reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczyny...spaliłam rondel :eek: gotowałam ziemniaki i nawet sama nie wiem kiedy zasnęłam. Jak się obudziłam, to ziemniaki zjarane doszczętnie i garnek do wyrzucenia....nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się to...

reklama
Mrowka uu ha ha ha ważne że nic gorszego się nie stało! :-)Następnym razem nastaw sobie jakiś budzik na to co gotujesz w kuchence albo taki minutnik.

Ja chyba nie kupię specjalnie kurtki na 3 mc... mam płaszcz i raczej się w niego zmieszczę a jak nie to będę kombinować wtedy;p puki co muszę skupić się bardziej na oficerkach.

Carii, bo w szpitalu się spieszą i tarmoszą maleństwo podczas kąpieli, z resztą maź płodowa ma właściwości ochronne, a taki maluch przecież się nie brudzi bo i czym??

Carri - No moja siostra ma trójkę dzieci 2 dziewczynki i chłopca...do tego *******ca na punkcie ubranek, ciuchów itd... więc akurat tego nam brakować nie będzie :tak:... Dlatego myślę, że od ewentualnych gości zażyczymy sobie, w razie co pampersy i jakieś kosmetyczne rzeczy...
Mrowkaa - :szok: o matko jedyna... No zawsze musi być ten pierwszy raz ale żeby lubować się w spalonych ziemniakach :-p;-):-)...nie no żart...najważniejsze, że nic groźnego się nie stało i w porę się obudziłaś ...
Guziczek- ja też spróbuję wcisnąć się w swój płaszcz a jak nie to uderzę do siostry :happy:

JA JUTRO O 11 mam wizytę..tym razem planową :sorry: PROSZĘ O KCIUKASY:happy:..bo pewnie rano się nie odezwę...

Dzięki dziewczyny! Myślę,że raczej nic by się nie zapaliło,bo mam płytę indukcyjną. Garnka szkoda, a smród spalenizny czuję do tej pory...eh....bardziej mnie zmartwiło to,że w taki niekontrolowany sposób zasnęłam, to mi się na prawdę wcześniej nie zdarzało :-( Eh...stałam się chyba bardziej nieporadna życiowo....:eek: Czasami łapię się na akcjach o które bym się w życiu nie podejrzewała....

u mnie w szpitalu jest tak jak u carri, pielęgniarki ok 19 przychodzą bo dzieciaczki i je biorą do kąpieli..... chyba źle tego nie robią bo Ola w domu kąpać się nie bała wręcz uwielbia wodę :):) no a mamusie przy kąpieli szpitalu nie są potrzebne.... co szpital to inna bajka

reklama
Do góry