reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nikusia dawaj fotki wózka :)
Mój synek jak miał 2 tygodnie trafiliśmy do szpitala z gorączką okazało się ze ma zapalenie nerek tak podobno nazywa się zapalenie pęcherza u maluszków dobrze wszystko się skończyło po szpitalu parę wizyt u nefrologia oraz badan miał sporo. Po pewnym czasie zrobił mu się balonik jak sikal i mój podczas kompieli mu ściągnął aż krewka poleciała potem co kąpiel ściągal i mamy spokój raz na jakiś czas przy kąpieli sprawdzam czy jest ok bo ma widoczna stulejke mam nadzieję ze nie będzie problemów przy pierwszym synu nie robiłam nic i było ok i jest.
Z siemieniem różnie bywa przy małej karmiła miesiąc bo raz chciała raz nie i się darla cały czas. , Kacpra karmiła 8 miesięcy i sam się odstawil a najmłodsze to sama odstawiłam bo miałam dość prawie 8 miesięcy wisiał na cycku nawet na spacerze nie chciał spać tylko przy cycu więc wyjechałem na trzy dni i spokój był i miałam mleka dużo bo mały potrafił co pół godziny po 100 ml jeść potem się nauczył i jadł do roku co 3 godziny 250 ml wiem że za dużo ale już od 4 miesięcy odstawil całkiem i teraz nie chcę wcale. a co do laktator jak któraś ma plan kupić polecam elektryczny nie miałam i nie dawalam rady tak ręką bolała. teraz będę jeździć do szkoły dalej więc będzie musiał pić z butelki mały moje ściągnięte mleko bo nie da rady inaczej

Hehe, my też korzystamy z tego, że antykoncepcją nie trzeba się przejmować, a co? Skoro zakazu nie ma ;) Choć moja gin wczoraj 3 razy się pytała czy na pewno nie krwawię po współżyciu, przez to łożysko :|

My dla Adaśka kupiliśmy wózek używany i planujemy po drugim dziecku jeszcze go sprzedać :p Pełno rzeczy od mojej siostry i szwagierki dostaliśmy. Mało co kupiliśmy nowego, bo przewijak, łóżeczko, materac, pościel i pieluchy flanelowe i tetrowe z rzeczy które się nie zużywają jak kosmetyki :)

Gratuluje kolejnych wizyt i odkrytych plci :)

Aneta ja malemu od urodzenia sciagalam skorke ale tylko podczas kapieli jak skorki byly namoczone. Drugiemu tez zamierzam:)

A co do seksu to zakaz :( pewnie za rok dopiero cos bedzie bo po porodzie nie bede miala czasu :p

Nieznajoma- polecam gorąco. U nas w rodzinie mamy 3 takie ...sprawdziły się za każdym razem w 2 rodzinach przy 3 dzieciaczków, nic się nie działo i wózeczki nadal w bdb stanie. My jesteśmy bardzo zadowoleni :tak:

reklama
Do góry