kulka - opis ruchow dzidziusia dalas jak nic
tylko nie nastawiaj sie jeszcze na ich regularnosc
nikusia - to ja tez chetnie przejrze od 98 w gorę
kotti-dla mnie ten stelaz i koleczk amalo stabilnie wygladaja, skoro uzytkuje 6 mies to poczekaj jaka opinie bedzie miala jak sniegi sie zaczna no i jak spacerwoka zda egzamin bo domyslam sie ze teraz to gondolka jeszcze skoro 6m
ewula - a moze ten katarek od zebow wlasnie jest? czesto dzieci tak reaguja na wyzynanie sie zabka no ale tez zabkowanie to obciazenie dla organizmu wiec i o infekcje latwiej - dajesz malemu probiotyki na wzmocnienie?ja musze znowu zaczac dawac w okresie jeseinno-zimowym, jak Karto byla mlodsza to kazda infekcje/zabka zwiastowaly :kwasne: i sluzowate kupy
secreto-zuch dziewczyna!bedzie dobrze a jAKBYm przeoczyla to juz masz ode mnie wirtualnego kopa na szcvzescie na 18' w twojej sytuacji poradzilabym sie lekarza i chyba powtorzyla badanie dla pewnosci; my np corce po ugryzieniu kleszvcza ostatnim mamy zrobic tylko igm (wczoraj rozmawialam z lekarzem) czyli na aktualne zachorowanie
jagna - cos zoladek masz ostatnio wrazliwy bo to drugi raz bylo w ostatnim czasie prawda?dietka lekkostrwana!
karolinusia - zakupoholiczka?
co sie rozlozy w czasie to tak nei zaboli finansowo pozneij-why not skor masz gdzie to pzrechowywac mnie czeka przeprowadzka wiec dopiero w wawie moge zaczac jakiekolwiek zakupy, dla mnei herbatka hipp ta granulowana za slodka chyba ze piszesz o takiej w saszetkach, dla mnie bomba byla bocianek chyba z medeli
ewa-ja z kolei bardzo polecam wkladki lakt babyono bo te same plusy co ty pisalas o TT plus cena dobra, o tak Lansinoh sa zajebiste na pocztaki i nawaly bo mega chlonne ja jakies probki dostalam i pozniej na allegro zamawialam bo byly rewelka podobnie jak masc na brodawki
nika- nie wiem czy dobrze pamietam ale ketony mialam chyba jak bylam lekko odwodniona albo niedozywiona? apetyt masz?pijesz duzo?
mrowka - good decision! jeszcze kupa czasu masz na zakup a najwyzej pieniadze sobie "zablokujcie" na jkeijs lokatce zeby sie nie rozeszly
malpawzoo- no tak choroby wieku dzieciecego czesto maluchy przechodza jak zwykla infekcje a dorosli... mialam swinke na 1 roku studiow, na 4 mononukleoze i o malo na stole operacyjnym ze sledziona nie wyladowalam, rota od corki to maz ledwo "przezyl" chociaz jak to facet "umiera"nawet przy 37,5