reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

U nas młody też do nas przychodzi, a daleko nie ma, bo jego łóżeczko jest u nas w sypialni ;) W każdym razie o różnych porach, gdy idą żeby już około północy, gdy z zębami i katarem itp spokój to śpi w łóżeczku gdzieś do 5, po czym budzi się na mleko i wtula w mamusię ;) A najchętniej to by pewnie tatę pogonił, bo czasem wnerwia się, ze mu ciasno i wędruje od siebie do nas, znów do siebie, ale jednak łóżko rodziców to jest to :p

Od kilku dni wizyta za wizytą i z każdej dobre wieści, oby tak dalej! :)

reklama
Mój ma 4,5 roku i też jeszcze przychodzi do nas czasem w środku nocy się do środka właduje, czasem nad ranem a czasem całą noc u siebie w pokoju przesypia :-)

Dzisiaj moje maleństwo chyba fikołka robiło bo aż mi ścisnęło całą lewą stronę i tatuś położył rękę na brzuchu i poczuł sam pierwsze ruchy dzidziulka i jaki dumny był, bo do tej pory jak przykładał dłoń to była cisza :tak:. W ogóle maluszek dzisiaj fikał cały dzień prawie i to już od 5 rano :)

karolcia
witamy:tak:
Juszka gratuluje chłpaczka ;-)
Czrnyloczek, mamusia synka gratuluję dobrych wieści z wizyt.

No to się nie martwię tym ze moja Madzia tak wedruje, u nas jak już ja nie mam jak się wyspac to przechodzę do jej pokoju :)
Japis pięknie ze już tatuś czuje malesntwo :) Ale masz je rozbrykane :-):-)

Moja mala tez czesto laduje u nas w lozku. Tylko ze spi jeszcze w takim ze szczebelkami i to ja musze po nia przychodzic. Jak slysze w niani ze juz sie wierci na maxa i marudzi to biore ja do nas i zasypia w sekunde. Na szczescie lozko mamy duze okragle ze nieraz i w 5 z mojego synami sie spalo jak w nocy do nas przywedrowali :p jak mala spi ze mna to dluzej do 9 czasem a jak sama to o 7 potrafi wstac :p

Karolcia, musisz w ustawieniach sygnatury wkleić bbcode :)

U nas Franek śpi sam. Od zawsze właściwie. Od 4 mies. u siebie w pokoju, a od 11 mies. przesypia noce. I raczej nie przychodzi do nas. A jak przychodzi, to go odprowadzamy i śpi dalej u siebie.

Za to Nuśka nadrabia ;) Jak jadła w nocy, to spała do rana u siebie z przerwą na jedzenie, ale teraz co chwilę a to zęby, a to katar, a to cośtam i nie chce się nam przy niej siedzieć (starość nie radość), więc ląduje u nas czasem nad ranem :/

Carri u mnie byl obiadek, ale zjadlam bitki wolowe w sosie grzybowym z kluseczkami... golabki bede jadla wiexzoren- apetyt wrocil ;) co do nocek, Julek nie prZyjdzie do nas, woka mnie ja mowie mu, ze zaraz przyjde I spi dale... tylko mi sie dobeze spi ba Jego materacu, a my w sypialni mamy jakis leczniczy, bo m.mial problemy Z Kregoslupem ...
AneraNorwegia w 5tke w jedym lozku to muusicie miec super poranki.... :)
Juz dojechalam do domu... Julek padl w aucie, ma do konca tyg wole bo conferencje, jutro ide pierwszy raz do Jego Pani... ciekawe jak mu idzie, mysle ze ok, bo jest zawsze prawie ba niebueskim a to odpowiednik 5, tyle ze pewnie gada ba zajeciach, ale to juz Ma pwwnie po mnie..... ;)

reklama
Masiosia golabki <3 ale mi smaka narobilas!!! Jutro lece po kapuste i mieso :) ryzu mam 5 kg bo jemy co drugi dzien praktycznie wiec ok :D no i pomidorki na sosik tez sa.
Juz mi slinka cieknie :)
Mam w lodowce sloik bigosu ale to nie to samo :p

Do góry