reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Czarny loczek no ma 11 :) ale my z tatkiem szybko chodzilismy. Ja juz na roczku biegalam, on tez juz na roczek chodzil. Jego synowie zaczeli 11-12msc.

Doszla paczka :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1383732603.176537.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1383732621.820378.jpg
Bierzemy sie za rozpakowywanie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383732603.176537.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383732603.176537.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 51
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1383732621.820378.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383732621.820378.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Aneta, miłego rozpakowywania :D
Tak mi się skojarzyło ze zdjęciem - pilnuj Małej, żeby tak nie siadała. Niech jej się nawyk nie wyrobi. Nie powinno dziecko siadać tak, że pupa jest między nogami, a nogi wygięte do tyłu na boki. Muszą być z przodu - albo prosto, albo po turecku. Bo się kolana krzywią :)

Mamusia, u nas też jest ang., no ale to prywatne przedszkole, więc wszystko w cenie. Ale na razie to pic na wodę ;) Franek opanował dwa zwroty - cytuję dosłownie:
HALOŁ ;)
KŁAP your hands ;)

Nikusia...błagam...toż Ty patyczakiem jesteś przecież! Ja mam 170 cm wzrostu i startowałam z 64 kg,teraz mam jakieś 69-70 kg. Najgorsze jest dla mnie to,że zażywanie luteiny działa na mnie "puchnąco" i grubnę przez to jeszcze bardziej - przynajmniej wizualnie. Już po tygodniu jak wróciłam ze szpitala to pierwsze co mi mąż powiedział to "ale ci brzuch urósł!" :confused2: Niestety lutkę muszę zażywać dalej i kolejnym tego efektem byo moje zaskoczenie kiedy pewnego dnia nie mogłam zmieścić się w żaden stanik :confused2: - pomijam "wylewy"biustu z każdej strony..po prostu nie mogłam już oddychać swobodnie. Poszłam coś kupić...nie wiedząc jakiego rozmiaru mam teraz szukać. Na szczęście przemiła pani pomogła mi w doborze i ku mojemu zaskoczeniu nagle przemiściłam się z rozmiaru 75D do 80G....:confused2::confused2::confused2:

Ewa86
mój też w takim razie poliglota :), a jeszcze nie szkolony :-D
"Si ju" - (See U) umie perfekcyjnie... Jeszcze się dobrze nie rozbiorę po powrocie z pracy, a mój syn już macha niani i powtarza "si ju"

Moj tez poliglota, gada do siebie cos po angielsku :)

A nie pisałam Wam u mnie cos sie z cycków zaczyna wylewać, cycki mam wielkie/bo normalnie to ja zapadlak jestem, meżowi sie takie jak sa teraz bardzo podobaja, nie może sie nadziwic :-)

No przepakowałam sie do zimowej torby, bo ta mała, ktora nosilam do grubej kurtki nie pasowała......

Witam srodowa udało mi co nieco nadrobić z tego co popisalyscie a było tego dużo ....naprawdę dużo
Poodpisuje Wam co nie co i znikam do lekarza , napisze później co u mnie i dzidzi

A teraz tak w skrocie :

Josiasia no to Twoj mąż ma sie fajnie ....Lodowiec Łał :)

Masiosia trzyma kciuki za nastepne semestry :) Wierze ze sa mamusie ktore sobie radza ale tez wiem ze czasem robia przerwe, bo po co chodzic wykonczonym, chyba ze sie ma opieka dla dziecka to czemu nie :)

Mamusia synka ja mam termometr taki do czola powiem szczerze sprawdza się

Monikqaa fajny kombinezonik :) i jaki tani...

Izka_sz gratulacje z udanej wizyty i z chlopczyka:)

Ewa86 my mamy sony i powiem szczerze jesli chodzi o ta marke to uwazam ja za bardzo sprawdzona lepsza niz lg :)i nie Led :) Mamy Sonego od przeszlo 5 lat i nic sie z nim nie dzieje

Aneta na tym regale ta kolekcja filmowa jest supppper ja mam mazenie kolekcje miec wlasnie na takim regale ksiazek A malutka masz sliczna :)
A co do tego spa....ale sie robisz na bóstwo :)
Aneta ja pisalam o plaskostopiu ale masz co przegladac :))
Co za paka ciuszkow ,

Ozila mi sie daja we znaki skurcze lydek narazie mialam 3 razy ale te cholerstwo strasznie boli... Co do cisnienia faktycznie lepiej pilnowac jak sie ma choc ciut podwyzszone poki co u mnie norma 110/70

Marcia30 GRATULUJE 22 tygodnia jeszcze tylko 18 :)

Mlodamama21 gratuluje 19 tygodnia jeszcze tydzien i polmetek!!

