reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ja co do seksu to sie troche boje przez ten bolący brzuch od początku ale niby przeciwskazań nie było...tylko macica twardnieje po jak skała na chwilę...tez tak macie?

reklama
Nikusia super wózek i dobra cena :)
Aneta podziwiam ja po 2 miesiącach dopiero bo szwy Juszczenko miesiącu wychodziły a raczej samą je musiałam wycinać grr i tak co poród po dwóch było w miarę ale nasze dziecko dba żeby bylo rzadko raz na 2 tygodnie aż dziw że przez przypadek jest kolejne jakiś cud i jeszcze z gumką. A teraz zakaz od 9 tygodnia a mi się chce jak nigdy ehh a nie można :(
Moje dziecko niedosc ze przeziębione to jeszcze kupę co 15 minut robi . Dzisiaj byłam u lekarza i wszystko ok szyjka trzyma za 2 tygodnie kolejna wizyta was też tak męczą często?

Moj boi sie teraz seksu:-( ma taka blokade jakas, a ja nie chce go zmuszac. Ale mowi za to, ze po porodzie jak dojde do siebie to bedziemy jak para krolikow:-D

Ja wozek kupuje w styczniu prawdopodobnie, z allegro:-)

Juszka, myslalam ze nic mnie juz nie zaskoczy u facetow, a tu mowisz, ze twoj stwierdzil celibat :-D

Sasiadka mnie pytala czy jak bede jechacna zakupy, to czy ja wezme. Wzielam ja, kupilam jogurty i smietane i polozylam z tylu na siedzeniu, sadiadka tez z tylu siedziala myslalam ze ogarnieta jest, a ona prawdopodobnis usiadla na smietanie, kubek pekl. Jak dojechalam do domu to dopiero wtedy zobaczylam cale tylne siwdzenie w smietanie! Nosz ja pier...le!:crazy::crazy: !!!

Monika uzywacie z mezem gumek? Ja bym nie umiala tak przez lateks cos robic :)
Chyba lepiej w tabletki zainwestowac lub inna metode jak gumki.
No i to nie jest najlepsza metoda antyknocepcji wiec rozumiem ze w ciazy jestes :)
My z partnerem nie uzywalismy antykoncepcji, po ciazy tez nie.
Teraz po porodzie wezme pierw tabletki dla karmiacych a pozniej chyba spirala :)

reklama
Melduję się po wizycie z dzidzią wszytko ok wszystkie parametry w normie waży 390 czyli tyle co wiek ciażowy serducho dobrze pracuje łożysko na tylnej scianie szyjka dłyga zamknięta. Co do płci to tu zaskoczenie nadal mój mąż w szoku 90 % że DZIEWCZYNKA !!!! Tak nas to zaskoczyo bo w rodzinie same chopaki, mina mojego M nie do zapomnienia Miłosz się bardzo ucieszył. No teraz zobaczymy czy nasza pani dr potwierdzi za dwa tygodnie choć mąż kazał lekrzowi pokazywać gdzie on to sprawdza i stwierdził sikawy nie ma:szok:.
Zastanawiamy się teraz nad imieniem są trzy opcje Aniela Helena i Klara syn obstawia Klarę a ja sama nie wiem chyba musimy sie z tym przespać.
No i tyle rzeczy na chłopczyka mam a na dziewczynkę prawie nic, ale cieszę się strasznie :tak::cool2: tylko chciakabym już na 100% wiedzieć.

Nikusia wózek fajny super okacja ci się trafiła.
my chyba będziemy obstawiać maxi cosi mura 4 bo dostawniemy do niego gondolę i fotelik wystarczy tylko spacerówke kupić.

jestem taka podekscytowana że nie wiem co chciałam wam jeszcze napisać muszę ochłonąć.

Do góry