reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

nieznajoma1991 na ostatnim usg miał siusiaka Nasz mały Szkrab.. ale ginekolog powiedział, że jeszcze mi to potwierdzi.. moim zdaniem ciężko, żeby siusiak miał się nagle wchłonąć czy coś.. ale zobaczymy ;)

reklama
Hej :)

Miałam kupę roboty ostatnio i nie było jak pisać, ale już powoli wychodzę na prostą i może nawet będę na bieżąco czytać :D

O łazankach piszecie? Ja uwielbiam! Ostatnio udało mi się robić idealnie takie, jak Mama robi - kapusta biała i kiszona i cebulka. Mniam :)

U nas ok.
Franek ma pojutrze pasowanie na przedszkolaka :)
Nuśka po weekendzie nareszcie poczuła moc i już nie chce w ogóle ręki do chodzenia, nawet na polu. Lata jak głupia i ciężko za nią nadążyć ;)
A Antek dziś wreszcie tak przylutował, że Tata go poczuł na ręce ;)

To chyba tyle :)
Dobrej nocy!

To znaczy Aneto, ze kopniaka dostal od synka:-D

Boszzzzzzz! Ja tego psa udusze zaraz!:crazy: stoi akurat pod oknem i szczeka od pol godziny i spac nie moge!:crazy: knebel mu zaraz zaloze! I to ten kundel tak szczeka, wbrew pozorom moj haski nie sprawia tskich problemow i nie wyje po nocach, tylko siedzi cicho. A ta gnida ciagle szczeka nie wiadomo na co:crazy:

Kurna obudzilam sie o 3:30 na siusiu i nie moge zasnac a potem bede chodzila jak zombi.....wiecie wysnulam teorie ze te nocne wstawanie ma na celu przyzwyczajenie organizmu do wstawania do dziecka ...teraz wntajemy na siusiu a potem do dzidzi :-)
kupilam wczoraj kombinezonik renifer dla Krystianka o taki Kombinezon-Renifer*Nowy*. (3652955322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kurna leze i jesc mi sie chce ale nie pojde do lodowki po 4 :no:

Marcia, a mnie pies dzisiaj budzil:crazy: obudzil mnie jeszcze o 1, 2 i 4 godzinie, a ja juz z tego nieeyspania zasypiam na stojaco, wczoraj myslalam, ze zasne za kierownica:-( w ogoke tez chce kombinezon kupic, ale nie wiem czy taki typowo zimowy, czy jedienny...

Koreczek czytalam twoj wczesniejszy post o psie....wspolczuje
ja ten kombinezonik kupilam z mysla obdioru dziecka ze szpitala jak bedzie normalnie ubrany i naloze mu ten kombinezon i w nosidelko i przykryje kocykiem to mysle ze bedzie ok jak myslicie?

Aneta, ja to wszystko wiem, ale muszę się do porządnego papierniczego wybrać, no i ja koślawo piszę :/ Z resztą w tej książce są listy od rodziców, którzy swoje dzieci różnymi metodami uczyli pisania, jeszcze nim wydano tę książkę.
Spróbuj, przecież pokazanie tych 5 słówek to minuta, może na spacerzy byłaby chętna?

Ja dziś w nocy miałam jakiś koszmar związany z ciążą, nie będę Wam lepiej opisywać. Ale dobrze, ze dziś wizyta!! Teraz czekam, aż maleńka zacznie kopać...

marcia, na pewno, przecież maleństwo wsiada od razu do samochodu.

reklama
czesc

Ja własnie tez sie zastanawiam gdzie malpawzoo..............

Wiecie jaki wczoraj mnie zamul zlapał, cale popoludnie i wieczor lezalam zdechła w lóżku...............ehhhhhhhhh

Do góry