Witam w deszczowa ponura srode , pada u nas od rana .... Jak u was tez tak jest to przesylam nam wszystkim trochę slonca
Troszke zaczyna mnie gardełko bolec wiec herbata z miodem poszla w ruch, poza tym u mnie ok troszkę jezdzenia mielismy do południa ale udało nam się wszystko pozalatwiac wiec mam już z czapki...
Mąż jeszcze noga w gipsie na kolejne dwa tygodnie :/
Udalo mi nadrobić zaleglosci wiec troszkę Wam poodpisuje ...
Ewula M czemu sie w szpitalu na kapiel nie zgodzisz? U nas w szpitalu od porodu kapiel byla codziennie , pielegniarki kapaly maluszki zawsze kolo 19 , ja nie bylam przy tym bo nie bylo takiej potrzeby ,a jak wrocilam z mala do domu to kapalam mala od drugiego dnia
Kulka84 trzymam kciuki zeby sie to wchlonelo, lekarz powiedzial ci ze poki co to wszystko jest w granicach normy wiec glowa do gory , zobaczysz bedzie dobrze, poki co staraj sie tym niedenerwowac
Farfalla88 oj to kiedy slub??
Ewa86 gratuluje udanej wizyty no i przede wszystkim 100%synusia
Moze Franek goraczkuje bo zabki wychodza?? Moja mala ostatnio goraczkowala bo jest 5 wychodzily....zdrowka zycze dla synusia.
A co lekarz mowi na ta goraczke??
Monisia0605 rowniez gratuluje udanej wizyty
Ozila miec taka tesciowa to skarb
Mlodamama domowe wyroby sa najlepsze
Juszka gratuluje ruchow malesntwa
)
Nikusia czasem juz tak jest ....ze idziesz na L4 a ciagle z pracy dzwonia
hehe ciuszkow niezle podostawalas, fajnie wlasnie jest takie cos ze ktos ciuszki ci daje wiedzac ze nowe troche kosztują
Aneta nie ma co porownywac kraje zagraniczne do naszego kraju
Secreto trzymam kciuki za obrone..... a co do kregoslupa to tez mnie pobolewa ale bardziej brzuch boli jak wiecej opochodze czy duzej posiedze
Mmka1978 urzadzenie mieszkanka oj meczy my pamietam ze nawet dwa razy dziennie do castoramy sie jezdzilo
Mamusia synka ja na usg na nfz bylam juz 3 razy i co miesiac jak chodze do lekarza robi mi usg , poza tym raz w miesiacu chodze za 50zl do szpitala ale tez do tego samego lekarza
Guziczek gratukuje udanej wizyty
Joasia ja kupilam kutrke na zime na czas ciazy w C&A , ma kurtka jeszcze sznureczki po to by jak brzuszek rosl wtedy mozna kurtke popuscic a cena ok 160zl ale widzialam tez w H&m ...
Pozdrawiam wszystkie i zdrowka zycze