reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam Was....
ANETKO moze to jakis wirus, moj Julek tak mial jak byl mlodszy a po 3 dniach np w buzi mial jakas infekcje....

Flower ale Ci cora psiukus zrobila hihihi ciekawe po kim taka aparatka ;) co do skrecania mebli I przeprowadzki to szczerze wspolczuje ;)

Bakalia gratulhje Kochanie I zaciskam mocno kciukasy;)

Nikusia milo, ze tak Cie w pracy przyjeli... moze szef sie juz pogodzil z wszystkim....

Farfalla Kochanie ja jak mialam cywilny z Jukla tata to najpierw kupilam jakas sukienke a poznien bezowe spodnie I brazowa bluzke.... wtedy przezywalam bo moj eks z wszystkim zwlekal na ostatnia chwile idp.... tez chodzilam do psychologa.... I zobaczysz bedzie wszystko dobrze ;) za chwilke dopisze tylko nie chce zeby mi sie skasowalo a puszczam Julka przed dom

reklama
Mala dzis juz goraczki nie ma ale za to zwymiotowala przed spaniem i wysypka wieksza :(

Ja z ciazowych rzeczy kupilam do tej pory 3 pary spodni , a tak to chodzilam w rzeczach z przed ciazy. A wg mnie 4msc to jednak sporo a ja lada chwila w nic sie nie zmieszcze :D wiec sie zaczynam zaopatrzac :) jeszcze cos na sylwestra bym znalazla chetnie jakas mini :D

Mamusia synka nawet nie wiedziam, ze po magnezie spada cisnienie, nie dosc, ze mam niskie to moze od twgo sie tak czuje czasami?!

Aneta ale. Smieszna historia z tym czopkiem ;)

Kainkas zdrowka ;)

MEGI PEGI w takim razie moga zrobic z nas dwie pieczenie ;)

Ozila ja tez szpanuje brzuchem juz 5kg na plusie.... biust 3 razy wiekszy I taka pilka z przodu... zupelnie nie jak na dziewczynke ;)

Marcia30 zdrowka Wam zycze !!!

Izka Kochanie spokojnie.... niektorzy faceci potrzebuja wiecej czasu na przystosowanie sie do nowej sytuacji...udaja ze ok a w srodku ich zrzera....I co robia? Zamykaja sie na wszystko I wszystkich.... odwroci sie to nic sie nie martw.... ja mojego 5letniego prwie 6 letniego Julka zaciagam do sprzatania, wiadomo proste rzeczy jak kurze czy podlogi na sucho ale musi I nawet chce.... Izka ja troszke przeszlam z facetami I wiem, ze jedynm z najwiekszych problemow jaki byl to, ze pozwalalalm na takie traktowanie.... nie wiem jakim cudem ocknelam sie z tego... dziekuje Bogu.... moj eks robil sobie ze mna co chial, cala ciaze przeplakalam, dochodzilo do tefo, ze mnie popychal....a wszystko o jego granie na masYnach bylo przede wszystkim.... moj tata u nas w domu wszyatko robil, nawet farby po remoncie staly od lipca do styxznia jak sie Julek urodzil.... bylam w takiej depresji... ale jakos nie winie go za nic.... za mna to jest.... I w sumie dobrze ze tak wyszlo.... tyle, ze wiem jedno nie pozwol sibie na to.... od Ciebie to zalezy....postaw sie I badz konsekwentna.... zobaczysz bedzie dobrze ;) tylko uwierz w siebie...

Guziczek gratuluje chlopaka ;)

Nikusia takie madrausy na poczatku jak sa to pozniej temeruja sie czesto same ;)

Monia niestety nie doradze Ci nic z babcia bo nigdy Jej nie mialam.... zazdroszxze wszystkim, ktorzy mieli dziecisntwo z dziadkami bo ja nigdy tego nie doznalam...

Aneta super tuniki, ja musze jechac tutaj do h&m I poszukac z rzeczami dla mam, bo blisko mnie nie ma:/ tu akurat ren skelp to straszna taniocha ciagle wszystko po 3,5,10 $ ciagle wyprzedaze.... a to samo co w Pl....

Carri mnie goraczka sprzatanie dopadla wczoraj a skonczyla sie dzis po 12... zdrowka dla corci.... ja tez uwielbiam jak jest lad I porzadek....jak nie mam czasu w tym sprzatac to jestem w srode zla...I rak do piatku...nienawidze kurzu...