Nikusia fotki wozeczka poprosimy jak dojdzie, a gdzie ty gruba jestes bo nie widac ...Nikusia na necie strasza zima stulecia .... ja juz wygonilam meza po kurtke ciazowa do piwnicy jaka mialam jak bylam z Madziulka w ciąży

Mosue to mialas faktycznie stresa wieczorem ale malutka jak sie odzywa to jest dobrze :) No i ladnie rosnia ta Twoja dzidzia

Mroowka ale Ci cyce urosly hehe maz zapewne zadowolony :)) Gdzie taki sklep w Bielsku jest ze ma az takie duze rozmairy u nas do E f jest juz ciezko cos znaleźć

Nic zmykam papa

Nikusia, proszę ja Ciebie, za dużo się chyba chudzielców naoglądałaś. Ja mam z 75 przy 170 i jakoś wyluzowana w miarę jestem, a też tyję szybciej niż poprzednio...
Ja z poduchą między kolanami przed ciążą też spałam, ale ja jakoś inaczej nie umiem, bo mi niewygodnie.

Czarnyloczek też wolę być ostrożna ze szczepieniami i jak dla mnie w szpitalu odpada.

Ewa takie siadanie dziecka to moja bolączka 100 razy dziennie mówię mu żeby usiadł ładnie, poprawia się, ze żeby sam z siebie dobrze usiadł to jakiś cud...

Mrówka, ależ biuściasta jesteś :D mi mąż powiedział: ale masz duże uda, to już bym wolała, zeby w brzuch poszło :p

Wyszłam dziś z młodym, poszliśmy do społem po pieczywo, Adaś od razu bułkę dostał w dłoń i je. Podchodzimy do kasy, a w torebce nie ma portfela, został w torbie basenowej :D mamy donieść kasę przy okazji za jego bułkę :)

Carri - błagam nie :no: zima stulecia :szok:ja jeszcze opału na zimę nie mam, na koncie minus taki, że nawet pisać się nie chce E TAM GŁUPOTY GADAJĄ... nie będzie zimy ,..... mam nadzieję.

Hej, a ja mam dziś połówkowe. Idę z synem- nietypowo. Mąż już widział, a zresztą wyjechał służbowo do stolicy. To moje "drugie połówkowe" więc się bardzo nie denerwuję. Wcześniejsze miałam prywatnie w Katowicach bo mój lekarz miał wątpliwości co do ilości wód płodowych i mnie wysłał na konsultację. A dziś mam na NFZ bo mi się należy z racji wieku i licznych poronień.
Wczoraj wieczorem znowu ktoś podstępnie wyciągnął mi wtyczkę i zasnęłam przed tv o 22.25, a tak czekałam na In vitro na TLC, które zaczynało się o 22.30. Przespałam do 00.20 i polazłam do sypialni.
Mimo wszystko trzymajcie kciuki.

reklama
Hej:) Witam się z wami migrenowo, pogoda fatalna i chyba dlatego czuje się dzisiaj jakbym mnie tramwaj przejechał;/
Dostałam dzisiaj paczkę z ubrankami, którą wylicytowałam za 120 zł no i teraz sobie myślę, że mogłam bardziej do serca wziąć sobie słowa Ewy, która przestrzegała przed takimi zakupami :p większość ubranek pozostawia wiele do życzenia i na pewno nie wygląda na nowe (mimo opisu) także dziewczyny ja również przestrzegam przed takimi zakupami ! :no::no:
Przyszedł też worek sako ale stoi na klatce i czekam aż mąż przyjdzie z pracy i go wniesie i będę testować.. Przyszły też ubranka nowe, które kupiłam śpioszki, kaftaniki i jestem bardzo zadowolona, jakby ktoś chciał to mogę podać użytkowników od których kupiłam..
No i kosz mojżesza z nóżkami też wygląda super :)
idę się położyć i może usnę to przejdzie ten ból głowy:/

Do góry