reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Juszka dużo :tak: W sumie to nie wiem bo po 2 łyżeczce przestaję patrzeć...
Ja nie słodzę herbatki wcale, więc mnie to przeraża...
Dasz radę :-D Gdyby nie Dzidzia to bym powiedziała, że w aptece 50g glukozy 4zł i można sobie rozpuścić.... ale myślę, że jednak niezdrowo takiej ilości cukru sobie dostarczać...

Pisz kiedy idziesz, a my wszystkie kciuki zaciśniemy i dasz radę :tak:

Ostatnia edycja:
Mamusiu synka... mam do Ciebie pytanie...
Jak długo u Twojego Julka trwały te kupy i czym je zwalczyłaś? Co podawałaś
Mój znowu ma rozwolnienie, już drugi raz w ciągu dwóch tygodni. Nie wiem za bardzo z czego to może wynikać i jak go leczyć. Bedę musiała mu jakieś badania zrobić.

Ja jestem przeciwniczką przejmowania świąt, które nie są nasze i chyba bardziej bym się wkurzyła samym pomysłem organizacji Haloween....

Juszka Jejku przepraszam Cię bardzo! :zawstydzona/y:
Skopiowałam nick, a przeglądarka mi poprawiła na co chciała... :zawstydzona/y:

Przyznaję się - nie przeczytałam już później już tego co pisałam....

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie przyszle!!! :-)

Ozila, Ewula_m Gratuluje dziewczynek!!! :tak:

jaspis Gratuluje synka! :tak: Moja coreczka tez była na początku caly czas mniejsza, ale teraz nadgonila. W poniedziałek miala już 399g w 20 tyg. i 3 dniach.

Moniqaa Duzy chłopak już, ale teraz już wolniej troche będzie rosl, wiec będzie dobrze! ;-)

Jesli chodzi o zdrowe odzywianie to ja ogolnie zawsze się staram, ale jakos nie zawsze wychodzi, bo czasami wygrywa len a czasami ochota na słodkie hehe ;-)

Koreczek ja tez mam takie wścibskie sasiadki, no ale u nas tylko pomoglo nie oddzywanie się do nich wogole. Ja do tej naszej najbliższej tez kiedys mówiłam ciociu, ale jak zaczela gadac o mnie za moimi plecami, przestalam się oddywac i traktuje ja jak powietrze poprostu. Nie ma co się niepotrzebnie denerwowac!

flower188 trzymam kciuki, żeby nie było ponownej cholestazy!

ewa86 Franek pewnie będzie duzo serc lamac w przyszłości!!! ;-)

nieznajoma1991 mam nadzieje, ze to nic powaznego!! A jeśli nie bierzesz magnezu, to może być przez to. Ja tak mialam jak bralam mala dawke magnezu, teraz to ja już biore 6 tabletek dziennie.

Ja wczoraj mialam pracowity dzien, bo zrobilam 3 prania, rozwiesilam to wszystko 2 razy bo na początku na polu, ale nie wyschlo wszystko wiec pozniej jeszcze raz w domu. Potem byliśmy u mojej chrzestnej po sadzonki truskawek na nastepny rok i jeszcze na koniec mialam kurs szycia. Uszylam sobie sama spodnice ciazowa, olowkowa! :-D Ale dzisiaj to mnie strasznie nogi po tym wszystkim bola! Na dodatek przyjechali rodzice i zostaja do niedzieli, wiec pewnie będzie troche nerwow… :baffled:

reklama
jestem po pobraniu krwi i sików. Zupełnie o tym zapomniałam i wzięłam rano eutyrox więc jutro muszę biegać raz jeszcze żeby hormony tarczycy sprawdzić, a na 4 potrzenuję wyniki.
Na 15.45 mam dzisiaj usg i oczywiście martwię się strasznie, nawet nie tyle dzieckiem, bo jednak liczę, że tu wszystko będzie dobrze, co tym cholernym łożyskiem.
Cu do butów z decathlonu to potwierdzam że są super, wygodne i solidne. Ignacy miał podobne do tych które pokazywała ewa, z przeceny za 40 zł i się sprawdziły, tylko że jego miały całą gumową podeszwę, ale też bardzo elastyczną. W ogóle asortyment decathlonu jest bardzo w porządku. Ignac ma taki worek do boksowania i też jest super, a w niedzielę Rafał kupił sobie podobny worek tylko z everlasta i w poniedziałek musiał jechać go reklamować, bo był strasznie badziewny.
Zmykam, bo dom trzeba posprzątać jakoś tak bardziej niż odkurzaczem.

Do góry