Marcia30 powodEnia dla meza z rozkrecaniem biznesu

Mammusia synka my tez mamy w planach wizyte w ikeaa ale odwlekam ja bo to bedzie znaczylo skrecanie mebli do zabawkowego pokoju....narazie mam xzas ;) super wyglada ta komoda ;) moj Julek tez nie jezdzil. Za duzo a gondoli.... tylko fotelik I spacerowka.... ja odpuszcze chyba gondole...

Termin obliczyłam na 1 marca, więc nie jestem jeszcze do końca pewna, czy to nie będzie luty. Płci również nie znam, mój lekarz od USG (2d) nie uznaje stwierdzania płci przed 28 tygodniem, a następna wizyta dopiero za miesiąc. Masiosia, naprawdę zazdroszczę, że do tej pory przybyło Ci tylko 5kg. Ja niestety zajadam stres związany ze swoją sytuacją, ostatnio nawet śniło mi się, że byłam po prostu otyła. Przynajmniej skutecznie unikam niezdrowej żywności. Ogółem psychicznie wymiękam, a to odbija się na moim wyglądzie i wrażeniu jakie wywieram na ludziach. Nie wszyscy nawet widzą, że jestem w ciąży, niektórzy myślą, że po prostu przytyłam, tymczasem to już 6 miesiąc. Cera też już nie ta sama. Naprawdę czuję się ze sobą paskudnie, najchętniej przespałabym resztę ciąży, ale nawet ze spaniem mam problemy. Nie mogę się już doczekać marca.

Krysina ja niestety na sile jem zdrowe rzeczy... uwielbiam fast foody a nigdy za nimi nie przepadalam.... jedm duzo slodkiego...wstyd.... naprawde wstyd....
Co do psychiki to ze mna tez krucho tesknie za domem, rodzicami, dziwne rzeczy mi sie przypominaja...a tu lipa na nasteone 2 lata.... co do cery to teraz tez mam duzo gorsza... tez nieraz mam dni, ze przespalabym cale ale moj maz mnie z tego leczy....I nie pozwala mi sie dolowac I dobijac..... oczywiscie zanim do tego doszlo pare tyg klocillismy sie strasznie.... a dzis jest ten dobry dzien I dziekuje Bogu za niego ;) takze Kochanie glowa do gory chociaz nie chce sie.... to tylko od nas zalezy trzeba sie zmuszac I do przodu.... omg.... pamietajcie o tym co pisze I mowcie to do mnie jak bede miala dolek ;) wlasnie skonczylam zakupy I w koncu do domu.... spijcie slodko bonu Was juz pozno ;)

Dzien dobry,

ja wczoraj o 20 juz spalam przebudzilam sie tylko o 23 jak maz wrocil i dalej w spanie a dzisiaj juz po 4 sie obudzialm....
krysina witaj i glowa do gory , pamietaj ze nosisz pod sercem najwiekszy maly cud , wszystko jakos sie ulozy.

dzisiaj mam zamiar jechac po komode do synusia i po farbe do pokoju dla Pati bo wiecie prowadzimy polityke pt nie tylko wszystko dla malego zeby moja dotychczasowa jedynaczka ktora miala wszystko nagle nie poczula sie zdradzona i opuszczona bo wszystko bedzie dla malucha wiec dla niej tez robimy remont w pokoju z wymiana mebli itd bo druga sprawa ze to juz sie nastolatka zrobila a tu na scianach roz i wymalowane lalki winx( mam kolezanke ktora namapowala jej kilka postaci na cale sciany z bajki winx) szkoda tego zamalowywac ale moja cora ma juz cos innego niz bajki w glowie .
milej niedzieli!

Krysina, witaj!

Aneta, no nie mów, ze nie masz ubrań z poprzedniej ciąży? :>

marcia, dobrze, że pamiętacie o starszej córce również :)

Moje chłopy jeszcze śpią, dwaj leniwce ;)

Hej
Ja też czasem dola łapie zwłaszcza jak w domu siedze jak w pracy jestem to jest ok.
W sumie dla siebie nic nie kupuje mam kilka ciuchow pożyczonych - jakoś szkoda mi kasy - chociaż ta sukienka jeansowaw fajna. Tyle ze u nas w hm drogo

Miłej niedzieli wam życze choć u mnie za oknem szaro i mokro... Brr

reklama
cześć

A u nas słoneczko świeci ale za ciepło za oknem nie jest ..............................
Witam nowa mamę :-)

chłopaczyska spią a ja się snuje po domu............

Do góry