Gratuluje wszystkich udanych wizyt i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie przyszle!!! :-)
Ozila,
Ewula_m Gratuluje dziewczynek!!!
jaspis Gratuluje synka!
Moja coreczka tez była na początku caly czas mniejsza, ale teraz nadgonila. W poniedziałek miala już 399g w 20 tyg. i 3 dniach.
Moniqaa Duzy chłopak już, ale teraz już wolniej troche będzie rosl, wiec będzie dobrze! ;-)
Jesli chodzi o zdrowe odzywianie to ja ogolnie zawsze się staram, ale jakos nie zawsze wychodzi, bo czasami wygrywa len a czasami ochota na słodkie hehe ;-)
Koreczek ja tez mam takie wścibskie sasiadki, no ale u nas tylko pomoglo nie oddzywanie się do nich wogole. Ja do tej naszej najbliższej tez kiedys mówiłam ciociu, ale jak zaczela gadac o mnie za moimi plecami, przestalam się oddywac i traktuje ja jak powietrze poprostu. Nie ma co się niepotrzebnie denerwowac!
flower188 trzymam kciuki, żeby nie było ponownej cholestazy!
ewa86 Franek pewnie będzie duzo serc lamac w przyszłości!!! ;-)
nieznajoma1991 mam nadzieje, ze to nic powaznego!! A jeśli nie bierzesz magnezu, to może być przez to. Ja tak mialam jak bralam mala dawke magnezu, teraz to ja już biore 6 tabletek dziennie.
Ja wczoraj mialam pracowity dzien, bo zrobilam 3 prania, rozwiesilam to wszystko 2 razy bo na początku na polu, ale nie wyschlo wszystko wiec pozniej jeszcze raz w domu. Potem byliśmy u mojej chrzestnej po sadzonki truskawek na nastepny rok i jeszcze na koniec mialam kurs szycia. Uszylam sobie sama spodnice ciazowa, olowkowa!
Ale dzisiaj to mnie strasznie nogi po tym wszystkim bola! Na dodatek przyjechali rodzice i zostaja do niedzieli, wiec pewnie będzie troche nerwow…