reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej dziewczyny. Ja nie wiem co to ze mna bedzis, taka jestem dzisiaj zjechana, brzuch mnie dolem boli, slabo sie czuje, glowa boli. Zmierzylam sobie cisnienie mialam 159/101 a puls to 107 i zbieram sie do lekarza na zbicie cisnienia. Niemozliwe zebym miala takie eysokie z wysilku, bo caly dzien leze i ksiazke czytam, wiec nic stresow ani nic. Powodzenia i kciukasy za Was<3

3,5 cm to moim zdaniem dobra dlugość szyjki. Przynajmniej dla mojego gina była w pierwszej ciaży. Cały czas taką miałam.
Myślę, że każda może mieć inną długość, ważne, żeby się drastycznie nie skracała :)

Monisia trzymam kciuki za remont, ja ciągle dumam, czy malować czy nie. Wprawdzie mieszkamy w tym mieszkaniu 2,5 roku tylko, ale być coś zmieniła.
Syndrom wicia gniazda mi się włączył :)

koreczek nie możesz mieć takiego ciśnienia.. leć do lekarza! dlaczego dopegytu Ci nie dadzą do brania? jest bezpieczny..

mamusiu dopochwową? i ile?
czuje dziś takie miłe smyrkanie bo bokach:-) na środku brzucha nic nie czuje ale to pewnie przez łożysko na przedniej ścianie...

Moja napewno 3cm nawet nie ma , cos kolo 2 i otwarta tak na 1palec :/ mam nadzieje ze na nastepnym usg nie okaze sie ze jest jeszcze krotsza :O no ale zadnych lekarstw nie biore od poczatku ciazy ani witamin. W tamtej tez nic. Bedzie dobrze :)

Fajne zdjecie dzisiaj znalazalam :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1381504385.548189.jpg
Pisalo ze zaplodnienie naturalne :O

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1381504385.548189.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381504385.548189.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
mlodamama 2*2 luteiny dziennie ....

ja miałam na poczatku 4,5 cm, potem 4,2cm, teraz 3,7 cm...
Byliśmy na zakupach, takich większych, jestem zajechana :-(

Koreczek zeby Cie tylko w szpitalu nie zatrzymali.....

Do góry