reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja tez mam ochote :) w tamtej ciazy balam sie bardziej o to czy podobam sie tatuskowi taka z brzuchem, ale caly czas powatrzal ze jestem piekna i seksi mamuska. Ostatnio pare razy powiedzialam ze robie sie gruba to mnie zawsze poprawia ze nie gruba tylko duza :) i ze jestem w ciazy a to piekne :)

W tamtej ciazy jakos mialam blokade kolo 7-8msc a w 9 to tyle ile sie dalo baraszkowalismy zeby tylko mala wyszla na swiat :)

reklama
No normalnie umyłam okno w kuchni bo słońce wyszło a ja się już na ten brud patrzeć nie mogłam...jeszcze jedno mi zostało ale to na inny dzień sobie zostawię :)
Ja to jak zwykle do Was z pytaniem:) Tylko takim intymnym tym razem...Jeśli któraś z Was zechce odpowiedzieć będę wdzięczna.
Jak to u Was jest z seksem teraz? Macie na niego ochotę? Jest tak jak przed zajściem w ciąże czy może inaczej?
Powiem Wam, że ja jakoś teraz nie mam ochoty na żadne czułości. I tak jakoś ostatnio u nas posucha w tej kwestii..Mój A to by strasznie chciał a ja się boję..Boje się o maleństwo. Mimo, że jest ok i nie mamy przeciwwskazań w tej kwestii to ja się panicznie boję co będzie jak nie daj Boże "po" zobaczę jakąś krew lub będzie mnie coś boleć..I tak kurcze głupio mi kiedy odmawiam ale jak już coś zaczynamy to ja mam w głowie tylko ten strach i małego przed oczami i oczywiście kończy się na niczym. A szkoda mi mojego męża i powinnam się cieszyć że jestem nadal dla niego atrakcyjna. I tak mija czas a za chwilę może w ogóle w tych sprawach być kiepsko jak już się rozrosnę i nie będę taka "na chodzie"...Już sama nie wiem jak mam się przełamać...

jakbym o sobie czytała.. ale już się tak nie boję... biorę sobie na wieczór profilaktycznie o jedną tabletkę magnezu więcej..a ochota ostatnio ok.. zwłaszcza jak mam sny:-D raz mojego w nocy budziłam:rofl2: był w takim szoku, że ledwo zaczaił o co kaman...

ale dziś miałam dzien.. byliśmy wyrejestrowac auto, zarejestrować nowe, ja na coombsa, po wyniki krwi i moczu, potem po wypis do szpitala i jeszcze 3km na nogach w obcasach po paliwo bo cos nam źle pokazuje i nam brakło! nogi mi do du** wchodzą.. dopiero wróciliśmy pół h temu a wyjechaliśmy o 6..

Mi lekarz dzisiaj na gardło polecił spray ARGENTIN-T. Poszperałam po necie i podobno jest bardzo skuteczny. Tantum Verde nie miałam więc nie mam porównania.

Kulka u nas też cisza w tych sprawach... Może jeszcze się to zmieni...
Może u Ciebie wystarczy rozmowa z lekarzem i to Cię odblokuje :tak:

Marcia troszkę się uspokoiłam... jednakże nadal czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe USG... Trochę boję się, że cicho i spokojnie tam w brzuszku... Jednakże skoro nie tylko ja tak mam to może nie trzeba panikować...

reklama
wcinam śledzie w śmietanie, mniam
u nas nadal brzydko, ale za to całkiem ciepło. Znowu dwie godziny po przedszkolu byliśmy na placu zabaw.
kulka, ja to ochotę mam, ale ja zawsze przytulasta byłam, mąż też, no ale mamy zakaz od lekarza przez to cholerne łożysko, więc kiepsko.
mamusiasynka, mi w ciąży z B urosły do D, masakra, musiałam bieliznę pokupować, bo wszystko się wylewało.

Do góry