reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Kobietki w tygodniu miałam wrażenie, że czuję ruchy dziecka, a teraz dwa dni nic...
Ja już nie wiem czy popadam w jakąś paranoje... Eh.. też tak macie czy tylko ja tak przesadzam :-(

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Wiem,że chciał dobrze...ale i tak jestem zła jak cholera. Jeden jedyny plus jaki dostrzegam,to to że zakończyły się moje wózkowe dylematy,już nie muszę się nad tym zastanawiać....
A co do brzucha to - mamusia synka- żołądek mnie nie boli, tylko raczej jelita...zresztą gdzie nie dotknę w dolnym obszarze brzucha tam boli strasznie...Jagna - dam sobie jeszcze trochę czasu,jak nie przejdzie do rana to pójdę do lekarza.

Jagna kolezanka tez ma ten wozek, oddala po 3 tyg na gwarancje bo buda sie zaczynala pruc :/ czeka juz miesiac. Dobrze ze ma tez drugi wozek w domu
Bratowa zadowolona, nic się nie dzieje:-D

Kobietki w tygodniu miałam wrażenie, że czuję ruchy dziecka, a teraz dwa dni nic...
Ja już nie wiem czy popadam w jakąś paranoje... Eh.. też tak macie czy tylko ja tak przesadzam :-(
Ja czuje, później 2 dni nic i tak w kółko

Mrówka ja bym jechała. Mnie tak w środę bolało, pojechałam okazało się że to jelita i byłam spokojna, a i widziałam dzidzię

Dziewczyny ja chyba oszaleje.....poszlam do kibelka na siusia i zgadnijcie co...znowu plamienie , znowu jasna krew noz kuzwa.....o co chodzi z tym plamieniem u mnie? Dobrze ze jutro wizyta

Jolcia, pierwsze słyszę z tą miętą. W poprzedniej ciąży pomagała mi w początkach zgagi, teraz właśnie sobie zaparzyłam (nie pierwszy raz), bo żołądek mnie boli. A powiedział Ci co się może stać od mięty??

Carri, ale mąż się załatwił, co oni mu z tym palcem zrobią, skoro kość zmiażdżona?? ale są i plusy - będziesz miała towarzystwo w domu, o ile nie pracujesz obecnie ;)

Mam 2 znajome które mają Roan Marita, jedna nawet używany i są zadowolone. Na pewno gondola jest super, bo duża i dziecko długo w niej pojeździ, ale mi ten kosz na zakupy nie podchodzi, wolę materiałowy, bo nic nie zgubię dołem.

Marcia, a to nie Ty masz tą nadżerkę?? Może to z niej??

Ewula nie mam nadzerki tylko torbiel na lewym jajniku. Sluchajcie bo mam jeszcze jedna teorie tzn generalnie nie mam zaparc ale czasami przy wyproznieniu jest takie silniejsze parcie na stolec i moze wtedy przy napieciu peka mi jakies naczynko czy to mozliwe ? Bo juz dwa razy zauwazylam taka prawidlowosc dzisiaj tez z pol godziny wczesniej bylam na kupce w toalecie a ta krew jest tak jasno czerwona i generalnie nie ma jej nawet na wkladce tylko na papierze po siusiu. Jak myslicie to mozliwe?

reklama
Marcia, ja się nie znam, ale logicznie mi Twoja teoria brzmi.

Więcej nie doczytałam, wybaczcie :) Cały dzień poza domem.
Dobrze, bo ciężki miałam poranek. Śniło mi się, że poroniłam. Nic mnie nie bolało, ale mocno krwawiłam. Obudziłam się przekonana, że nie jestem w ciąży. Strasznie mnie zaskoczył widok brzucha w lustrze...:/ Makabra...

Do góry