reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jeśli mewa oszukuje to nie wiem po co jej to?! Ehh.. przeciez co takiego ciekawego jest pisaniu z ciężarnymi gdy nie jest się w ciąży?ja szukam tu wsparcia, rad,pocieszenia,podobnych przypadków oraz zabicia czasu zwłaszcza teraz gdy czekam na wieczorną wizyte! Z nerwów już mnie czyści:( Teraz czekamy tu na jakieś wyjaśnienia...

reklama
Smutne jest to, że ktoś sobie tak pogrywa... Nie rozumiem, co kieruje takimi osobami.
Mewa od czasu wiadomości, którą napisała bobfrutek się już nie odezwała...
Pewnie ten stan już się nie zmieni, a szkoda.

Ja niedługo wybywam z synkiem na badania. Robimy kolejną (i mam nadzieję, że ostatnią) próbę potową. Przesiewowa wyszła negatywna, w marcu tego roku również i robimy ostatnią, by zamknąć temat na zawsze.
Wczoraj się śmiałam, że kobieta w ciąży to jednak wielka zagadka ;) Zjadłam mleczko w tubce (heh, na codzień nie jadam słodyczy i nigdy nie zdarzyło mi się zjeść całej tubki!) i zajadłam śliwkami. Zgada sięgała Paryża, a mdłości jeszcze dalej ;)

Cieszę się bardzo z pozytywnych wieści :) :)

hehe:D a ja wstałam dziś z takim głodem, że słyszałam jak mi burczy w brzuchu! co nigdy az tak głodna nie byłam:D dodałam swoje wspomnienia z cc.. nie bym jakoś straszyła albo coś.. napisałam jak było by nikt się nie czarował, że cc jest super złota...:)

No pięknie, moderator okazał się trollem... Komuś się chyba nudziło... Jak weszłam w jej/jego profil, to logowała się po 23, więc na pewno widziała i nawet się nie ustosunkowała. Do tego założyła kilka wątków które są regularnie do edycji. Trzeba będzie wybrać nowego moderatora, tylko ciekawe czy będzie mógł je edytować.

Moje kochane dziecko obudziło się dziś przed 5 i już nie dało mi zasnąć :( chyba już całą ciążę będę chodzić niedospana...
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!

Te moje ciążowe zachcianki mnie dobijają, co chwilę mam ochotę na coś innego, gdzieś poczuję jakiś zapach jedzenia i muszę się powstrzymywać, żeby nie pukać po sąsiadach, żeby mnie poczęstowali :p

o kurde;/ jestem w szoku! ?? mewa odezwij sie i powiedz ze to nie prawda?;/

A ja mam maly problem. Otóż mam sklonnosc do opryszczek wargowych i iestety pojawila mi sie teraz w ciazy!! Ogromnie sie przestaraszylam i troche googlowalam ale z tego co widze to grozna dla dzidzia jest tylko taka ktora mamy 1 raz w zyciu? moze wiecie cos na ten temat? Niestety jescze nie mam prywatnego numeru gina i nie wiem czy mam to czyms smarowac czy zostawic nie ruszac:/

Kotti, niebezpieczna byłaby na pewno opryszczka dróg rodnych, na wardze nie powinna stanowić problemu. Na necie nie znalazłaś żadnych info konkretnych??

Młodamamo, pewnie będzie odsypiać za dnia :p

będzie spać koło 12.. a ja będę wieczorem padnięta już po 22:) zawsze mi to robi.. ale jak nie posprzatam w czasie jej snu i nie postawie zupy to przy niej jest katorga bo chce mi wszystko pokazywac i ciagle mi przerywa:)

reklama
Do góry