reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto to taka poduszka dla kobiet w ciazy. Tu masz opis: Kojec Motherhood | SOSrodzice.pl Mi naprawde pomoglo, choc cena faktycznie mnie na początku przerazila, ale dziewczyny tutaj tez chwalily, wiec stwierdzilam ze sprobuje i nie zaluje. :tak:

Czarnyloczek moje maleństwo, tez do duzych nie należy. Mialo we wtorek 270g, ale jak się wszystko Prawdowo rozwija to nie mam zamiaru się stresowac. ;-)

Juszka1988 ja pewnie na twoim miejscu tez bym się popłakała i jeśli chodzi o te torbiele to na pewno wszystko będzie w porzadku!!!

reklama
secreto to taka poduszka dla kobiet w ciazy. Tu masz opis: Kojec Motherhood | SOSrodzice.pl Mi naprawde pomoglo, choc cena faktycznie mnie na początku przerazila, ale dziewczyny tutaj tez chwalily, wiec stwierdzilam ze sprobuje i nie zaluje. :tak:

Czarnyloczek moje maleństwo, tez do duzych nie należy. Mialo we wtorek 270g, ale jak się wszystko Prawdowo rozwija to nie mam zamiaru się stresowac. ;-)

Juszka1988 ja pewnie na twoim miejscu tez bym się popłakała i jeśli chodzi o te torbiele to na pewno wszystko będzie w porzadku!!!

ja mam tą poduszkę i wgl mi nie potrzebna:no: może za mały brzuch jeszcze

witajcie kochane :)
dawno do was nie zagladalam, a dzis pragne sie z wami podzielic ze znow dolaczam do zafasolkowanych :)
jestem bardzo szczesliwa ale i pelna obaw czy tym razem wszystko bedzie dobrze,
udalo sie po pierwszej @ od zabiegu, prawdopodobnie w dniu w ktorym mialam wizyte i gin dala zielone swiatlo lub3-4 dni pozniej. Gdy zobaczylam dwie kreski na tescie az skakalam ze szczescia i niedowierzajac zrobilam jakies 3 testy w przeciagu kilku dni :)

Juszka trzymam kciuki za maluszka. Na pewno wszystko będzie dobrze!

Gratuluję też dzisiejszych udanych wizyt.

A ja dziś cały dzień na plotkach- najpierw byłam u przyjaciółki na herbatce. Też marcówką będzie! I dziś się dowiedziała, że też chłopaczek w brzuchu siedzi. Jeja i u mojej siostry też chłopak będzie. Urodzaj na siusiaki!!!
A teraz właśnie wróciłam z kolacji z koleżankami- makaron z kurkami wciągłam mniam mniam :-)

reklama
Do góry