reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej dziewczyny. Ja nie wiem co to ze mna bedzis, taka jestem dzisiaj zjechana, brzuch mnie dolem boli, slabo sie czuje, glowa boli. Zmierzylam sobie cisnienie mialam 159/101 a puls to 107 i zbieram sie do lekarza na zbicie cisnienia. Niemozliwe zebym miala takie eysokie z wysilku, bo caly dzien leze i ksiazke czytam, wiec nic stresow ani nic. Powodzenia i kciukasy za Was<3

3,5 cm to moim zdaniem dobra dlugość szyjki. Przynajmniej dla mojego gina była w pierwszej ciaży. Cały czas taką miałam.
Myślę, że każda może mieć inną długość, ważne, żeby się drastycznie nie skracała :)

Monisia trzymam kciuki za remont, ja ciągle dumam, czy malować czy nie. Wprawdzie mieszkamy w tym mieszkaniu 2,5 roku tylko, ale być coś zmieniła.
Syndrom wicia gniazda mi się włączył :)

koreczek nie możesz mieć takiego ciśnienia.. leć do lekarza! dlaczego dopegytu Ci nie dadzą do brania? jest bezpieczny..

mamusiu dopochwową? i ile?
czuje dziś takie miłe smyrkanie bo bokach:-) na środku brzucha nic nie czuje ale to pewnie przez łożysko na przedniej ścianie...

Moja napewno 3cm nawet nie ma , cos kolo 2 i otwarta tak na 1palec :/ mam nadzieje ze na nastepnym usg nie okaze sie ze jest jeszcze krotsza :O no ale zadnych lekarstw nie biore od poczatku ciazy ani witamin. W tamtej tez nic. Bedzie dobrze :)

Fajne zdjecie dzisiaj znalazalam :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1381504385.548189.jpg
Pisalo ze zaplodnienie naturalne :O

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1381504385.548189.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1381504385.548189.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
mlodamama 2*2 luteiny dziennie ....

ja miałam na poczatku 4,5 cm, potem 4,2cm, teraz 3,7 cm...
Byliśmy na zakupach, takich większych, jestem zajechana :-(

Koreczek zeby Cie tylko w szpitalu nie zatrzymali.....

Do góry