reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrówka zdrówka dla Was!!!!

ja cały weekend w szkole plus otworzyli u nas wielką galerię 3 korony więc byłam na zakupach, wieczorem do 22 byliśmy na koncercie/festiwalu z okazji otwarcia bo i doda i afromental i duuzo innych osób śpiewało.. nawet perfekcyjna pani domu byla:-D i dziś od rana w szkole jeszcze mam poranne niespanie ostatnio i od 4 czekałam na rano... a teraz lezę bo mnie boli całe spojenie i mam dosc.. ide spac zaraz!

reklama
Mrowka dobrze że z Mroweczka wszystko w porządku :) trzymam kciuki za szybki powrót do domku.. Faktycznie u nas weekendy jakieś pechowe,ale dobrze że w końcu nic złego się nie dzieje i nasze dzieci sa zdrowe :)

Nieznajoma ja zaraz przed ciąża miałam okropną infekcje i dostałam od ginekologa nystatyne i fluconazol dopochwowo i te globulki miały być bezpieczne dla kobiet w ciąży... ginekolog wiedział że mogę być w ciąży i faktycznie byłam :)

Hej
Zagladam na koniec weekendu a tu znow takie wiadomości ....

Mroowka trzymam kciuki , dobrze ze z dzidzia wszystko ok, ja bedac z Madzia w ciąży w 27 tygodniu znalazłam się w szpitalu bo tez krwawiłam, okazało się ze jakies naczynka pękły
Najwazniejsze ze jesteś pod dobra opieka :)

Nawiazujac do tematow pasów bedac w pierwszej ciąży niezapinalam, bedac z Madzia w ciąży zapinalam - jadac na wakacje przeszlo 700 km normalnie zapinalam pas i dawałam jeszcze na brzuszek poduszke , teraz tez zapinam pas nawet jak jade do pobliskiego marketu

A tak poza tym u nas ok, choć dziś prawie zemdlałam w kościele i jakas taka senna jestem caly dzień, nic tylko bym lezała, pogoda ladna choć teraz zaczyna już mocno wiac. Dzidzia daje mi coraz bardziej we znaki , teraz czekam by i maż mogl ja tez poczuc:)

Nieznajoma ja miałam w poprzedniej ciąży praktycznie co chwila, uzywalam clotrimazorum masci + czopki i myłam się białym jeleniem, uzywalam tez tamtu rosa

19Ania19 wszystkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzin spóźnione ale szczera zyczenia :)

Pozdrawiam i zycze miłego wieczoru i wszystkim duzzzoooo zdrowka

Ostatnia edycja:
wczoraj jak sie kładłam, to młody se akurat stwierdził, że on przeprowadzi trening judo/boksu czy tam innego czegoś, z dużą ilością kopniaków i innych gwałtownych wyładowań. I tak jakoś czasu ostatnio brakuje, nawet zeby przysnać jak sie bardzo chce;/

Mrówka, ściskam, moja koleżanka też tak miała że się cała krwią zalała, aż jej jeansy przesiąkły, a teraz ma zdrową 6 letnią córeczkę.

my wróciliśmy po weekendzie, było całkiem w porządku. Jeszcze w drodze powrotnej zaliczyliśmy centrum handlowe, bo Ignac przyszedł w piątek w dziurawych adidasach z przedszkola. Jakoś tak szalał że przeciął skórę i od piątku próbuję mu coś kupić, ale to już nie sezon na buty sportowe i albo nie ma rozmiaru, albo wiązane, albo mają za niskie podbicie, a on ma wysokie.

nieznajoma, ja mam problem z łożyskiem, bo dochodzi i pokrywa ujście, tzw. przodujące

do jutra

Witam sie po weekendzie:-)

mroweczko teraz zrelaksuj sie I odpoczywaj, sytuacja opanowana, z dzidzia jest I bedzie ok, wspolczuje przejsc, wiem jakie to stresujace krew zobaczyc uff.

co do pasow- zawsze zapimam i czesto podtrzymuje jadac reka w dol, musze sie chyba za tymi adapterami rozejrzec;-)

Moje malenstwo juz puka I kopie regularnie, najczesciej wieczorkiem I po jedzonku:-)))

Co jakis czas mam takie klucia w pochwie ale nie regularnie, tez tak macie moze??

milego spokojnego tygodnia Wam wszystkim zycze i Buziakuje x!
witam tez nowa mamuske:happy:

reklama
Dzien dobry!

ja wczoraj nie dalam rady zasnac bylam zmeczona ale jakos tak walalam sie moze do 24 za to Krystianek dokazywal a ja lezalam i cieszylam sie jak dziecko , uwielbiam te kopniaczki :-)

ozila ja nie mam kluc w pachwinie ale gdzies czytalam ze tak moze byc takze spokojnie

milego dnia!

Do góry