reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jagna my wybraliśmy przy nadpłacie skrocenie okresu kredytowania i powiem Ci, ze nadpłaciliśmy ostatnio 4000 zł i okres kredytowania skrocił się o 11 miesięcy, nam to pasuje bo każdego miesiąca płacimy jakies durne ubezpieczenia do kredytu i za kazde nadpłacone 4000zł oszczędzamy 1500 na tych durnych ubezpieczeniach.....

reklama
Ja nie ubezpieczałam kredytu, jak coś mój mąż jest dość ubezpieczony w pracy. Wole płacić mniejszą ratę, bo mamy drugi w zakładzie męża, na 50tyś, ale oprocentowana na 2%, i nią spłaciliśmy połowę kredytu w banku. W sumie obie raty wychodzą jak 1 w banku

a my mamy ubezpieczenie na życie bo m dojeżdża do pracy i jakby się coś stało tfu tfu to nie zostałabym sama z kredytem, ubezpieczenie nieruchomości = obowiązkowe i przez pierwsze 5 lat obowiązkowe durne ubezpieczenie od utraty pracy, chorob i nie można przez pierwsze 5 lat zrezygnować :-( w sumie 130 zł miesięcznie tych głupich ubezpieczeń :-(

Ja nie musiałam bo mąż robi w państwowej firmie, dojeżdża zakładowym transportem. Prace ma mega niebezpieczną, ja zawsze boje się jak jedzie i musi dzwonić jak wyjedzie z kopalni, tylko po 3 zmianach nie dzwoni bo o 12 w nocy to przesada

A miałam Wam napisać bratowa ma wózek Marita Roan
kolor956.jpg

Mamusia a można pić miete ? mi ostatnio farmaceuta powiedz że rumianku szałwii, miety i jeszcze coś tam wymienil nie powinny pić kobiety w ciąży... polecił herbatke koperkowa ale ta mnie nie smakuje:/ pytałam bo ja lubie pić rumianek i miete no ale teraz zostaje już tylko zwykła herbata bo jedynie ta mi podchodzi...

Byłam dziś na lumpach i całą kasę wydalam na ubranka dla dzidziusia:):):) sztuka dla niemowlaka była za 1 zł:) nie mogłam się oprzeć tym cudnym małym ubranka:):) i choć płeć do końca nie pewna bardziej dla dziewczynki wybierałam;)

Marcia ja wizytę mam dopiero o 17:45 bo mąż też chce że mną iść, więc cały dzień będę myśleć, a już się nie mogę doczekać!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry