Witam, ja po zajeciach, zaraz zjdm sniadanko I zabieram sie do nauki....
Zycze wszystkim udanych wizyt....3mam kciukasy
Marcia fajne sa takie sny....
Witaj Joasia
no nie moge sie juz doczekac takiego luzu choc na chwilke...dzis dowiedIalam sie od jednej nauczycielki, ze musze sie dowiedziec bo mamy tydzien przerwy w marcu I najlepiej, zeby wtedy baby sie urodzilo bo oni tu nie maja zadnej taryfy ulgowej.... maks 3 nirobecnosci itp.... cirkawe jak my to zrobiny, zaplanuje porod na czwartek popoludniu strace piatrk a w pon do szkoly?! Chhyba nic jnnego mi nie zostaje albo urodzic w przerwie swiatekcznej....zeby to tylko zalezalo ode mnie.....
Fajnie tak doatac od kogos wyprawke, przy Jukku tak mialam.....ja nastawiam sie na neutralne rzeczy poki co roz mnie nie przekonal do siebie....
Lacze sie w sprzataniu...jak tylko podrobie zadania to w.przerwie wezme sie za sprzatanie, moj m ma dzis womne tzn wtorki to nasze niedzile jakby I mamy w planie podjechac po Julka szkole do babyrus podpatrzec wszystko....
Na bol brzucha zaczelam zazywac magnez bo dziewczyny tak tu pisaly I naprawde npomaga.
Mloda mamo.. nr ksiag jest w sadzie tak mi sie wydaje...
Guziczek ja mialam mate edukacjyna z fp rain forest I polecam, tym razem tez kupie z tej serii rzeczy I chyba zainwestuje w hustawke a moze dostane
turaj te rzeczy sa stoosunkowo tansze...ja nie przeliczam $ do zl bo po co...
pinki a masz antybiotyk dla Wojtusia? Bo ja jak dostalam antybiotyk to po dniu swedzenie ustalo....
Co do glukozy to wcisnelam pol cytryny I przezylam...dla mnie najgorsze bylo to, ze musialam na czczo....z glodu umieralam heh.... mammusia synka ja mam tak samo jak jestem bez sniadanka....
Witaaj Karolinuisia zycze, zeby remknt jak najszybciej dobiegl konca, super ze u Cb wszystko ok...
Nikusia ja tez jadlabym ttlko slodkie.... zrobilas mk smakak na kisiel ,)