reklama
Kotti, uważaj, żeby nie przenieść tej opryszczki na drogi rodne. Wystarczy tylko dotknąć i to cholerstwo się rozsiewa. Ciekawe, czy można używać tych plasterków na opryszczkę. Zawsze też jakoś by to "zabezpieczyło teren". Myślę, że farmaceuta pomoże
Ewula, myślę, że nowy mod będzie mógł wątki edytować i usuwać. Skoro się logowała i nie odezwała się, to chyba sprawa jest jasna. Myślę, że można poczekać dzisiaj na ewentualne ustosunkowanie się i potem zgłosić sprawę adminowi i poprosić o zmianę moderatora. Która chętna?
Współczuję Wam atrakcji nocnych/wczesnoporannych Moje Łobuzy chodzą spać ok 21-21.30 i wstają 7-9.
Ewula, myślę, że nowy mod będzie mógł wątki edytować i usuwać. Skoro się logowała i nie odezwała się, to chyba sprawa jest jasna. Myślę, że można poczekać dzisiaj na ewentualne ustosunkowanie się i potem zgłosić sprawę adminowi i poprosić o zmianę moderatora. Która chętna?
Współczuję Wam atrakcji nocnych/wczesnoporannych Moje Łobuzy chodzą spać ok 21-21.30 i wstają 7-9.
nikaa51
Fanka BB :)
kilka dni mnie nie było a tu takie wiadomości
Dziewczyny jak byłam w pierwszej ciąży pisałam na innym forum i powiem wam że też się taka bajkopisarka znalazła
A co do mewy to jej wpisy nie wiem dlaczego ale od razu wydały mi się nie prawdziwe ale nie miałam dowodów więc się nie udzielałam i nie miałam czasu ich szukać. Widziałam ją jedynie na innym forum tylko teraz nie umiem tego forum znaleźć by zobaczyć czy tam tez jest w ciąży z trojaczkami.
Mewa może się już nie odezwać jako mewa ale może zalogować się jako ktoś inny i dalej z nami pisać i nikt się czepiać nie będzie.
Jak na razie jest nas bardzo dużo i ciężko jest stwierdzić ile jeszcze takich bajeczek przeczytamy.
Życzę miłego dnia i mam nadzieje że mewa nam to wyjaśni choć szczerze wątpię
Dziewczyny jak byłam w pierwszej ciąży pisałam na innym forum i powiem wam że też się taka bajkopisarka znalazła
A co do mewy to jej wpisy nie wiem dlaczego ale od razu wydały mi się nie prawdziwe ale nie miałam dowodów więc się nie udzielałam i nie miałam czasu ich szukać. Widziałam ją jedynie na innym forum tylko teraz nie umiem tego forum znaleźć by zobaczyć czy tam tez jest w ciąży z trojaczkami.
Mewa może się już nie odezwać jako mewa ale może zalogować się jako ktoś inny i dalej z nami pisać i nikt się czepiać nie będzie.
Jak na razie jest nas bardzo dużo i ciężko jest stwierdzić ile jeszcze takich bajeczek przeczytamy.
Życzę miłego dnia i mam nadzieje że mewa nam to wyjaśni choć szczerze wątpię
kotti2
boziu! dla mnie to straszny szok! a wszystkie tak cieszylysmy sie i gratulowalaysmy potrojnego szczescia!
eyy ale co trzeba miec w glowie zeby wymyslic cos takiego, regularnie wchodzic, pisac i byc tak obludnym? jakies zaburzenia pssychiczne czy co?
ja mam jeszcze mala nadzieje ze to jednak jakas pomylka i wzystko sie wyjasni!
eyy ale co trzeba miec w glowie zeby wymyslic cos takiego, regularnie wchodzic, pisac i byc tak obludnym? jakies zaburzenia pssychiczne czy co?
ja mam jeszcze mala nadzieje ze to jednak jakas pomylka i wzystko sie wyjasni!
mlodamama21
jest na m jak mama i jest mamą trojaczków.. wiem bo też się tam sapisałam ale nic się tam nie dzieje.. tzn strasznie mało piszą dziewczyny
nikaa51
A jeśli chodzi o kartę ciąży to ja miałam założoną dopiero na drugiej wizycie jak już gin był pewny że fasolka się rozwija i dopiero dał skierowanie na badania i kazał wcinać witaminy do tej pory miałam tylko łykać kwas foliowy. Jak tylko podłączę skaner do lapka to zeskanuje zdjęcie usg z pierwszej wizyty i drugiej kolejna na koniec sierpnia już się doczekać nie potrafię
Farfalla88 ja chodzę na NFZ i już wiem, że karty ciąży mi nie założą, bo lekarz stwierdził, że mu wystarczy kartoteka którą ma (dwa razy nie będzie tego samego pisał). Zresztą pisałam już o tym, miałam z tym niezłe rozterki w związku z tym...
nikaa51
jest na m jak mama i jest mamą trojaczków.. wiem bo też się tam sapisałam ale nic się tam nie dzieje.. tzn strasznie mało piszą dziewczyny
o właśnie m jak mama też tam zaglądnełam ale się nie zapisywałam bo było strasznie cicho choć i tak zbytnio czasu nie mam dlatego tak rzadko piszę z wami jak już będę na L4 będę częściej :-)
nikaa51
Farfalla88 ja chodzę na NFZ i już wiem, że karty ciąży mi nie założą, bo lekarz stwierdził, że mu wystarczy kartoteka którą ma (dwa razy nie będzie tego samego pisał). Zresztą pisałam już o tym, miałam z tym niezłe rozterki w związku z tym...
dlaczego nie chce Ci założyć karty ciąży ?? Nie wiem może mi się wydaje ale chyba to jest jego obowiązek w szpitalu przecież zabierają kartę przynajmniej u mnie tak było
reklama
mlodamama21
dziewczyny a jak nic dziś nie będzie u mnie dalej widać? co ja wtedy zrobie... gdybym się gdzies przestała odzywac tzn że mnie wysłali do szpitala...heh moja córcia własnie wkłada sobie kredkę pod pachę i mierzy sobie temp dobrze, że jest bo bym oszalała sama w domu...
Podziel się: