reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczyny...spaliłam rondel :eek: gotowałam ziemniaki i nawet sama nie wiem kiedy zasnęłam. Jak się obudziłam, to ziemniaki zjarane doszczętnie i garnek do wyrzucenia....nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się to...

reklama
Mrowka uu ha ha ha ważne że nic gorszego się nie stało! :-)Następnym razem nastaw sobie jakiś budzik na to co gotujesz w kuchence albo taki minutnik.

Ja chyba nie kupię specjalnie kurtki na 3 mc... mam płaszcz i raczej się w niego zmieszczę a jak nie to będę kombinować wtedy;p puki co muszę skupić się bardziej na oficerkach.

Carii, bo w szpitalu się spieszą i tarmoszą maleństwo podczas kąpieli, z resztą maź płodowa ma właściwości ochronne, a taki maluch przecież się nie brudzi bo i czym??

Carri - No moja siostra ma trójkę dzieci 2 dziewczynki i chłopca...do tego *******ca na punkcie ubranek, ciuchów itd... więc akurat tego nam brakować nie będzie :tak:... Dlatego myślę, że od ewentualnych gości zażyczymy sobie, w razie co pampersy i jakieś kosmetyczne rzeczy...
Mrowkaa - :szok: o matko jedyna... No zawsze musi być ten pierwszy raz ale żeby lubować się w spalonych ziemniakach :-p;-):-)...nie no żart...najważniejsze, że nic groźnego się nie stało i w porę się obudziłaś ...
Guziczek- ja też spróbuję wcisnąć się w swój płaszcz a jak nie to uderzę do siostry :happy:

JA JUTRO O 11 mam wizytę..tym razem planową :sorry: PROSZĘ O KCIUKASY:happy:..bo pewnie rano się nie odezwę...

Dzięki dziewczyny! Myślę,że raczej nic by się nie zapaliło,bo mam płytę indukcyjną. Garnka szkoda, a smród spalenizny czuję do tej pory...eh....bardziej mnie zmartwiło to,że w taki niekontrolowany sposób zasnęłam, to mi się na prawdę wcześniej nie zdarzało :-( Eh...stałam się chyba bardziej nieporadna życiowo....:eek: Czasami łapię się na akcjach o które bym się w życiu nie podejrzewała....

u mnie w szpitalu jest tak jak u carri, pielęgniarki ok 19 przychodzą bo dzieciaczki i je biorą do kąpieli..... chyba źle tego nie robią bo Ola w domu kąpać się nie bała wręcz uwielbia wodę :):) no a mamusie przy kąpieli szpitalu nie są potrzebne.... co szpital to inna bajka

reklama
Do góry