Witam was niedzielnie! :-)
Wlasnie zjadlam śniadanko sama, bo maz pojechal do szkoly. Pozniej jedziemy do kina troche się rozerwerac.
Wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych tak posiedzieć troche w towarzystwie innych ludzi hehe. I okazalao się, ze dostaniemy od nich łóżeczko dla naszego maleństwa i wszystkie ubranka malenkie, bo maja córeczkę dwuletnia. Troche nam to na pewno pomoze!
A ze siedzieliśmy strasznie dlugo u nich to jak wróciliśmy to myślałam ze umre z bolu plecow, no ale jakos przetrwalam noc.
Odebralam tez swoje wyniki morfologii, moczu i toxoplazmozy i wszystko nadal w jak najlepszym porzadku, tylko hematokryt troszke nizszy ale to w ciazy normalne!
Bakaliaa Gratuluje!!! I zycze żeby ta ciaza była spokojna i nudna! :-)
AnetaNorwegia ale fajnie z tym śniegiem, chociaż gdyby u nas już tak wczesnie był, to nie miałabym się w co ubrac…
krysina witaj u nas!! I glowa do gory, tytaj u nas możesz się zawsze wyzalic i wogole!
Nikusia82 ciasto czekalodowe….mniam tez bym zjadla hehe!!
A babcia to już tylko jakies 2 miesiace musze wytrzymac, potem będziemy mieć swoja kuchnie i już jak mówiłam będę siedziec tylko u gory hehe
kasiulekk dobrze, ze egzamin już za Toba! I mam nadzieje, ze to klucie to nic takiego!
marcia30 fajnie, ze zmieniacie tez cos dla corki!
Zdrowka zycze tym co nadal choruja!
Milego dnia wszystkim!!!