reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jagna my wybraliśmy przy nadpłacie skrocenie okresu kredytowania i powiem Ci, ze nadpłaciliśmy ostatnio 4000 zł i okres kredytowania skrocił się o 11 miesięcy, nam to pasuje bo każdego miesiąca płacimy jakies durne ubezpieczenia do kredytu i za kazde nadpłacone 4000zł oszczędzamy 1500 na tych durnych ubezpieczeniach.....

reklama
Ja nie ubezpieczałam kredytu, jak coś mój mąż jest dość ubezpieczony w pracy. Wole płacić mniejszą ratę, bo mamy drugi w zakładzie męża, na 50tyś, ale oprocentowana na 2%, i nią spłaciliśmy połowę kredytu w banku. W sumie obie raty wychodzą jak 1 w banku

a my mamy ubezpieczenie na życie bo m dojeżdża do pracy i jakby się coś stało tfu tfu to nie zostałabym sama z kredytem, ubezpieczenie nieruchomości = obowiązkowe i przez pierwsze 5 lat obowiązkowe durne ubezpieczenie od utraty pracy, chorob i nie można przez pierwsze 5 lat zrezygnować :-( w sumie 130 zł miesięcznie tych głupich ubezpieczeń :-(

Ja nie musiałam bo mąż robi w państwowej firmie, dojeżdża zakładowym transportem. Prace ma mega niebezpieczną, ja zawsze boje się jak jedzie i musi dzwonić jak wyjedzie z kopalni, tylko po 3 zmianach nie dzwoni bo o 12 w nocy to przesada

A miałam Wam napisać bratowa ma wózek Marita Roan
kolor956.jpg

Mamusia a można pić miete ? mi ostatnio farmaceuta powiedz że rumianku szałwii, miety i jeszcze coś tam wymienil nie powinny pić kobiety w ciąży... polecił herbatke koperkowa ale ta mnie nie smakuje:/ pytałam bo ja lubie pić rumianek i miete no ale teraz zostaje już tylko zwykła herbata bo jedynie ta mi podchodzi...

Byłam dziś na lumpach i całą kasę wydalam na ubranka dla dzidziusia:):):) sztuka dla niemowlaka była za 1 zł:) nie mogłam się oprzeć tym cudnym małym ubranka:):) i choć płeć do końca nie pewna bardziej dla dziewczynki wybierałam;)

Marcia ja wizytę mam dopiero o 17:45 bo mąż też chce że mną iść, więc cały dzień będę myśleć, a już się nie mogę doczekać!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry