Witam, po raz kolejny odpisalam na kazdy post I jak chcialam dodac to pisalo, ze jestem nie zalogowana...grrrrrr..... teraz nie mam nawet glowy, zeby wszys u ko napisac za co Was b przepraszam....
Wszystkim chorowitkom starszym I mniejszym zycze powortu do zdrowia.....
3mam kciuki za wszystkie wizyty.... I zebysmy mialy jak najnniej dni bez energii chociaz z drugiej strony leniu****my poki mozemy bo jeszcze troche I sie nam skonczy
Alesia moj m tez chudnie I nawet, jakby to nazwac...hm.... wylania sie zarys 6pack heheh.... smieje sie, ze moglby na mnie z tym poczekac bo ja odwrotnie.....
Koreczek sciskam mocno, pisz tu ile potrzebujesz nie trzymaj tych zlosci w sobie Kochanie, na nas mozesz liczyc.... musisz porozmawiac z swoim o problemie mamy, kazdy facet reaguje, ze problem trzeba rozwiazac pokaz, ze potrzebujesz go....a mama ma problem, nie wiem ile sie to ciagnie ale niestety to wyglada jak uzaleznienie, moze mama ma jakies problemy I ucirka do gier, bo tam wszystko prostsze, a tym co mowi nie przejmuj sie, kazda osoba jak ma jakis problem z soba , a szczegolnie jest uzalezniona od czegos to wini za to wszystkich tylko nie siebie..... najlatwiej...a pozniej przezywa w srodku, ze tak sie zachowuje I coraz bardziej sie stresuje I to takie bledne kolo.... musisz jakos pokazac jej, ze jest Ci pootrzebna I jednoczesnie, ze nie bedziesz Jej pomagac w tym jak zyje.....
Mamusia synka dasz rade na badaniach....lacze sie w bolu....
Ada gratuluje!!!!!!!!! 3mam kciuki mocno mocno