reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ada miałam dziś kiepski dzień aż do teraz. Twoja wiadomość sprawiła że od razu mi się lepiej na serduszku zrobiło. A i mój Maciek sie również ucieszył. Trzymamy za Was mocno kciuki i wierzymy że wszystko będzie dobrze.

reklama
dziekuje dziewczyny :)
Termin prawdopodobnie wychodzi na 7 lipca ale sie okaze na pierwszej wizycie.
Zycie lubi platac figle ale jestem pozytywnych mysli, poki nie bede po wizycie u gin to nikomu nic nie mowimy,nawet w pracy nie mowie jak poprzednim razem bo nie chce pozniej ich falszywego wspolczucia gdyby cos mialo byc nie tak.
Nie sadzilam ze tak szybko nam sie uda,ale jednak :)

Dzien dobry!

ja tradycyjnie skoro swit....
ada wielkie gratulacje i teraz na pewno bedzie wszystko ok :-)

mam dzisiaj ambitny plan posprzatamia calego domu ale co z tego wyjdzie nie mam pojecia..jak zwykle

udanej soboty!

Ada - gratuluję:-)
A ja zostałam sama m z hania pojechali do teściow na parę dni. Mi 5 godz jazdy się nie uśmiechnęło ale już tęsknię

Miłego dnia

reklama
Też, cholewcia, nie śpię!
Juszka też bym nie robiła amniopunkcji- wielokrotnie słyszałam, że takie zmiany są przejściowe i częste. A że się wypłakałaś to też dobrze- oczyszczenie emocji czyni cuda. Życzę udanego weekendu z dobrym humorem!:-)

Zakupiłam właśnie na Allegro adapter do pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży. Za tydzień wybieramy się do Zakopca i stwierdziłam że, po moich licznych "przygodach", wolę dmuchać na zimne. Używany za 44,5 plus koszty przesyłki.

Do góry