba w 100% , a ja nie wiem gdzie będę rodzić, jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, dopiero dzisiaj zobaczyłam dzidzie więc mamy teraz czas na zastanawianie się:)
Tymuniek
https://www.babyboom.pl/forum/members/tymuniek-89568.html będzie dobrze, także miałam pusty pęcherzyk a dzisiaj zobaczyłam pierwszy raz dzidzie – trzymaj się i głowa do góry!
emka0985
https://www.babyboom.pl/forum/members/emka0985-126488.html witaj:D
Farfalla88 nie popadajmy w skrajności:) Nie osądzajmy nikogo nie znając faktów. Nie porzucaj forum :)

Smerfetko????????????????????????

arania - nie mam zamiaru opuszczać forum. :)

Tak czytam wasze wpisy i zastanawiam się czy wszystkie macie już założone karty ciąży? Ja chodzę do ginekologa z nfz i nie dostałam jeszcze karty ciąży. 8 sierpnia mam ustalona wizyte na samo USG ze skierowania, aby sprawdzić czy jest ciąża bliźniacza, a potem dopiero 22 sierpnia idę na wizytę do mojej ginekolo, więc w tedy może założymi już kartę ciąży.

arania - nie mam zamiaru opuszczać forum. :)

Tak czytam wasze wpisy i zastanawiam się czy wszystkie macie już założone karty ciąży? Ja chodzę do ginekologa z nfz i nie dostałam jeszcze karty ciąży. 8 sierpnia mam ustalona wizyte na samo USG ze skierowania, aby sprawdzić czy jest ciąża bliźniacza, a potem dopiero 22 sierpnia idę na wizytę do mojej ginekolo, więc w tedy może założymi już kartę ciąży.

cieszę się:)

Moje pierwsze badanie z 29.07 wykazało pusty pęcherzyk. Dzisiaj miałam drugie i się dzieciątko pokazało. Z tej okazji dzisiaj lekarka założyła mi moją pierwszą w życiu kartę ciąży:) Oficjalnie od dzisiaj jestem przszłą mamą... :)
Jest już późno, mąż co chwila staje za moimi plecami i każe wyłączyc komputer...
Do jutra dziewczynki:) miłej nocki:)

Cześć, rzadko się odzywam ale nie mam zwyczajnie czasu. Podczytałam dwie strony wstecz.

Wiecie co, wg mnie na temat zamknięty jest zdecydowanie za wcześnie, bo to początek, nie znamy się na tyle aby móc komuś zaufać do tego stopnia żeby wpuścić kogoś do zamkniętego.
Ja byłam w temacie luty 2012 i dopiero temat zamknięty zrobiłyśmy po porodach,nie wypalił i mam na całkiem innym serwerze swój własny temat i to zaufanie już jest.

A tutaj to można pisać od tak powierzchownie na bb..bo jak to koleżanka napisała każdy może pisać co chce i podawać się za kogo chce. Nie można podawać informacji prywatnych, bo niestety to net.

Nie wiem czy pisałam. Tydzień temu byłam na usg, dzidzi ma 1cm i bijące serduszko wg usg wiek dziecka był 5tyg4dni. Kolejna wizyta za dwa tyg.

A z Mewą jeśli to prawda, to pytanie czy warto teraz tu pisać bo co jak każdy tak może???

Ja kartę będę miała założoną na kolejnej wizycie, mam zrobić duży zestaw badań /boniu ile to kasy pójdzie/. Mój gin leci wg wieku dziecka a nie OM.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chodzę prywatnie, niestety kasa idzie na badania:( Nie sądziłam, że aż tyle, ale badania są robione od ręki - jeśli nie trzeba być na czczo. Wyniki są na drugi dzień lub później jak np. różyczka (jednak gin chciała sprawdzić dlaczego anty mam takie wysokie).

Do góry