reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ada miałam dziś kiepski dzień aż do teraz. Twoja wiadomość sprawiła że od razu mi się lepiej na serduszku zrobiło. A i mój Maciek sie również ucieszył. Trzymamy za Was mocno kciuki i wierzymy że wszystko będzie dobrze.

reklama
dziekuje dziewczyny :)
Termin prawdopodobnie wychodzi na 7 lipca ale sie okaze na pierwszej wizycie.
Zycie lubi platac figle ale jestem pozytywnych mysli, poki nie bede po wizycie u gin to nikomu nic nie mowimy,nawet w pracy nie mowie jak poprzednim razem bo nie chce pozniej ich falszywego wspolczucia gdyby cos mialo byc nie tak.
Nie sadzilam ze tak szybko nam sie uda,ale jednak :)

Dzien dobry!

ja tradycyjnie skoro swit....
ada wielkie gratulacje i teraz na pewno bedzie wszystko ok :-)

mam dzisiaj ambitny plan posprzatamia calego domu ale co z tego wyjdzie nie mam pojecia..jak zwykle

udanej soboty!

Ada - gratuluję:-)
A ja zostałam sama m z hania pojechali do teściow na parę dni. Mi 5 godz jazdy się nie uśmiechnęło ale już tęsknię

Miłego dnia

reklama
Też, cholewcia, nie śpię!
Juszka też bym nie robiła amniopunkcji- wielokrotnie słyszałam, że takie zmiany są przejściowe i częste. A że się wypłakałaś to też dobrze- oczyszczenie emocji czyni cuda. Życzę udanego weekendu z dobrym humorem!:-)

Zakupiłam właśnie na Allegro adapter do pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży. Za tydzień wybieramy się do Zakopca i stwierdziłam że, po moich licznych "przygodach", wolę dmuchać na zimne. Używany za 44,5 plus koszty przesyłki.

Do góry