reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrówka zdrówka dla Was!!!!

ja cały weekend w szkole plus otworzyli u nas wielką galerię 3 korony więc byłam na zakupach, wieczorem do 22 byliśmy na koncercie/festiwalu z okazji otwarcia bo i doda i afromental i duuzo innych osób śpiewało.. nawet perfekcyjna pani domu byla:-D i dziś od rana w szkole jeszcze mam poranne niespanie ostatnio i od 4 czekałam na rano... a teraz lezę bo mnie boli całe spojenie i mam dosc.. ide spac zaraz!

reklama
Mrowka dobrze że z Mroweczka wszystko w porządku :) trzymam kciuki za szybki powrót do domku.. Faktycznie u nas weekendy jakieś pechowe,ale dobrze że w końcu nic złego się nie dzieje i nasze dzieci sa zdrowe :)

Nieznajoma ja zaraz przed ciąża miałam okropną infekcje i dostałam od ginekologa nystatyne i fluconazol dopochwowo i te globulki miały być bezpieczne dla kobiet w ciąży... ginekolog wiedział że mogę być w ciąży i faktycznie byłam :)

Hej
Zagladam na koniec weekendu a tu znow takie wiadomości ....

Mroowka trzymam kciuki , dobrze ze z dzidzia wszystko ok, ja bedac z Madzia w ciąży w 27 tygodniu znalazłam się w szpitalu bo tez krwawiłam, okazało się ze jakies naczynka pękły
Najwazniejsze ze jesteś pod dobra opieka :)

Nawiazujac do tematow pasów bedac w pierwszej ciąży niezapinalam, bedac z Madzia w ciąży zapinalam - jadac na wakacje przeszlo 700 km normalnie zapinalam pas i dawałam jeszcze na brzuszek poduszke , teraz tez zapinam pas nawet jak jade do pobliskiego marketu

A tak poza tym u nas ok, choć dziś prawie zemdlałam w kościele i jakas taka senna jestem caly dzień, nic tylko bym lezała, pogoda ladna choć teraz zaczyna już mocno wiac. Dzidzia daje mi coraz bardziej we znaki , teraz czekam by i maż mogl ja tez poczuc:)

Nieznajoma ja miałam w poprzedniej ciąży praktycznie co chwila, uzywalam clotrimazorum masci + czopki i myłam się białym jeleniem, uzywalam tez tamtu rosa

19Ania19 wszystkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzin spóźnione ale szczera zyczenia :)

Pozdrawiam i zycze miłego wieczoru i wszystkim duzzzoooo zdrowka

Ostatnia edycja:
wczoraj jak sie kładłam, to młody se akurat stwierdził, że on przeprowadzi trening judo/boksu czy tam innego czegoś, z dużą ilością kopniaków i innych gwałtownych wyładowań. I tak jakoś czasu ostatnio brakuje, nawet zeby przysnać jak sie bardzo chce;/

Mrówka, ściskam, moja koleżanka też tak miała że się cała krwią zalała, aż jej jeansy przesiąkły, a teraz ma zdrową 6 letnią córeczkę.

my wróciliśmy po weekendzie, było całkiem w porządku. Jeszcze w drodze powrotnej zaliczyliśmy centrum handlowe, bo Ignac przyszedł w piątek w dziurawych adidasach z przedszkola. Jakoś tak szalał że przeciął skórę i od piątku próbuję mu coś kupić, ale to już nie sezon na buty sportowe i albo nie ma rozmiaru, albo wiązane, albo mają za niskie podbicie, a on ma wysokie.

nieznajoma, ja mam problem z łożyskiem, bo dochodzi i pokrywa ujście, tzw. przodujące

do jutra

Witam sie po weekendzie:-)

mroweczko teraz zrelaksuj sie I odpoczywaj, sytuacja opanowana, z dzidzia jest I bedzie ok, wspolczuje przejsc, wiem jakie to stresujace krew zobaczyc uff.

co do pasow- zawsze zapimam i czesto podtrzymuje jadac reka w dol, musze sie chyba za tymi adapterami rozejrzec;-)

Moje malenstwo juz puka I kopie regularnie, najczesciej wieczorkiem I po jedzonku:-)))

Co jakis czas mam takie klucia w pochwie ale nie regularnie, tez tak macie moze??

milego spokojnego tygodnia Wam wszystkim zycze i Buziakuje x!
witam tez nowa mamuske:happy:

reklama
Dzien dobry!

ja wczoraj nie dalam rady zasnac bylam zmeczona ale jakos tak walalam sie moze do 24 za to Krystianek dokazywal a ja lezalam i cieszylam sie jak dziecko , uwielbiam te kopniaczki :-)

ozila ja nie mam kluc w pachwinie ale gdzies czytalam ze tak moze byc takze spokojnie

milego dnia!

Do góry