reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Juszka dużo :tak: W sumie to nie wiem bo po 2 łyżeczce przestaję patrzeć...
Ja nie słodzę herbatki wcale, więc mnie to przeraża...
Dasz radę :-D Gdyby nie Dzidzia to bym powiedziała, że w aptece 50g glukozy 4zł i można sobie rozpuścić.... ale myślę, że jednak niezdrowo takiej ilości cukru sobie dostarczać...

Pisz kiedy idziesz, a my wszystkie kciuki zaciśniemy i dasz radę :tak:

Ostatnia edycja:
Mamusiu synka... mam do Ciebie pytanie...
Jak długo u Twojego Julka trwały te kupy i czym je zwalczyłaś? Co podawałaś
Mój znowu ma rozwolnienie, już drugi raz w ciągu dwóch tygodni. Nie wiem za bardzo z czego to może wynikać i jak go leczyć. Bedę musiała mu jakieś badania zrobić.

Ja jestem przeciwniczką przejmowania świąt, które nie są nasze i chyba bardziej bym się wkurzyła samym pomysłem organizacji Haloween....

Juszka Jejku przepraszam Cię bardzo! :zawstydzona/y:
Skopiowałam nick, a przeglądarka mi poprawiła na co chciała... :zawstydzona/y:

Przyznaję się - nie przeczytałam już później już tego co pisałam....

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie przyszle!!! :-)

Ozila, Ewula_m Gratuluje dziewczynek!!! :tak:

jaspis Gratuluje synka! :tak: Moja coreczka tez była na początku caly czas mniejsza, ale teraz nadgonila. W poniedziałek miala już 399g w 20 tyg. i 3 dniach.

Moniqaa Duzy chłopak już, ale teraz już wolniej troche będzie rosl, wiec będzie dobrze! ;-)

Jesli chodzi o zdrowe odzywianie to ja ogolnie zawsze się staram, ale jakos nie zawsze wychodzi, bo czasami wygrywa len a czasami ochota na słodkie hehe ;-)

Koreczek ja tez mam takie wścibskie sasiadki, no ale u nas tylko pomoglo nie oddzywanie się do nich wogole. Ja do tej naszej najbliższej tez kiedys mówiłam ciociu, ale jak zaczela gadac o mnie za moimi plecami, przestalam się oddywac i traktuje ja jak powietrze poprostu. Nie ma co się niepotrzebnie denerwowac!

flower188 trzymam kciuki, żeby nie było ponownej cholestazy!

ewa86 Franek pewnie będzie duzo serc lamac w przyszłości!!! ;-)

nieznajoma1991 mam nadzieje, ze to nic powaznego!! A jeśli nie bierzesz magnezu, to może być przez to. Ja tak mialam jak bralam mala dawke magnezu, teraz to ja już biore 6 tabletek dziennie.

Ja wczoraj mialam pracowity dzien, bo zrobilam 3 prania, rozwiesilam to wszystko 2 razy bo na początku na polu, ale nie wyschlo wszystko wiec pozniej jeszcze raz w domu. Potem byliśmy u mojej chrzestnej po sadzonki truskawek na nastepny rok i jeszcze na koniec mialam kurs szycia. Uszylam sobie sama spodnice ciazowa, olowkowa! :-D Ale dzisiaj to mnie strasznie nogi po tym wszystkim bola! Na dodatek przyjechali rodzice i zostaja do niedzieli, wiec pewnie będzie troche nerwow… :baffled:

reklama
jestem po pobraniu krwi i sików. Zupełnie o tym zapomniałam i wzięłam rano eutyrox więc jutro muszę biegać raz jeszcze żeby hormony tarczycy sprawdzić, a na 4 potrzenuję wyniki.
Na 15.45 mam dzisiaj usg i oczywiście martwię się strasznie, nawet nie tyle dzieckiem, bo jednak liczę, że tu wszystko będzie dobrze, co tym cholernym łożyskiem.
Cu do butów z decathlonu to potwierdzam że są super, wygodne i solidne. Ignacy miał podobne do tych które pokazywała ewa, z przeceny za 40 zł i się sprawdziły, tylko że jego miały całą gumową podeszwę, ale też bardzo elastyczną. W ogóle asortyment decathlonu jest bardzo w porządku. Ignac ma taki worek do boksowania i też jest super, a w niedzielę Rafał kupił sobie podobny worek tylko z everlasta i w poniedziałek musiał jechać go reklamować, bo był strasznie badziewny.
Zmykam, bo dom trzeba posprzątać jakoś tak bardziej niż odkurzaczem.

Do góry