reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ja co do seksu to sie troche boje przez ten bolący brzuch od początku ale niby przeciwskazań nie było...tylko macica twardnieje po jak skała na chwilę...tez tak macie?

reklama
Nikusia super wózek i dobra cena :)
Aneta podziwiam ja po 2 miesiącach dopiero bo szwy Juszczenko miesiącu wychodziły a raczej samą je musiałam wycinać grr i tak co poród po dwóch było w miarę ale nasze dziecko dba żeby bylo rzadko raz na 2 tygodnie aż dziw że przez przypadek jest kolejne jakiś cud i jeszcze z gumką. A teraz zakaz od 9 tygodnia a mi się chce jak nigdy ehh a nie można :(
Moje dziecko niedosc ze przeziębione to jeszcze kupę co 15 minut robi . Dzisiaj byłam u lekarza i wszystko ok szyjka trzyma za 2 tygodnie kolejna wizyta was też tak męczą często?

Moj boi sie teraz seksu:-( ma taka blokade jakas, a ja nie chce go zmuszac. Ale mowi za to, ze po porodzie jak dojde do siebie to bedziemy jak para krolikow:-D

Ja wozek kupuje w styczniu prawdopodobnie, z allegro:-)

Juszka, myslalam ze nic mnie juz nie zaskoczy u facetow, a tu mowisz, ze twoj stwierdzil celibat :-D

Sasiadka mnie pytala czy jak bede jechacna zakupy, to czy ja wezme. Wzielam ja, kupilam jogurty i smietane i polozylam z tylu na siedzeniu, sadiadka tez z tylu siedziala myslalam ze ogarnieta jest, a ona prawdopodobnis usiadla na smietanie, kubek pekl. Jak dojechalam do domu to dopiero wtedy zobaczylam cale tylne siwdzenie w smietanie! Nosz ja pier...le!:crazy::crazy: !!!

Monika uzywacie z mezem gumek? Ja bym nie umiala tak przez lateks cos robic :)
Chyba lepiej w tabletki zainwestowac lub inna metode jak gumki.
No i to nie jest najlepsza metoda antyknocepcji wiec rozumiem ze w ciazy jestes :)
My z partnerem nie uzywalismy antykoncepcji, po ciazy tez nie.
Teraz po porodzie wezme pierw tabletki dla karmiacych a pozniej chyba spirala :)

reklama
Melduję się po wizycie z dzidzią wszytko ok wszystkie parametry w normie waży 390 czyli tyle co wiek ciażowy serducho dobrze pracuje łożysko na tylnej scianie szyjka dłyga zamknięta. Co do płci to tu zaskoczenie nadal mój mąż w szoku 90 % że DZIEWCZYNKA !!!! Tak nas to zaskoczyo bo w rodzinie same chopaki, mina mojego M nie do zapomnienia Miłosz się bardzo ucieszył. No teraz zobaczymy czy nasza pani dr potwierdzi za dwa tygodnie choć mąż kazał lekrzowi pokazywać gdzie on to sprawdza i stwierdził sikawy nie ma:szok:.
Zastanawiamy się teraz nad imieniem są trzy opcje Aniela Helena i Klara syn obstawia Klarę a ja sama nie wiem chyba musimy sie z tym przespać.
No i tyle rzeczy na chłopczyka mam a na dziewczynkę prawie nic, ale cieszę się strasznie :tak::cool2: tylko chciakabym już na 100% wiedzieć.

Nikusia wózek fajny super okacja ci się trafiła.
my chyba będziemy obstawiać maxi cosi mura 4 bo dostawniemy do niego gondolę i fotelik wystarczy tylko spacerówke kupić.

jestem taka podekscytowana że nie wiem co chciałam wam jeszcze napisać muszę ochłonąć.

Do góry