reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nikusia dawaj fotki wózka :)
Mój synek jak miał 2 tygodnie trafiliśmy do szpitala z gorączką okazało się ze ma zapalenie nerek tak podobno nazywa się zapalenie pęcherza u maluszków dobrze wszystko się skończyło po szpitalu parę wizyt u nefrologia oraz badan miał sporo. Po pewnym czasie zrobił mu się balonik jak sikal i mój podczas kompieli mu ściągnął aż krewka poleciała potem co kąpiel ściągal i mamy spokój raz na jakiś czas przy kąpieli sprawdzam czy jest ok bo ma widoczna stulejke mam nadzieję ze nie będzie problemów przy pierwszym synu nie robiłam nic i było ok i jest.
Z siemieniem różnie bywa przy małej karmiła miesiąc bo raz chciała raz nie i się darla cały czas. , Kacpra karmiła 8 miesięcy i sam się odstawil a najmłodsze to sama odstawiłam bo miałam dość prawie 8 miesięcy wisiał na cycku nawet na spacerze nie chciał spać tylko przy cycu więc wyjechałem na trzy dni i spokój był i miałam mleka dużo bo mały potrafił co pół godziny po 100 ml jeść potem się nauczył i jadł do roku co 3 godziny 250 ml wiem że za dużo ale już od 4 miesięcy odstawil całkiem i teraz nie chcę wcale. a co do laktator jak któraś ma plan kupić polecam elektryczny nie miałam i nie dawalam rady tak ręką bolała. teraz będę jeździć do szkoły dalej więc będzie musiał pić z butelki mały moje ściągnięte mleko bo nie da rady inaczej

Hehe, my też korzystamy z tego, że antykoncepcją nie trzeba się przejmować, a co? Skoro zakazu nie ma ;) Choć moja gin wczoraj 3 razy się pytała czy na pewno nie krwawię po współżyciu, przez to łożysko :|

My dla Adaśka kupiliśmy wózek używany i planujemy po drugim dziecku jeszcze go sprzedać :p Pełno rzeczy od mojej siostry i szwagierki dostaliśmy. Mało co kupiliśmy nowego, bo przewijak, łóżeczko, materac, pościel i pieluchy flanelowe i tetrowe z rzeczy które się nie zużywają jak kosmetyki :)

Gratuluje kolejnych wizyt i odkrytych plci :)

Aneta ja malemu od urodzenia sciagalam skorke ale tylko podczas kapieli jak skorki byly namoczone. Drugiemu tez zamierzam:)

A co do seksu to zakaz :( pewnie za rok dopiero cos bedzie bo po porodzie nie bede miala czasu :p

Nieznajoma- polecam gorąco. U nas w rodzinie mamy 3 takie ...sprawdziły się za każdym razem w 2 rodzinach przy 3 dzieciaczków, nic się nie działo i wózeczki nadal w bdb stanie. My jesteśmy bardzo zadowoleni :tak:

reklama
Do góry