Hej! :-)
Jeśli chodzi o biust, to mi już urosl o jakies 2 rozmiary i chyba nadal rosnie, bo nadal mnie boli. Najgorsze jest to, ze już nie mam zadnego normalnego stanika w który się mieszcze a przed ciaza mialam zalezy jak na po patrzec 75 C lub 65 E, wiec trudno mi cokolwiek teraz znaleźć. A nie chce kupowac takich drogich stanikow u brafitterki, bo to w sumie tylko na chwile. W domu chodze teraz w sportowych i mysle nad kupnem takich do karmienia.
Zapisalam się tez na zajecia dla kobiet w ciazy. W niedziele ide na aquaaerobic dla mam w ciazy a w tygodniu na gimnastyke. Na szczescie akcepcja karte Multisport to przynajmniej nie będę musiala dodatkowo za nie placic.
Ale macie dlugie szyjki!!!!!
U nie jest tylko kroche ponad 3cm, ale lekarz nic nie mowil , ze za malo czy cos...
Nie moge sie doczekac naszego remontu. Mam nadzieje, ze juz za jakis tydzien 2 zaczniemy, bo mialabym straszna ochote cos pogotowac i wogole, ale narazie musze to robic w kuchni gdzie babcia przesiaduje, a ja ostatnio wole jej z drogi schodzic zeby sie nie denerwowac niepotrzebnie...
flower188 tu udanego weekendu zycze!!!
19ania90 Gratuluje ruchow! :-) U mnie nadal cisza, no ale daje malenstwu jeszcze ze 2 tygodnie ;-)
secreto biedactwo! No to musisz duzo odpoczywac i będzie dobrze! A i mialam się pytac, bo ty tez z Krakowa jestes. Pisalas, ze dostałaś nr do fizjoterapeuty. Ja w sumie szukam jakies dobrego, mogłabyś się podzielic? Skad ten fizjoterapeuta jest?
farfalla88 Z endokrynologiem zazwyczaj ciezko jest. Ja chodze do medicoveru i mimo, ze jest to prywatnie to na termin czeka sie okolo miesiaca, ale jak powiesz, ze jestes w ciazy to napewno kazdy endokrynolog sie zgodzi ciebie przyjac!