reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A ja wam pogledzilam po 5 i ok 7 zmogl mnie znowu sen...i dopiero wstalam . Wczesniej jeszcze zeszlam na dol po kanapki bo tak mnie ssalo ze myslalam ze zwymiotuje z glodu. Poza tym na allegro zamowilam kilka paczek moich ulubionych cukiereczkow z maslem orzechowym reeses bo tak mi sie ich chce ze mam ochote zbudzic sprzedawce bo mieszka niedalego ode mnie czy moge wpasc po odbior :-)
a tak z ciazowych spraw to macica mi sie chyba poniosla, powiekszyla ku gorze bo maly dzisiaj fikal sporo nad pepkiem

reklama
hej dziewczyny!:)

trochę mnie nie było, miałam ten nieszczęsny egz, co wiązało się z wyjazdem na parę dni, ale teraz już mam dużo czasu i będę tu zaglądać często:-)

Próbowałam Was doczytać, ale nie dam rady wszystkiego, tyle naprodukowałyście:-D

Nikusia cieszę się, że po usg wszystko dobrze i że synek się potwierdził:-)

Marcia widziałam, że miałaś jakieś problemy żołądkowe, mam nadzieję, że już wszystko minęło i jest lepiej.

Wiecie co, mnie brzuch boli od paru dni, takie kłucie czuję, czasem jak siadam, to jakbym kołek miała włożony w środek:-( wizytę mam 19.11 więc jeszcze sporo czasu, ale mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Poza tym chyba zaczyna mi się robić jakiś stan zapalny, trochę mnie piecze:-( i nie wiem czy wytrwam do wizyty, może przełożę na wcześniejszy termin jak będzie mnie tak piekło. A słuchajcie, taki stan zapalny wyszedłby w CRP? bo miałam robione w tym tygodniu i mam w normie, ale nie wiem czy crp to infekcje takie wykrywa czy nie.

U nas dzis brzydko bardzo, pada i tak pochmurno i ciemno, że nic się nie chce robić...

DZIEŃ DOBRY :-)
Mamusia synka - a jaką komodę kupiliście...ja też myślę o ikeowskiej :tak: wklej linka albo fotę.
Marcia- bardzo ładna i na pewno praktyczna bo długie szuflady, dużo się zmieści :happy:
Pinki - no ale Tobie nic nie grozi tak? Dopytałaś...skoro dyż. miał ginekolog :happy:?

Krysina - witaj... no z terminami już tak jest...szczególnie tymi początkowymi miesiącami, ja mam na 8 marca i też zastanawiam się czy w lutym nie urodzę?
Masiosia -
e koleżanki przytulają :tak:
SPADAM CIASTO CZEKOLADOWE ROBIĆ :-)MIŁEJ NIEDZIELI :-) DLA WSZYSTKICH

Ewula w tamtej ciazy nic ciazowego nie kupowalam :) ale wtedy nie mialam malego dziecka jak teraz ze stawiam na wygode. W ciazy z Michelle latalam w lato w krotkich spodenkach i sukienkach a pozniej biodrowkii leginsy z przed ciazy w ktore sie miescilam :) no i cala ciaze na 10-15cm szpilkach :D

Witam was niedzielnie! :-)

Wlasnie zjadlam śniadanko sama, bo maz pojechal do szkoly. Pozniej jedziemy do kina troche się rozerwerac. :tak:

Wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych tak posiedzieć troche w towarzystwie innych ludzi hehe. I okazalao się, ze dostaniemy od nich łóżeczko dla naszego maleństwa i wszystkie ubranka malenkie, bo maja córeczkę dwuletnia. Troche nam to na pewno pomoze! :tak: A ze siedzieliśmy strasznie dlugo u nich to jak wróciliśmy to myślałam ze umre z bolu plecow, no ale jakos przetrwalam noc.

Odebralam tez swoje wyniki morfologii, moczu i toxoplazmozy i wszystko nadal w jak najlepszym porzadku, tylko hematokryt troszke nizszy ale to w ciazy normalne!

Bakaliaa Gratuluje!!! I zycze żeby ta ciaza była spokojna i nudna! :-)

AnetaNorwegia ale fajnie z tym śniegiem, chociaż gdyby u nas już tak wczesnie był, to nie miałabym się w co ubrac…

krysina witaj u nas!! I glowa do gory, tytaj u nas możesz się zawsze wyzalic i wogole!

Nikusia82 ciasto czekalodowe….mniam tez bym zjadla hehe!! :-D A babcia to już tylko jakies 2 miesiace musze wytrzymac, potem będziemy mieć swoja kuchnie i już jak mówiłam będę siedziec tylko u gory hehe

kasiulekk dobrze, ze egzamin już za Toba! I mam nadzieje, ze to klucie to nic takiego!

marcia30 fajnie, ze zmieniacie tez cos dla corki!

Zdrowka zycze tym co nadal choruja!
Milego dnia wszystkim!!!

mamusia, mamy tą samą komodę w dziecięcym :) Dużo się do niej mieści, bo ma głębokie szuflady.

Aneta, a no to fakltycznie, ale w takim razie musiałaś mało co przytyć i miec mały brzuch :p
]
Monisia, super, ze tak się poukładało i dostaniecie trochę rzeczy, to jednak wielka ulga dla kieszeni.

wychodza niedorobki teraz po mega ekspresowych zakupach mebli, materiałów budowlanych, wyposażenia i sprzętów (lustro nie miesci sie nam do pzredpokoju) ale jakoś już mamy to poukładane w miarę.
jak się moja mała agentka zbudzi (juz sama do windy nie podchodzi) to wcinamy rybkę z ryżem i suroweczką z pora i jedziemy z nią pierwszy raz do kina na Kumbę - juz od wczoraj o tym mówi bo pokazaliśmy jej trailer:-D

reklama
mamusia, ewula też ją mam ;))) jeszcze z "panieńskiego" pokoju wyniosłam ;-)czekała w garażu na koniec remontu i właśnie zaraz mężusia pogonię coby wniósł i pierwsze rzeczy Leona powrzucam :)

Pozdrawiam niedzielnie! Nas dziś wzięło na sprzątnie bo wczoraj leniuchowaliśmy. Właśnie psiaka wykąpałam :-) teraz szaleje po domu i nie wyrabia z poślizgiem na zakrętach :-D

Do góry